Keresés

Részletes keresés

bunburnyák Creative Commons License 2013.01.13 0 0 2762

szép estét mindenkinek.

egy régi filmet keresek,de nem tudom a címét.remélem valaki tud segíteni.

a film,háborús időben játszódik,orosz katonák vöröskeresztes hajón utaznak.megtorpedózzák a hajót.egy katona(főhős) elbarangol a jégtáblákon.repülökkel üldözik,mit megpróbál túlélni.utolsó töltényével,lelövi a repülőt.

sajna ennyire emlékszem a filmből,de még gyerekkoromban láttam.vagy 20 éve.

jagger3 Creative Commons License 2013.01.07 0 0 2761

Nagyon köszönöm!!!!

Tényleg az, és örülök hogy sikerült a újra megnéznem!

J.

Előzmény: guestro (2757)
Sziszaki Creative Commons License 2012.12.29 0 0 2759

Hello!

Láttam, hogy jó régen kerestél egy filmet:

"Két legyet egy csapásra"

Meglett esetleg?

Én is szeretném megszerezni.

Előzmény: Zoli_78 (929)
histvan77 Creative Commons License 2012.12.29 0 0 2758

ezt keresem én is....

Előzmény: rikitó (2696)
guestro Creative Commons License 2012.12.28 0 0 2757
Előzmény: jagger3 (2756)
jagger3 Creative Commons License 2012.12.28 0 0 2756

Tiszteletem,

Keresek egy filmet, aminek a címét elfelejtettem, de a '90es évek elején láttam. Egy sci-fi, és alapmű kategória a maga nemében. Abszolut antiutópia, amire emlékszem belőle:

Egy gépvilágban játszódik, tipikus elektromechanikus és "viktoriánus" gépek világában, ahol egy  itéletbe egy hiba miatt ártatlanul elfognak egy embert, akit a meghurcolnak és azt hiszem ki is végzik. A film cselekményében több groteszk elem is van pl az ellenállási mozgalom egy házba vezető levegő vezetéket felcseréli a szenyvezetékkel és elönti a házat a szmötyi, stb.

Ha valakinek beugrik a film, kérem adja meg a címét!

Köszönettel

J.

1stet Creative Commons License 2012.12.24 0 0 2755

Sziasztok!

Keresem a Légy bátor és erős c. filmet (magyar szinkronnal).

Angolul Joshua then and now.

Valamikor '90 körül nyomták moziban, és azóta se láttam, pedig hatalmas film!

Eddig mindenkinek beletörött a bicskája, tehát aki szereti a kihívásokat, annak nagy lehetőség! ;)

Köszi minden segítséget!

(ez a jó nick...)

BúvóhelyBudapest Creative Commons License 2012.12.24 0 0 2754

Sziasztok!

Keresem a Légy bátor és erős c. filmet (magyar szinkronnal).

Angolul Joshua then and now.

Valamikor '90 körül nyomták moziban, és azóta se láttam, pedig hatalmas film!

Eddig mindenkinek beletörött a bicskája, tehát aki szereti a kihívásokat, annak nagy lehetőség! ;)

Köszi minden segítséget!

szundi12 Creative Commons License 2012.12.22 0 0 2753

Sziasztok! Film keresésben vagyok. Sajnos sehol nem lelem a neten letöltésre. De ha valakinek meglenne, és fel tudná tenni Datára, vagy más helyre, megköszönném. A kis lord. Little Lord Fauntleroy, 1980 magyar szinkronos.

jegmacko Creative Commons License 2012.12.22 0 0 2752

Sziasztok!

Nekem is akad egy kérdésem.

Jó 10 éve ment egy angol film a Film+ -on. Valamilyen Rómeó volt a címében. Romantikus filmvígjáték volt, a kezdő jelenetben a nő egy szakadtas VW Bogárral beletolatott egy menő autókereskedő Jaguárjába. Ezen jól összekaptak. A történet vége happy end volt nagy egymásra találással és a nő kérdezi, hogy hívnak, ugye nem Rómeó, mert azt a nevet nem bírom. Válasz: Rómeó ...

Ha valaki tudja a címét, írja meg nekem.

Köszönöm

jegmacko Creative Commons License 2012.12.22 0 0 2751
Előzmény: Törölt nick (1433)
Anna322 Creative Commons License 2012.12.21 0 0 2750

Köszönöööm :)

Előzmény: guestro (2749)
guestro Creative Commons License 2012.12.21 0 0 2749
Előzmény: Anna322 (2748)
Anna322 Creative Commons License 2012.12.20 0 0 2748

Sziasztok! Évekkel ezelőtt nagyon sokszor ment a tvben egy film. Ha jól emlékszem franciaországban játszódott bár erre nem vennék mérget. Egy szőke fiú volt a főszereplő, aki fényérzékeny volt, ezért egész nap be volt zárva a sötét szobájába, a napfényre pedig csak egy teljes testét borító fekete bőr ruhában mehetett. Egy nap elege lett, élvezni akarta az életet, ezt az apja nagyon ellenezte. Megismerkedett egy lánnyal, szerelmes lett, a lánynak nem mondta el,hogy beteg. Ha jól emlékszem a film végére a fiú meghal, de erre sem vennék mérget. :D Remélem valaki tud segíteni, hogy mi lehet a film címe!

Yam78 Creative Commons License 2012.12.19 0 0 2747

Köszi szépen!!!:)

Előzmény: pobeda (2746)
pobeda Creative Commons License 2012.12.18 0 0 2746
Előzmény: Yam78 (2745)
Yam78 Creative Commons License 2012.12.18 0 0 2745

Sziasztok!

Annak a filmnek a címét keresem, ahol egy anya hajó egy furcsa viharba kerül, és vissza megy a múltba, abba az időbe, amikor a japánok meg támadják pearl harbort. De vissza térnek a jelenbe, mielőtt a légi csata elkezdődött volna. Köszi, ha a valaki tudja, és megosztja velem.

Gírá ! Creative Commons License 2012.12.03 0 0 2744

Atya ég, már meg is van a you tubon megtaláltam :))))))))) Ico a bátor lovacska !

teljesen máshogy emlékszem a mesére, pl sokkal nagyobb lovakra :)))))

Már nézem is, még az asszony haza nem jön XDDDDDDDD

Gírá ! Creative Commons License 2012.12.03 0 0 2743

keresek egy gyerekkoromban, kb 1988 ban látott rajzfilmet. Lovakról szólt, amik egy pajtában voltak. De onnan minden este egy eltűnt . Később derült ki hogy egy gonosz ember lopta el a lovalat amiket befogott igába és egy nagy valamit húzott velük, talán harangot, de ez a végén derült csak ki.  Volt benne egy kis emberke akit valamiért vár tömlöcbe is vetettek, aki valami ilyesmit mondott miközben énekelt:" kicsi ikó..." . A ikó-ra lehet rosszúl emlékszem, de az az egyik ló volt. Ja és a lovak tudtak  benne beszélni.

6174 Creative Commons License 2012.11.30 0 0 2742

Nekem meg van ez a film (Medvevadász / Matagi).

Akit érdekel, adjon meg egy (akár egyszer használatos) e-mailcímet.

Előzmény: Zoltánka2000 (2741)
Zoltánka2000 Creative Commons License 2012.11.30 0 0 2741

Hello,

Gyerek koromban láttam ezt a filmet 4-5 éves lehettem, talán pont nagynénéméknél voltunk Pasaréten vendégségben  és a film akkora hatással volt rám, hogy évekig nem mertem sötétben egyedül kimenni a klotyóra és azóta is ez a para ugrik be medvékkel kapcs. A medve nekem ez a film.

Rég volt, és csak egyszer láttam, viszont foszlányokra és hangulatára emlékeztem a filmnek, és az egyik kollegám azt mondta, meg van, ő is parázott ettől a filmtől gyerekkorában és ez az:  http://www.filmkatalogus.hu/Az-emberevo-medve--f31986

Nekem viszont gyanús volt a story, mert ugyan vágott szemű tatárok szerepelnek benne, de én kifejezetten japánra emlékeztem és nem ruszki geográfusokra.. és a kulcs szavakkal nagy nehezen megtaláltam ezt: http://www.moviesplanet.com/movies/133618/matagi meg ezt:

„After an old man is attacked by a bear in the snowy mountains of northern Japan, he vows to hunt down the marauder before any other villagers are hurt or killed. As his young grandson listens to his grandfather's description of the incredible size of the bear, the boy is filled with the desire to join in on the hunt. Others think the old man is simply exaggerating. The little boy is hardly ready to go on a hunt, but as the years go by, the grandfather prepares him for that eventuality. As time passes, life in the village is portrayed in all its facets -- puppies are born, dogs are trained, snowstorms are battled, the trade in animal skins continues, and rice-fields worked and harvested. Finally, the boy has the maturity and knowledge to go with his grandfather out on the hunt for the giant bear -- and the two small figures are shown silhouetted in the vast mountain landscape, put in perspective against the panorama of the natural world around them. When this extraordinary bear is killed, it will be buried in the snow as an offering to the mountain god, and not taken for its precious pelt or life-sustaining meat. This film won the Director's Prize from the UNICEF Jury for Children's Films at the 1982 Berlinale. ~ Eleanor Mannikka, Rovi”

Itt már minden stimmelt! Nagyvater, gyerek, barlang, ahol tűzet gyújtanak és ropog a hó felettük a medve miatt.. az általad leírt jelenetek is rémlenek.. nem semmi! jó ez a net:)

A lényeg: sikerült megszerezned a filmet? Én nagyon szívesen megnézném „medve terápiás” célból :), meg lehet ma már csak röhögnék rajta (a „Kék laguna„ néhány jeleneteitől (pók mászott ki a vizihulla szájából, kanibálok) is paráztam anno) de jó lenne ez a kis időutazás.. :)

üdv,

Zoli

Előzmény: s_titánia (1452)
Kipper Creative Commons License 2012.11.28 0 0 2740
Engem nagyon erdekelne, de a MailerDaemon visszadobta a levelem mint kezbesithetetlent. Hogyan juthatok hozza?
Előzmény: madár68 (2739)
madár68 Creative Commons License 2012.11.28 0 0 2739

Akit érdekel! 
Biztosan ölő sárkánylady feliratosan!!! 
A magyar mozikban vetített nagysikerű film ! 
budapest02bt@freemail.hu

Circo Massimo Creative Commons License 2012.11.26 0 0 2738

Írtam a mail címedre.

Előzmény: --zerge-- (2737)
--zerge-- Creative Commons License 2012.11.24 0 0 2737
A Felperzselt fold (Incendies) c. kanadai filmet keresem. Tavaly lattam a Muvesz moziban, nem tudom, hogy hozza lehet-e jutni valahogy, nem talalom. Ajandekba szeretnem olyannak, aki nem beszel semmilyen idegen nyelven, igy legalabb felirat is kene hozza magyarul. Van otlete valakinek?
s_titánia Creative Commons License 2012.11.24 0 0 2736

Sziasztok!

Gyerekkoromban láttam egy filmet, ami azóta is piszkál, mi lehet. A 80-as évekről van szó, az akkori egyetlen (vagy esetleg kettő is volt már?) csatorna egyikén ment. Nem az elejétől láttam, sőt, szerintem éppen csak néhány percet a végéből.

Mindössze annyira emlékszem, hogy egy óriás majom elől menekültek. És NEM a King Kongról van szó, azt már (persze a klasszikus, '76-os változatot) akkor is ismertem, többször is láttam, biztos, hogy nem azzal keverem. Még épp az volt a furcsa benne akkor nekem, hogy két ilyen óriásmajmos film is létezik. Ez egy vörös színű majom volt, talán orangután, és az emberekhez képest sokkal nagyobb, mint King Kong. Egyetlen jelenet maradt meg bennem, az emberek egy nagyon magas sziklaszirt tövében vannak épp, és a majom hirtelen lenéz rájuk a szikla tetejéről.

Tudom, hogy ez rettentően kevés infó, de hátha szerencsém lesz :) A netet már oda-vissza átböngésztem magyarul és angolul is, de semmi. Az lehetséges, hogy egy másik, még régebbi King Kong film lesz, ahogy láttam az imdb-n, nagyon sok ilyet készítettek. Ami ebben más volt, hogy nem gorillának látszott benne a majom, és egész biztosan nem fekete volt.

Köszönöm előre is, ha valakinek van ötlete :)

manoka1996 Creative Commons License 2012.11.24 0 0 2735

Sziasztok.

Nagyon keresem a Rudolf, a piros orrú rénszarvas mesét, már egy csomó oldalt megnéztem de sehol sem találom, nagyon régen láttam és szeretném újra. Aki tudja honnan tudom letölteni vagy online megnézni magyarúl vagy angolul de magyar felírattal az kérem írjon a manoka1996.03@freemail.hu címre.

Előre is nagyon köszönöm :)

guestro Creative Commons License 2012.11.20 0 0 2734

Nekem erről a Gwendoline ugrott be:

http://www.imdb.com/title/tt0087903/

Előzmény: Zormage (2733)
Zormage Creative Commons License 2012.11.20 0 0 2733

Sziasztok! Kis segítség kellene. Keresek egy filmet, amit kb 20 éve láthattam. Valami felfedezők eltévednek, és egy különös elzárt világba jutnak, ahol csak nők vannak, és a férfiakat ha elkapnak 1-et felhasználják a szaporodásukhoz, aztán megölik őket. A kis csapatot amiben van fiú lány, elkapják és a lányokat beveszik a fiút/kat meg szertartásra kényszerítik. Ennyire emlékszem. Nem sexfilm. Kalandfilm, pici erotikával. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet ez?

bunburnyák Creative Commons License 2012.11.19 0 0 2732

szép estét mindenkinek.

egy régi filmet keresek,de nem tudom a címét.remélem valaki tud segíteni.

a film,háborús időben játszódik,orosz katonák vöröskeresztes hajón utaznak.megtorpedózzák a hajót.egy katona(főhős) elbarangol a jégtáblákon.repülökkel üldözik,mit megpróbál túlélni.utolsó töltényével,lelövi a repülőt.

sajna ennyire emlékszem a filmből,de még gyerekkoromban láttam.vagy 20 éve.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!