Keresés

Részletes keresés

skypatrik Creative Commons License 2001.08.05 0 0 440
Srácok,
lehet, hogy lemaradtam valamiről, de hol van Marion Jones
crack Creative Commons License 2001.08.05 0 0 439
Van egy probléma!

Ha valakit eltiltanak doppingvétéség miatt, mondjuk egy-másfél évre, az ma már semmit sem ér.
Már rengeteg olyan példa volt, hogy a versenyző korábbi eredményei miatt (amit ugyancsak doppingolással ért el) az adott büntetést egy-két óvás után (amit a versenyző nyújt be) a felére csökkentik.
Röhej!!! Én a doppingoláson ért versenyzőt mértéktől függetlenül minimum másfél évre eltiltanám.

HA33 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 438
Gábor!

A doppingra ne reagáltál, de nem is lehet mit! Sajnos ez így mészárszék!!!

HA33

ggg Creative Commons License 2001.08.05 0 0 437
bemondtam
crack Creative Commons License 2001.08.05 0 0 436
Köszi srácok. Csak az a gond, hogy csak akkor hiszi el (a nővérem), ha műsorban is bemondják.
HA33 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 435
Kathy Freemann
JohnShaft Creative Commons License 2001.08.05 0 0 434
A meglatas teljesen helyes, ma mar egyetlen fizikai sportban sem lehet dopping nelkul megelni. Ott nem fontos ahol az ugyesseg is szamit, ilyenekre gondolok jeghoki, kosar, tenisz, persze ezeknel is lehet nemi okossag a dologban, de itt legalabb nem biztos. Mig sajnos az atletika, uszas, kerekpar, sulyemeles szinte minden agaban kiserleti vegyi muvek a foszereplo.
Előzmény: HA33 (428)
Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 433
megvan: Cathy Freeman
Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 432
az akire gondolsz, ausztrál benszülött (aboriginal) futónő, de a neve nekem se jut az eszembe
Előzmény: crack (431)
crack Creative Commons License 2001.08.05 0 0 431
Kedves Gábor!!!

Segítened kell!
Szóba került Marion Jones, és a nővérem azt mondja, hogy Jones futott az olimpián csuklyában, lett olimpiai bajnok, sőt, szerinte ő gyújtotta meg az olimpiai lángot is.
Kérlek, akármilyen sürgősen, amint olvasod ezt az üzenetet, mondd be, hogy ez nem igaz, és légyszíves a hölgy nevét is mondd be, akivel Jonest keveri a nővérem. A neve nem jut eszembe, de azthiszem vagy 400-on, vagy 800-on lett olimpiai bajnok Sydneiben, és zöld csuklyában futott. Az olimpia után vonult vissza.

Ugyan a tét csekény (100 Ft), de számomra az erkölcsi győzelem többet ér.
Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdéseimre a műsor elején.

Köszönettel: crack

Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 430
Én nem hinném, hogy doppingolnának.
Két ok miatt is:
- az egyik, hogy egy ekkora mezőnyben, 94 fő max 1-2 fő doppingolha, nem 10-15 jó eredménnyel rendelkező egyén.
- a másik, hogy a pálya talaja is más, ha jobban megnézitek, amikor közelit mutat a kamera, a pálya nem sima, hanem recés, ami sokkal stabilabb mozgást engedélyez.
Én ennek tudhatom be a jó eredményeket.
Még valami:
én eggyetlen sportágat tudok, ahol tuti, hogy doppingolnak, csak még nem tudják bízonyítani, mégpedig úszásban a kínai "úszónők".
Előzmény: HA33 (428)
kacsa36 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 429
Tiszteletem!

Nagyon sajnálom, hogy a sprinterek a döntők előtt nem futnak teljes erőbedobással a táv vége felé, mikor látják, hogy biztos továbbjutók. Megfosztanak minket, nézőket valami nagy csodától, a még jobb eredménytől, esetleg a világcsúcstól/világcsúcsoktól. Ez nem "pimasz futás" (talán így fogalmazott tegnap, ha nem, akkor bocsánat), ez valami más...

HA33 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 428
Üdvözlet!

Elnézve a 100-as síkfutókat nem tudom elhinni, hogy ne doppingolnának. Lásd Ben Johnson, őt is ünnepelték egészen addig...
Ez sajnos beárnyékolja az egész rendezvényt, a sportolók vásárra viszik a bőrüket a közönség, pénz és a siker miatt. Hallottam egy élsportoló véleményét, „Aki oda akar kerülni az elsők közé, annak esélye sincs dopping nélkül!”. Ez bármilyen sportágra érthető, sajnos! Mit lehet ez ellen tenni, mit tud lépni a nemzetközi szövetség?

HA33

bmw001 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 427
Hodo válasz erre | adatok | e-mail 2001.08.05 17:12 (419)

Nemcsak a női világcsúcs, hanem a férfi is veszélyben van.
Van egy meggyőződésem, hogy simán elérhetik a 9:75-öt

A női vcs-vel kapcsolatban megvárnám az első kanyart, de szerintem most csak a pálya adott hozzá.

A férfiaknál nagyobb az esély, sőt ha minden összejön, az összes futó 10-en belül lehet a döntőben. Erre még nem volt példa, 1991-ben Tokioban 6-an futottak 10-en belül a döntőben; ez a jelenlegi csúcs.

Előzmény: Hodo (421)
Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 426
Gábor!
Én nem akarok vitatkozni, de tísztán látszanak a vízes foltok a pályán.
Na már most két eset lehetséges:
- vagy fellocsolták a pályát,
- vagy az éjszaka esett ott az eső.
De azért én is bízom benne, hogy semmilyen körülmény nem fogja zavarni a magyarokat
gabadman Creative Commons License 2001.08.05 0 0 425
nézd meg jobban a pályát! a távol nekifutója teljesen nedves, valamint a 400m rajt után is vizes a pálya, azt ne mondd, hogy locsoltak!
Kapusi Péter Creative Commons License 2001.08.05 0 0 424
Van két véleményem, pleas mond be a műsorba!

1.,

Mivel nagyon gyors a álya Florence Griffith Joiner világcsúcsa is veszélybe kerülhet!!!

2., Valamilyenféle gátfutásban nem lehetséges világcsúcs pölö ebbe ami most van vagy a rövidtávú gátfutásokban????

Petya

Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 423
Jól látom, hogy vízes a rekortán?
Esett az eső Edmontonban?
Az esővel kapcsolatban van egy rossz szájízem: az olimpiai döntőben is zuhogott az eső, meg is látszott az eredménye Gécsek dobásainál.
Na nem akarom az ördögöt a falra festení.
Tutenko Creative Commons License 2001.08.05 0 0 422
Párizsi központból.
Általában 20 percenként van,de mindig az érdekesebb történés után.
Előzmény: Hodo (418)
Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 421
Nemcsak a női világcsúcs, hanem a férfi is veszélyben van.
Van egy meggyőződésem, hogy simán elérhetik a 9:75-öt
U.N. Owen Creative Commons License 2001.08.05 0 0 420
A Jegorova-ügy kapcsán kiderült, hogy korai volt kihagyni az IAAF elnevezéséből az "amatőr" jelzőt. (Bár mondjuk az, hogy "szerencsétlen, kétbalkezes hülye", talán pontosabban jellemezné a szövetség tevékenységét.)
Előzmény: U.N. Owen (416)
Kapusi Péter Creative Commons License 2001.08.05 0 0 419
Véleményem:

Mivel nagyon gyors a álya Florence Griffith Joiner világcsúcsa is veszélybe kerülhet!!! Ez az véleményem!!!

Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 418
G. Minden nagyon szuper az Eurosport közvetítésével, csak az a k... sok reklám ne lenne.
Egyébként ki szabályozza ezeket, hogy mikor kell a reklámnak mennie?
Te a budapesti stúdióból, vagy a párizsi központból?
gabadman Creative Commons License 2001.08.05 0 0 417
a női távolban 22.30-kor ugrik a Vaszi Tünde az A csoportban
U.N. Owen Creative Commons License 2001.08.05 0 0 416
IAAF lifts suspension of Olga Yegorova

4 September 2001 - Edmonton, Canada - The IAAF has lifted the suspension of the Russian athlete Olga Yegorova, after receiving further information this morning regarding the validation of the testing system which led to the athlete's positive finding for EPO at the Paris Golden League meeting on 6 July.

Testing for EPO was first conducted at a major Championships last year at the Olympics where athletes were asked to provide samples of both blood and urine. The Sydney protocol involved a screening of the blood sample to provide an indication of whether EPO was present in the athlete's body, and this was then confirmed by a follow up urine analysis.

At this time, it remains the only means of testing for EPO that has been scientifically validated. Since Sydney, further extensive scientific research has been undertaken to finalise a single urine only test. The research is believed to be complete, but the IAAF has been informed that the test still awaits final validation. The IAAF believes that, in the circumstances, the test conducted by the French authorities on Ms Yegorova in Paris should not have been carried out.

Ms Yegorova is currently in Edmonton and has been tested as part of the IAAF's own EPO testing programme. This programme uses the Sydney protocol of taking both blood and urine samples and the result of this test will be accepted by the IAAF.

JohnShaft Creative Commons License 2001.08.05 0 0 415
minek?
foci a kormany program!
orbanviki igazolt atleta vagy focista? na latod, hat ezert, nalunk az sport van tamogatva amit a kormanyfo uz, a tobbi meg ott rohadjon el ahol akar :(
Előzmény: Tutenko (411)
Kapusi Péter Creative Commons License 2001.08.05 0 0 414
Hy G!!!

Vaszi Tünde mikor ugrik, mert azt tudom, hogy ma. Most milyen formában van? Szerinted sikerül megismételni azt a teljesítményét amit az olimpián nyújtott???

Petya

JohnShaft Creative Commons License 2001.08.05 0 0 413
Ja persze, az resze az etiop es kenyai edzesterveknek :)
Előzmény: nicko (409)
gabadman Creative Commons License 2001.08.05 0 0 412
Gábor!
18.40m a selejtezőszint, nem 18.60m!
Tutenko Creative Commons License 2001.08.05 0 0 411
Remélem megnyerjük a kalapácsvetést!
Nagyon kellene a magyar atlétikának egy világbajnoki cim!
Hajrá Magyarok!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!