Bazzeg, ezt el kell mesélnem...tegnap éjjel olvastam egy olyan, de olyan szar fanficet...igazából most már röhögök rata, de akkor felhúzott, mert egyszerűen egyik karakter sem volt hiteles! Wilson végig tökrészeg volt, el tudjátok ezt képzelni? :-DD Olyanokat csinált, hogy randira hívta Cuddyt, utána meg nem emlékezett rá, mert egész nap a "porcelán istenséghez imádkozott". (ez így volt megfogalmazva) Ja, és Greg borotválkozott (!!!), és összeköltöztek Cuddyval, mert kirúgták a lakásából azért, mert Wilson meztelenül mászkált és pisilt a folyosón a szomszédok szeme láttára, hát komolyan már nem tudtam, sírjak vagy röhögjek, annyira hiteltelen volt az egész...de a legrosszabb, hogy a szexelésekre csak utalás volt, egy nyamvadt szexjelenet nem sok, annyi nem volt benne! Anélkül meg minek ír valaki fanficet?! :-P
Ez a póló!! *nyamnyam* Kísértetiesen hasonlít Háuz egyik pólójára... Akkor van rajta, amikor Kamera közli vele, hogy ő márpedig utálja... *höhh, és mi eztet higgyük is el?!*
Jajjj, a nátha! :-DDD Ez tényleg nagyon LOL volt, és annyira tökéletesen eljátszotta azt a tipikus taknyos szenvedést, amit szerintem mondannyian nagyon is jól ismerünk... (én most is benne vagyok nyakig BTW)
Na meg a végén, ahogy azt a fehér por jellegű gyógyszert vette be, mint a kokót, Wilson meg kistányér méretű szemekkel nézte... :-D