Keresés

Részletes keresés

crack Creative Commons License 2001.08.05 0 0 452
Tüköersima???
Egyetértek...ez olyan, mint fociban be akarják vezetni a gólbírót...miért nem lehet mindent békénhagyni???
Előzmény: bmw001 (451)
bmw001 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 451
Én nem montam, hogy nincs; csak azt, hogy amit láttam, mind "bütykös" volt. Tehát ezt, valami korszakalkotó eredményjavító újdonságként feldobni, nem túl helyes.
Előzmény: Hodo (449)
crack Creative Commons License 2001.08.05 0 0 450
Miért állítják meg a vezetőbírók "stand up" kiáltással a rajtot (lásd tegnap)??? Mikor nem történik szabálytalanság...
Előzmény: U.N. Owen (448)
Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 449
Tísztelt bww001: nem akarlak megbántani, de igenis van sima talajú rekortán.
Tükörsima!!!
Előzmény: bmw001 (445)
U.N. Owen Creative Commons License 2001.08.05 0 0 448
Sprint times ruled illegal, BBC Sport Online, Sunday, 5 August, 2001

A férfi 100 méteres síkfutás tegnapi eredményeit a szélmérő berendezés meghibásodása miatt nem hitelesítik. (Elejétől fogva nyilvánvaló volt, hogy 5.1 m/sec ellenszélben nem lehet 9.88-at futni.)

crack Creative Commons License 2001.08.05 0 0 447
A pénzbüntetés nem old meg semmit. A legnagyobb versenyzők zsebből kifizetik a büntetéseket.
crack Creative Commons License 2001.08.05 0 0 446
HA33: ez valóban durva lenne. Én azt mondom, minden versenyző kapjon egy második esélyt is, vagyis ha lebukik doppingoláson, kapjon min. 1 év eltiltást, és ha ezt letöltötte, és utána újra doppingol, akkor már lehet örökre eltiltani.
Előzmény: HA33 (441)
bmw001 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 445
a másik, hogy a pálya talaja is más, ha jobban megnézitek, amikor közelit mutat a kamera, a pálya nem sima, hanem recés, ami sokkal stabilabb mozgást engedélyez.

Hodo: Láttál Te már 1általán rekortánt? Én igen, de egyik sem volt sima;)

én eggyetlen sportágat tudok, ahol tuti, hogy doppingolnak, csak még nem tudják bízonyítani, mégpedig úszásban a kínai "úszónők".

Ez egy közel 10 éves történet, azóta atlétikában és úszásban is megbuktak; el is tűntek a kínaiak, csak a világcsúcsaik maradtak. Ebből is látszik, hogy csak véletlenül lehet lebukni.

Talán emlékeztek még egy Michelle Smith nevű ír hölgyikéről, aki 30 éves korában "tanult meg úszni". Nyert az atlantai olimpián 3 aranyat, aztán a követkető világversenyen is, majd megbukott. Holland férje volt, egy de Bruin nevű súlylökő, akit örökre eltiltottak többszörös doppingbukás miatt. Hogy is hívják a jelenlegi holland úszónősztárt? Inge de ..., leesett ?

Előzmény: Hodo (430)
gabadman Creative Commons License 2001.08.05 0 0 444
18.35-kor kezd a női 100m, az 6. futam 5-os pályán lesz a Marion jones
Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 443
Gábor!
A mai nap nem lesz semmilyen tippverseny?
Pedig annyi minden lesz a mai nap folyamán:
lásd: Vaszi Tünde távolugrása, bekerül-e a döntőbe, a férfi 100 méter, és nem utolsó sorban a kalapácsvetés.
Ez utóbbihoz felhívom figyelmedet, hogy létrehoztam a Drukkerkocsmában egy új topicot, "Kalapácsvetés" néven. Oda is lehetne tippelni.
szegabo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 442

Kedves Szabó Gábor !

Először is remélem Ön fogja végig közvetíteni a
vébét.A dopping ügyben én is hallottam atléta
ismerősömtől hogy dopping nélkül egyszerűen nem lehet eredményes 1 versenyző,főleg ilyen szinten.
Egy kérdésem lenne a 800m-el kapcsolatban mégpedig hogy a svájci Bucher ha tud 1:42 és 1:43-t repeszteni az idén akkor itt miért nem tud és akkor simán nyerne ? (Ennyit számít talán a nyúl)
100-on szinte 100 % hogy a győzelemhez világcsúcs
kell főleg ezen a repülő pályán.
További jó munkát kivánok.

ui:Bárcsak a Golden League-t is adná a Eurosport
nemcsak az a 2000-ft-os Sport1.

HA33 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 441
Akit doppingoláson érnek, azt örökkre tiltsák a versenyzéstől? Rögtön az elsőre? Lehet, hogy durva, de hatásos lenne!
skypatrik Creative Commons License 2001.08.05 0 0 440
Srácok,
lehet, hogy lemaradtam valamiről, de hol van Marion Jones
crack Creative Commons License 2001.08.05 0 0 439
Van egy probléma!

Ha valakit eltiltanak doppingvétéség miatt, mondjuk egy-másfél évre, az ma már semmit sem ér.
Már rengeteg olyan példa volt, hogy a versenyző korábbi eredményei miatt (amit ugyancsak doppingolással ért el) az adott büntetést egy-két óvás után (amit a versenyző nyújt be) a felére csökkentik.
Röhej!!! Én a doppingoláson ért versenyzőt mértéktől függetlenül minimum másfél évre eltiltanám.

HA33 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 438
Gábor!

A doppingra ne reagáltál, de nem is lehet mit! Sajnos ez így mészárszék!!!

HA33

ggg Creative Commons License 2001.08.05 0 0 437
bemondtam
crack Creative Commons License 2001.08.05 0 0 436
Köszi srácok. Csak az a gond, hogy csak akkor hiszi el (a nővérem), ha műsorban is bemondják.
HA33 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 435
Kathy Freemann
JohnShaft Creative Commons License 2001.08.05 0 0 434
A meglatas teljesen helyes, ma mar egyetlen fizikai sportban sem lehet dopping nelkul megelni. Ott nem fontos ahol az ugyesseg is szamit, ilyenekre gondolok jeghoki, kosar, tenisz, persze ezeknel is lehet nemi okossag a dologban, de itt legalabb nem biztos. Mig sajnos az atletika, uszas, kerekpar, sulyemeles szinte minden agaban kiserleti vegyi muvek a foszereplo.
Előzmény: HA33 (428)
Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 433
megvan: Cathy Freeman
Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 432
az akire gondolsz, ausztrál benszülött (aboriginal) futónő, de a neve nekem se jut az eszembe
Előzmény: crack (431)
crack Creative Commons License 2001.08.05 0 0 431
Kedves Gábor!!!

Segítened kell!
Szóba került Marion Jones, és a nővérem azt mondja, hogy Jones futott az olimpián csuklyában, lett olimpiai bajnok, sőt, szerinte ő gyújtotta meg az olimpiai lángot is.
Kérlek, akármilyen sürgősen, amint olvasod ezt az üzenetet, mondd be, hogy ez nem igaz, és légyszíves a hölgy nevét is mondd be, akivel Jonest keveri a nővérem. A neve nem jut eszembe, de azthiszem vagy 400-on, vagy 800-on lett olimpiai bajnok Sydneiben, és zöld csuklyában futott. Az olimpia után vonult vissza.

Ugyan a tét csekény (100 Ft), de számomra az erkölcsi győzelem többet ér.
Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdéseimre a műsor elején.

Köszönettel: crack

Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 430
Én nem hinném, hogy doppingolnának.
Két ok miatt is:
- az egyik, hogy egy ekkora mezőnyben, 94 fő max 1-2 fő doppingolha, nem 10-15 jó eredménnyel rendelkező egyén.
- a másik, hogy a pálya talaja is más, ha jobban megnézitek, amikor közelit mutat a kamera, a pálya nem sima, hanem recés, ami sokkal stabilabb mozgást engedélyez.
Én ennek tudhatom be a jó eredményeket.
Még valami:
én eggyetlen sportágat tudok, ahol tuti, hogy doppingolnak, csak még nem tudják bízonyítani, mégpedig úszásban a kínai "úszónők".
Előzmény: HA33 (428)
kacsa36 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 429
Tiszteletem!

Nagyon sajnálom, hogy a sprinterek a döntők előtt nem futnak teljes erőbedobással a táv vége felé, mikor látják, hogy biztos továbbjutók. Megfosztanak minket, nézőket valami nagy csodától, a még jobb eredménytől, esetleg a világcsúcstól/világcsúcsoktól. Ez nem "pimasz futás" (talán így fogalmazott tegnap, ha nem, akkor bocsánat), ez valami más...

HA33 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 428
Üdvözlet!

Elnézve a 100-as síkfutókat nem tudom elhinni, hogy ne doppingolnának. Lásd Ben Johnson, őt is ünnepelték egészen addig...
Ez sajnos beárnyékolja az egész rendezvényt, a sportolók vásárra viszik a bőrüket a közönség, pénz és a siker miatt. Hallottam egy élsportoló véleményét, „Aki oda akar kerülni az elsők közé, annak esélye sincs dopping nélkül!”. Ez bármilyen sportágra érthető, sajnos! Mit lehet ez ellen tenni, mit tud lépni a nemzetközi szövetség?

HA33

bmw001 Creative Commons License 2001.08.05 0 0 427
Hodo válasz erre | adatok | e-mail 2001.08.05 17:12 (419)

Nemcsak a női világcsúcs, hanem a férfi is veszélyben van.
Van egy meggyőződésem, hogy simán elérhetik a 9:75-öt

A női vcs-vel kapcsolatban megvárnám az első kanyart, de szerintem most csak a pálya adott hozzá.

A férfiaknál nagyobb az esély, sőt ha minden összejön, az összes futó 10-en belül lehet a döntőben. Erre még nem volt példa, 1991-ben Tokioban 6-an futottak 10-en belül a döntőben; ez a jelenlegi csúcs.

Előzmény: Hodo (421)
Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 426
Gábor!
Én nem akarok vitatkozni, de tísztán látszanak a vízes foltok a pályán.
Na már most két eset lehetséges:
- vagy fellocsolták a pályát,
- vagy az éjszaka esett ott az eső.
De azért én is bízom benne, hogy semmilyen körülmény nem fogja zavarni a magyarokat
gabadman Creative Commons License 2001.08.05 0 0 425
nézd meg jobban a pályát! a távol nekifutója teljesen nedves, valamint a 400m rajt után is vizes a pálya, azt ne mondd, hogy locsoltak!
Kapusi Péter Creative Commons License 2001.08.05 0 0 424
Van két véleményem, pleas mond be a műsorba!

1.,

Mivel nagyon gyors a álya Florence Griffith Joiner világcsúcsa is veszélybe kerülhet!!!

2., Valamilyenféle gátfutásban nem lehetséges világcsúcs pölö ebbe ami most van vagy a rövidtávú gátfutásokban????

Petya

Hodo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 423
Jól látom, hogy vízes a rekortán?
Esett az eső Edmontonban?
Az esővel kapcsolatban van egy rossz szájízem: az olimpiai döntőben is zuhogott az eső, meg is látszott az eredménye Gécsek dobásainál.
Na nem akarom az ördögöt a falra festení.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!