Keresés

Részletes keresés

minimal Creative Commons License 2008.02.07 0 0 666
Na, ezt mindjart megnezem. Nekem az utobbi hetek legizgalmasabb kalandja a majdnem elgazolt roka volt a 8-ason. Most ez jut, ennyivel kell beernem. :o))
Előzmény: W.L. (665)
W.L. Creative Commons License 2008.02.07 0 0 665

En meg azt hittem, mar vissza is jottel.

Nalam eldugottsag ugyeben meg az Oceania temaba 257 szammal feltett szigetcsoport az egyik vezeto. Meg bennszulott falvak sincsenek, nemhogy repter!

Előzmény: BOLOND (655)
W.L. Creative Commons License 2008.02.07 0 0 664

Mantak ugyeben szerintem az indoneziai Sangalaki-sziget verhetetlen.

Keress ra a neten!

Előzmény: korte2 (661)
W.L. Creative Commons License 2008.02.07 0 0 663

En meg ma voltam Donsolban oriascapakkal uszkali - vagy tizszer!

Hat ez azert nem volt semmi, megerinheto tavolsagba kerulni ekkora (kb 10 meteres) halakkal, ennyi penzert... viszont fotok nuku.

Ma irany vissza Manilaba, holnap meg fel a Cordilleraba 1-2 fesztivalt elcsipni - remelhetoleg.

Pandus Creative Commons License 2008.02.07 0 0 662
ez engem is érdekelne, pedig eredetileg azt szerettem volna megtudni, kinek milyen tapasztalata volt a Fülöp-szgk-en (nekem csak rossz)
Előzmény: naish73 (659)
korte2 Creative Commons License 2008.02.07 0 0 661
Állítólag dugong rezervátum van ott ,egyedülállóan a világon:-), meg a roncsok is nagyon érdekelnek, csak nem tudom hol találok erről valami leírást, most böngészem a német oldalakat, de még messze járok az igazságtól......:-)))
a manták maradnak jövőre....de visszakeresem a 2 évvel ezelőtii leírásokat is,köszi
Ági
Előzmény: W.L. (654)
minimal Creative Commons License 2008.02.06 0 0 660
Minden úgy kezdődött, hogy Budapesten elment bulizni... :o)
Előzmény: naish73 (659)
naish73 Creative Commons License 2008.02.06 0 0 659
De írjál már valamit bővebben, vagy máshol már írtál? Hogy kerültél rá?
Te és W.L. a sírba tesztek, megöl a kíváncsiság..:)
Felmentést adok az offolásra.
Előzmény: R-U-D (656)
R-U-D Creative Commons License 2008.02.06 0 0 658

Antarktisz

Előzmény: R-U-D (657)
R-U-D Creative Commons License 2008.02.06 0 0 657

hat ez most totalis OFFFF:

South Georgia

Előzmény: R-U-D (656)
R-U-D Creative Commons License 2008.02.06 0 0 656

bizony-bizony, extra jo roncsok vannak busuangan hihetetlen elovilaggal.

naish73!

errol a jegtoros kalandrol majd irok meg. egyelore ugy tunik, hogy februar vegen ismet antarktisz majd jegtorovel vissza svalbardra (norvegia). mar alig varom. 3,5 honap telefon es email nelkul, hurrraa.

Előzmény: naish73 (652)
BOLOND Creative Commons License 2008.02.06 0 0 655
Ha nem kop semmi es senki a levesbe akkor Manihiki-n leszek jovo honapban. Mar regen szerettem volna eljutni oda, es ugy latszik most sikerul. Akarhogy nezem, nem sok eldugottabb hely van a vilagon.
Előzmény: W.L. (653)
W.L. Creative Commons License 2008.02.06 0 0 654

Mondjuk ördögrajak (Mantak) a Fulop-szigeteken is vannak.

Dugongok ott garantalva?

Előzmény: korte2 (651)
W.L. Creative Commons License 2008.02.06 0 0 653

Uj-Guineanal keletebbre iden nem.

Mondjuk szamomra az Oceania legerdekesebb resze.

Előzmény: BOLOND (649)
naish73 Creative Commons License 2008.02.05 0 0 652
Busuanga - vannak roncsok is, lásd R-U-D bejegyzéseit kb. 2 évvel ezelőtt...
Előzmény: korte2 (651)
korte2 Creative Commons License 2008.02.05 0 0 651

Közben sikerült elintézni a manilai irodában,hogy mivel búvárcucc lesz,valahogy megoldják,max közlik a felárat....

most várjuk a foglalásról az emilt....még nem tudom a belső járatot, Busungua a reptér neve/vagy a szigeté is????/ Nem nagyon vagyok még képben a fülöpkéknél, az az igazság, hogy Sri Lanka- Maldívot terveztünk, de azáltalunk favorizált szigetre márc. végéig nem kaptunk szobát,így a manták helyett dugongokkal merülünk majd......:-)

még 2 hét és 1 nap.....

üdv Ági 

Előzmény: naish73 (650)
naish73 Creative Commons License 2008.02.05 0 0 650
Melyik a belső társaság?
Előzmény: korte2 (648)
BOLOND Creative Commons License 2008.02.04 0 0 649
Szoval akkor nem jossz Oceania fele.
Előzmény: W.L. (646)
korte2 Creative Commons License 2008.02.04 0 0 648
Sziasztok!
20-án megyünk a Fülöpkékhez búvárkodni.
Dimakya Island, Club Paradise.
Hallott már valaki róla?Minden infót szívesen veszek.
Nagyon kedvesek voltak a hotelben ,már 1 hete mail-ezünk folyamatosan, ők foglalták be a belső repjegyünket is, de 10 kg-os csomagról beszélnek....
A KLM-nél már sikerült megkapnunk az infót a sportfelszerelés különdíjáról, de ha megfeszülünk sem tudjuk a búvárcuccot 33 kg alá nyomni,erre jönnének a ruháink 2 hétre...Hol tudnék utánanézni ennek, ha valaki tud segítsen, mik a belső repülőkön használatos "felárak", vagy a manilai reptéren kire kell "mosolygnom", / kis pénzmaggal...../
Előre is köszönöm
Ági
W.L. Creative Commons License 2008.02.04 0 0 647

Jol tudod, meg mindig nem kell 21 napig.

Viszont a hosszabitas 2 honapig eleg brutalis 2000 Peso - kulonosen nekem, aki csak kb. 25 napot maradok, vagyis plusz 4-ert kell leperkalnom annyit.

Előzmény: naish73 (645)
W.L. Creative Commons License 2008.02.04 0 0 646

Indonezia - KL - Makao - Kina - Fulop-szk - Tajvan - Indonezia

Előzmény: BOLOND (643)
naish73 Creative Commons License 2008.02.04 0 0 645
Szerintem olvasd végig nagyjából a topicot. Elég sok minden kiderül, pl. az, hogy Palawant kár lenne kihagyni.
Belső repjegyek: a már említett Cebu Pacific, meg Seair, Asian Spirit,
Külső repjegyek: Airasia, Tiger, Jetstar
Desztinációk: www.airlineroutemaps.com (szintén szerepelt már), ill. a fenti társaságok honlapjai
Vízum: ha jól tudom 21 napig nem kell

Ne várd, hogy mindent helyetted oldjon meg valaki.

Előzmény: opilca (641)
opilca Creative Commons License 2008.02.04 0 0 644
hi:)     MANILA- pár nap  _ banaue  és környéke  pár nap  vissza-manila és le  boracay   elsőre ennyi
BOLOND Creative Commons License 2008.02.04 0 0 643
Mi az utvonalad ezen a kiruccanason?
Előzmény: W.L. (633)
W.L. Creative Commons License 2008.02.04 0 0 642

Udv Manilabol - ami kesik nem mulik!

Az arak itt is szepen felmentek az elmult evekben, es a varos maga ugyanolyan szutyok, mint anno.

Julius elvileg az esos evszak a Fulop-szigetek nagy reszen.

Ennel reszletesebb infot tolwem ne varj, mert tobb evet toltve a tropusokon azt mar megtanultam, hogy az idijaras tok kiszamithatalan. Volt, hogy a szaraz evszakban fogtam ki egy het non-stop esot, es volt, hogy az esosben egy csepp dsem hullott egy hetig.

Belfoldi repjegyarak ugyeben nezz ra a Cebu Pacific honlapjara!

opilca Creative Commons License 2008.02.03 0 0 641

SZIASZTOK. kérlek segitsetek ha van infótók tapasztalatok::előre is köszi::))

ÁLtalános júliusi időjárás??

-Olcsó belső repűlőjegyek

-desztinációk(repülők)

-Banaue ?? rizs teraszok nyáron?? milyen  állapotban vanank??

-banaue-ba való eljutási lehetőségek  földi légi?? honnan ? hogyan lehet megtalálni a lehetőségeket ?körübelül milyen árra  kell számitani:?? banaue - szállás lehetőségek:?

- boracay?? nyáron??

-vizum szükséges? ha igen menniybe kerül??

-mit érdemes megnézni?? meglátogatni?? manila  banaue  boracay  körzetében??árak? utazási lehetőségek?

-valószinüleg  vagy bangkokból vagy kulala lumpuron keresztűl utazunk manilába  .tudtok kedvező olcsó repülési lehetőséget?? társaság??web cim??

-ételek italok?étkezés??az országban??

-ruházat : banaue térségben??mit javasoltok,akik jártaTOK OTT A NYÁRI IDÖSZAKBAN?

-költségek::árak manilában boracay-on banaue-ban? tax  éttermek??szállások ilyemik?? belépők?? természetvédelnmi területeken?

-ha szükséges kisérő kell  banaue-ban?? aki a jó helyekre tud elkisérni?,

opilca Creative Commons License 2008.02.03 0 0 640

Kedves  W : L:   :  köszönöm hogy irtál.  Természetesen szerzek be egy úti könyvet  hamarosan. De fontos a tőletek kapott infórmáció ,hiszen ti ott jártatok és a  tapasztalaitok fontosabbak mint egy kitudja mikor kiadott úti könyv, de ez persze  nem azt jelenti hogy nem szerzek be egyet.

KÉrlek , ha van infód a lenteb irt kérdésekre  azt osztd  meg velem . az időjárást úgy értettem ,hogy bár egész évben trópusi forró éghajlat van a monszun az esőzés milyen gyakori ott?? mert pl tavaly  20  nap alatt thaiföldön 3 szor volt esö  kétszer 10 percig egyszer 5 órát szóval nagyon kellemes volt.illetve  hogy  boracay -on a tenger hullámzása  a  júliusi hónapban ?? mire kell számitani??vannak tapasztalaitok??nyilván a száraz időszakban tükör sima vzre inkább lehet számitani mint az esős évszakban,de mondok egy thaiföldi példát:: tavaly egész júliusban úgy hullámzott a viz phuketen hogy fürdésre szinte alkalmatlan volt miközben phi phi szigetén tükörsima  paradicsomi hangulat uralkodott a partokon. ebből arra következtetek .hogy a földrajzi elhelyezkedés befolyásolja ,hogy milyen a tenger viselkedése.  ezért a kérdésem (miután boracay  elhelyezkedését nem ismerem) hogy ott mire lehet vajon számitani??.JÚLIUSI IDŐSZAK

mostantól minden nap felnézek ide . kérlek segitsetek:)) infókkal:)) NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM:))  palkó csicsó:))

naish73 Creative Commons License 2008.02.02 0 0 639
Pedig azt hittem, hogy jó poén lesz, ha írok egy ilyen e-mailt, na mindegy :))))
Előzmény: W.L. (637)
W.L. Creative Commons License 2008.02.02 0 0 638

Ez annyi kerdes, es olyan alapvetoek, hogy szerintem eloszor be kene ruhaznotok egy utikonyvbe es abbol osszszedni ennek az infonak a javat.

"Nyar" ott a tropusokon nincs, illetve mindig az van.

Telikabat maradhat otthon! :-)

Az arak nagyjabol hasonloak a thaifoldiekhez, illetve kicsit magasabbak mivel kevesebb hatizsakos turista miatt nincs akkora versenges a szallok kozt.

Mondjuk Banaue pont az orszag legolcsobb helyeinek egyike.

Repjegy ugyekben par oravel ezelottig vigan javasoltam volna az olcso Cebu Pacific-ot a mukodo weblapjaval, most ezt mar nem mernem gondolkodas nelkul megtenni.

Majd eldol, hogy maskor is szivatnak-e, vagy ez csak a kinbai szemelyzetuk specialitasa volt.

Mindenesetre elvileg repul olcson Manilaba Bangkokbol es KL-bol. Utobbibol az Air Asia is, es ok meg sosem vertek at.

Előzmény: opilca (635)
W.L. Creative Commons License 2008.02.02 0 0 637

Most pl. eppem kurva nagyokat karomkodom magamban, ugyanis miutan tegnap kaptam egy emailt a Cebu Pacific-tol, miszerint jaratomat 3 oraval kesobbre toltak at (your flight schedule has changed) es ennek megfeleloen mentem ki a xiameni repterre, kinai ugynokeik azzal fogadtak, hogy a gep mar elment az eredeti idoben, az emailt biztos csak kitalatam (mert ki ugye nem nyomtattam) es 500 juan buntetessel irtak at a jegyemet holnapra.

Igy meg egy legitarsasag sem baszott at!

Csak az vigasztal, hogy ezek a Qrva kinaiak akkor is itt fognak rothadni ebben a szarban, mikor en mar reg elfelejtettem az egeszet.

Na meg, hogy paran talan igy is cserelnenek velem? ;-)

Előzmény: naish73 (634)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!