Na, ezt mindjart megnezem. Nekem az utobbi hetek legizgalmasabb kalandja a majdnem elgazolt roka volt a 8-ason. Most ez jut, ennyivel kell beernem. :o))
Állítólag dugong rezervátum van ott ,egyedülállóan a világon:-), meg a roncsok is nagyon érdekelnek, csak nem tudom hol találok erről valami leírást, most böngészem a német oldalakat, de még messze járok az igazságtól......:-))) a manták maradnak jövőre....de visszakeresem a 2 évvel ezelőtii leírásokat is,köszi Ági
De írjál már valamit bővebben, vagy máshol már írtál? Hogy kerültél rá? Te és W.L. a sírba tesztek, megöl a kíváncsiság..:) Felmentést adok az offolásra.
bizony-bizony, extra jo roncsok vannak busuangan hihetetlen elovilaggal.
naish73!
errol a jegtoros kalandrol majd irok meg. egyelore ugy tunik, hogy februar vegen ismet antarktisz majd jegtorovel vissza svalbardra (norvegia). mar alig varom. 3,5 honap telefon es email nelkul, hurrraa.
Ha nem kop semmi es senki a levesbe akkor Manihiki-n leszek jovo honapban. Mar regen szerettem volna eljutni oda, es ugy latszik most sikerul. Akarhogy nezem, nem sok eldugottabb hely van a vilagon.
Közben sikerült elintézni a manilai irodában,hogy mivel búvárcucc lesz,valahogy megoldják,max közlik a felárat....
most várjuk a foglalásról az emilt....még nem tudom a belső járatot, Busungua a reptér neve/vagy a szigeté is????/ Nem nagyon vagyok még képben a fülöpkéknél, az az igazság, hogy Sri Lanka- Maldívot terveztünk, de azáltalunk favorizált szigetre márc. végéig nem kaptunk szobát,így a manták helyett dugongokkal merülünk majd......:-)
Sziasztok! 20-án megyünk a Fülöpkékhez búvárkodni. Dimakya Island, Club Paradise. Hallott már valaki róla?Minden infót szívesen veszek. Nagyon kedvesek voltak a hotelben ,már 1 hete mail-ezünk folyamatosan, ők foglalták be a belső repjegyünket is, de 10 kg-os csomagról beszélnek.... A KLM-nél már sikerült megkapnunk az infót a sportfelszerelés különdíjáról, de ha megfeszülünk sem tudjuk a búvárcuccot 33 kg alá nyomni,erre jönnének a ruháink 2 hétre...Hol tudnék utánanézni ennek, ha valaki tud segítsen, mik a belső repülőkön használatos "felárak", vagy a manilai reptéren kire kell "mosolygnom", / kis pénzmaggal...../ Előre is köszönöm Ági
Szerintem olvasd végig nagyjából a topicot. Elég sok minden kiderül, pl. az, hogy Palawant kár lenne kihagyni. Belső repjegyek: a már említett Cebu Pacific, meg Seair, Asian Spirit, Külső repjegyek: Airasia, Tiger, Jetstar Desztinációk: www.airlineroutemaps.com (szintén szerepelt már), ill. a fenti társaságok honlapjai Vízum: ha jól tudom 21 napig nem kell
Ne várd, hogy mindent helyetted oldjon meg valaki.
Az arak itt is szepen felmentek az elmult evekben, es a varos maga ugyanolyan szutyok, mint anno.
Julius elvileg az esos evszak a Fulop-szigetek nagy reszen.
Ennel reszletesebb infot tolwem ne varj, mert tobb evet toltve a tropusokon azt mar megtanultam, hogy az idijaras tok kiszamithatalan. Volt, hogy a szaraz evszakban fogtam ki egy het non-stop esot, es volt, hogy az esosben egy csepp dsem hullott egy hetig.
Belfoldi repjegyarak ugyeben nezz ra a Cebu Pacific honlapjara!
SZIASZTOK. kérlek segitsetek ha van infótók tapasztalatok::előre is köszi::))
ÁLtalános júliusi időjárás??
-Olcsó belső repűlőjegyek
-desztinációk(repülők)
-Banaue ?? rizs teraszok nyáron?? milyen állapotban vanank??
-banaue-ba való eljutási lehetőségek földi légi?? honnan ? hogyan lehet megtalálni a lehetőségeket ?körübelül milyen árra kell számitani:?? banaue - szállás lehetőségek:?
- boracay?? nyáron??
-vizum szükséges? ha igen menniybe kerül??
-mit érdemes megnézni?? meglátogatni?? manila banaue boracay körzetében??árak? utazási lehetőségek?
-valószinüleg vagy bangkokból vagy kulala lumpuron keresztűl utazunk manilába .tudtok kedvező olcsó repülési lehetőséget?? társaság??web cim??
-ételek italok?étkezés??az országban??
-ruházat : banaue térségben??mit javasoltok,akik jártaTOK OTT A NYÁRI IDÖSZAKBAN?
Kedves W : L: : köszönöm hogy irtál. Természetesen szerzek be egy úti könyvet hamarosan. De fontos a tőletek kapott infórmáció ,hiszen ti ott jártatok és a tapasztalaitok fontosabbak mint egy kitudja mikor kiadott úti könyv, de ez persze nem azt jelenti hogy nem szerzek be egyet.
KÉrlek , ha van infód a lenteb irt kérdésekre azt osztd meg velem . az időjárást úgy értettem ,hogy bár egész évben trópusi forró éghajlat van a monszun az esőzés milyen gyakori ott?? mert pl tavaly 20 nap alatt thaiföldön 3 szor volt esö kétszer 10 percig egyszer 5 órát szóval nagyon kellemes volt.illetve hogy boracay -on a tenger hullámzása a júliusi hónapban ?? mire kell számitani??vannak tapasztalaitok??nyilván a száraz időszakban tükör sima vzre inkább lehet számitani mint az esős évszakban,de mondok egy thaiföldi példát:: tavaly egész júliusban úgy hullámzott a viz phuketen hogy fürdésre szinte alkalmatlan volt miközben phi phi szigetén tükörsima paradicsomi hangulat uralkodott a partokon. ebből arra következtetek .hogy a földrajzi elhelyezkedés befolyásolja ,hogy milyen a tenger viselkedése. ezért a kérdésem (miután boracay elhelyezkedését nem ismerem) hogy ott mire lehet vajon számitani??.JÚLIUSI IDŐSZAK
mostantól minden nap felnézek ide . kérlek segitsetek:)) infókkal:)) NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM:)) palkó csicsó:))
Ez annyi kerdes, es olyan alapvetoek, hogy szerintem eloszor be kene ruhaznotok egy utikonyvbe es abbol osszszedni ennek az infonak a javat.
"Nyar" ott a tropusokon nincs, illetve mindig az van.
Telikabat maradhat otthon! :-)
Az arak nagyjabol hasonloak a thaifoldiekhez, illetve kicsit magasabbak mivel kevesebb hatizsakos turista miatt nincs akkora versenges a szallok kozt.
Mondjuk Banaue pont az orszag legolcsobb helyeinek egyike.
Repjegy ugyekben par oravel ezelottig vigan javasoltam volna az olcso Cebu Pacific-ot a mukodo weblapjaval, most ezt mar nem mernem gondolkodas nelkul megtenni.
Majd eldol, hogy maskor is szivatnak-e, vagy ez csak a kinbai szemelyzetuk specialitasa volt.
Mindenesetre elvileg repul olcson Manilaba Bangkokbol es KL-bol. Utobbibol az Air Asia is, es ok meg sosem vertek at.
Most pl. eppem kurva nagyokat karomkodom magamban, ugyanis miutan tegnap kaptam egy emailt a Cebu Pacific-tol, miszerint jaratomat 3 oraval kesobbre toltak at (your flight schedule has changed) es ennek megfeleloen mentem ki a xiameni repterre, kinai ugynokeik azzal fogadtak, hogy a gep mar elment az eredeti idoben, az emailt biztos csak kitalatam (mert ki ugye nem nyomtattam) es 500 juan buntetessel irtak at a jegyemet holnapra.
Igy meg egy legitarsasag sem baszott at!
Csak az vigasztal, hogy ezek a Qrva kinaiak akkor is itt fognak rothadni ebben a szarban, mikor en mar reg elfelejtettem az egeszet.
Na meg, hogy paran talan igy is cserelnenek velem? ;-)