Szia!Énis éppen vezérmülánc csere elött állok,gondolom akkor nekedis az a problémád hogy melegen ugy csattog mint egy traktor.Ha tudsz szerezni jó áron láncot akkor szolj mert engem is érdekelne!
A Cd annyit jelent, hogy coupe és diesel is egyben, 2003-tól van ez a 204 lovas 330Cd modell, a 184 lovas dízelt még nem szerelték kupéba. Nem vanos, dízelbe azt a technikát nem teszik, mert 4000-nél van a teljesítménymaximum, ahhoz meg nem kell. az E92 meg 231 ló és 250-nél leszabályozzák a fenébe is!
Hihetetlenül olvastam a 242-250 et de igy valóban hihető a dolog.
nagyon fain,tetszik. a Cd pontossan mit jelent?
Létezik hogy Vanos a moci,bár ez rossz kérdés volt,mert a ford számláló-Km számláló-n is látszik a modosulás gyorsítás közben,meg a teknia is affelé hajlik.
A 4,2l/100km-t Miskolcon tankolva(csurig) majd Gyöngyös - Miskolc vonalon 213 km-t megtéve és újra csurig tankolva mértem 80-90 km/h közti egyenletes gurulással.(3* mert magam sem hittem el)(víz/metanol befecskendezés nélkül!)
Nekem 40% kedvezménnyel szereztem (szerintem ugyan az az ember) 5200 forintért darabját a Boschnak. Azóta van az autóban 3000 KM és szépen jár de kicsit furcsa a hangjuk. Mondjuk adagolóhoz nem nyúlt senki mióta megvettem a kocsit az az 2 éve.
Majd nemsokára azt is állíttatom.
Meg lehet csinálni azt hogy egy 324TD ne füstöljön? :)
Ha kopognak vagy esetleg erőtlen a motor,plusz kormol is aakor ha mindent átnéztél az adagoló elött cseréld ki.
Cseresorrend:Légszűrő-adagolóállitás-olaj eltávolítása a nem oda való helyekről PL Turbócső,és old meg ne is kerüljön bele.Ha igy sem változik akkor porlasztócsúcs csere,de nem kell kompletten csak az elemet.Sec kulcsal szét lehet szedni,és a belsejét kicserélni.
A Duen-en van emberke aki E36 2,5TD/S be tud 3500Huf/db áron szerezni.
Te ezt úgy csinálod mint egy jó menedzser +dícsér lebasz +dícsér lebasz +ajándékoz. na egy kis elszomorítás és a +ajándékozás hiányzik a sorbol. :) :D Ezeket az adatookat sem ismertem, de nagyon teccetősek. :)