Én voltam ,hát nagyon jó volt ki fogyott a tankom is azt haza kellet jönnöm haverom mociával akkor vissza mentem a kannával tankoltunk,el indultam el tört a kuplunkkarba a bovden tartó ugy hogy egy élmény votl de azért tetszet :)
Szia Kristóf!Feltennéd az én adataimat is az oldalra?
név: Hun15 születési idő: 1983 lakhely: Miskolc mióta motorozok?: kb:1999-óta motorozom.Jawa babetával kezdtem,aztán 2001 ben vettem 1 Jawa Mustángot azóta azzal motorozom. egyéb motor: nincs tervezett motorok: Yamaha Dt 125 vagy250. Mennyibe volt eddig a Mustang? kb: 100.000ft vételárral együtt.
Kristóf, akkor én is közlöm az adataimat az oldal szolgálatában:
név: flathead születési idő: 1986 lakhely: Miskolc mióta motorozok?: 2008 mióta van jawa-m? 2008 Jawa-m típusa: 223.200 Mustang egyéb motor: nincs (még) tervezett motorok: MZ TS125/150/250, Pannonia T5, Yamaha Virago 250, Indian Four ( :-))) ) Bele merek-e gondolni mennyibe volt eddig a Mustang: nem, de tudom Mennyibe volt? vételárral eddig kb. 70.000
hát igen a "C" típusú egyedekkel van gond... mikor megszereztem a musztángot le is rugott róla egy "C" miközben épp vártam a heveromra... de aztán nem lett semmi gond! (: tiszta jó, hogy már ezen a fórumon már mindenről beszélünk xD és Kristóf felteszel az oldalra? :$
Név: zoltannovak
Születési idő: 1992
Lakhely: Budapest
Mióta motorozik?: 2006
Első motorja: Jawa 210
Mióta van Jawája?: 2006
Jawa típusa: 23A Mustang
Milyen motorjai vannak még?: Babetta darabokban '78-as, MZ 250 "crosszosíott"
Milyen motort tervez?: Jawa 350 TS, valamilyen Pannónia
Bele mer-e gondolni, mennyibe van eddig a jawája?: bele, de inkább nem szeretnék :DD
Ha igen, mennyibe?: 100 felett :D ( és még midig szar bár most nagyon biztató a helyzet (: )
Sziasztok Urak! A múltkorában feltettem Nektek egy kérdést a paripám lehetséges gyújtás problémáival kapcsolatban, amire nagyon jó válaszokat adtatok is nekem. A gondom viszont az, hogy sajna azóta sem volt időm neki állni megnézni, hogy mi lehet vele és nem is látok rá nagyon lehetőséget, hogy a következő hetekben lesz rá idóm, hogy szöszögjek vele. Egyszónak is száz a vége, mivel kell a pénz is, ezért eladó sorba kerül a vas. Eredeti kék festése van. Viszonylag szép állapotú, az előző tulaja szerint még bejáratós a motor. Felújítás óta, kb. 200-250 km-t ment kímélő üzemmódban. Tehát teljesen egyben van. Én 13000 forintért vettem, keresni nem akarok rajta, úgyhogy ennyiért is szeretném tovább adni. Egyszer sikerült beröffentenem, akkor nagyon szuperül ment (kb. 10 percig). Azóta az istenért sem akar szikrát dobni a gyertya.
nem szarja le, meg vannak félemlítve, legalábbis itt Szarvason meg vannak, nemtudom mennyire olvasol egyéb cikkeket az Indexen, itt speciel a csicskatartás a menő, 90-nél is több van.
Hát igen Tyer azt kéne visszahozni , de az a legfontosabb hogy Magyarországon nincsen CIGÁNYbűnözés :D és az a szomorú hogy ezt a rendőrség leszarja....
hát igen, vigyázni kell a gettókban a "c" típusú találkozásokkal :) A NBH bekaphatja, cuccolják szét a saját s*ggüket, a "c"-kkel együtt, meg a rendőrök se képesek semmit se tenni.csendőrséget kéne visszaállítani, azok legalább tudtak rendet tartani.
Nem baj, én paranoid vagyok :-))) Különben is, egy olyan országban, ahol a "c" típusú "emberek" azt gyilkolnak le szinte bűntetlenül akit akarnak, közben meg mi, őslakosok rettegünk a c-ktől, mert tudjuk, hogy több joguk van, mint nekünk......na nem is folytatom, úgyis értitek miről van szó, a c-t meg azért nem írtam tovább, mert az NBH egyből rákattan a hozzászólásaimra....
Szerintem a "flathead" kifejezésre hamarabb ad ki 10 000 Harley-s oldalt, mint ezt. :) nameg, ha nem írsz sehova se sértőt ezzel a névvel, akkor fölösleges féleteni, de nem kötelező megadni semmit. Az adatvédelem miat tnincs ott e-mail cím, telefonszám, utca/házszám, éd'sanya lánykori neve. :)
Szerintem faszányos lesz! Bár őszintén szólva én a teljes név és lakóhely résztől eltekintenék, nem előletek akarom titkolni, csak nem feltétlenül jó az, ha valaki egy néven írogat neten mindenhova, aztán csak egy pár perc google keresés és bárki meg tudhatja pontosan ki vagy és hol laksz. A többi adattal nincs gondom.
Szerencséd van, ennek mindene megvan, és úgytűnik tévedtem, lehet hogy mégis létezett a 2. típusból is bordó, (remélem hoyg igen, mert én nem fogom átfesteni az enyémet zöldre :) )le tudnád oldani valahogy a faridomról (a fölső díszléc és a lámpa között) a festéket? nem kromofágra gondolta, hanem nirtohigítóval, vagy acetonal, csak a felirat miatt.