Közben a holland újságirók márt azt feszegetik, hogy a Livestrong-Nike csapat miként indulhatna a Touron. A jólértesültek szerint az UCI "jobb a valami mint a semmi" alapon szemet hunyna, ha a kazahok kiválnának és csak 17 versenyzője maradna a csapatnak...
Van egy érzésem, hogy megy itt a szarkeverés, mindegyik újságíró hozzátesz valamit vagy más környezetbe helyezi és mi meg megesszük. Nem is szabad komolyan venni.
Amennyire emlékszem, Armstrong soha nem mondta, hogy meg akarja nyerni a nyolcadikat. Ezt a újságírók költötték, mer jól hangzik, igaz Lance nem sietett cáfolni. :-)
Meg azt sem, hogy: Contador egyébként továbbra is sérelmezi, hogy többszöri kérése ellenére nem volt vele hajlandó találkozni és együtt versenyezni Armstrong, akit a téli, tenerifei edzőtábor óta csak egyszer látott.
Azt mondja csak, hogy mennyit versenyeztek együtt, azt nem írja a cn, hogy sérelmezi.
Szerintem Contador se attól tart, hogy Lance legyőzi. Inkább attól, hogy nem dolgozik majd úgy érte, mint mondjuk Jesus Hernandez tenné. Hogy jogos-e az aggodalma az majd csak a versenyen derül ki...
Egy verseny elég? Nem tudom. Ráadásul az mintha nem is lett volna.
Persze, Johan nyilván nem fogja azt mondani neki, hogy nem te leszel az 1.számú. :)
Akárhogy is lesz.
Ezt Armstrong is elfogadta.
Nekem nem egészen úgy tűnik. Ő is össze-vissza nyilatkozgat. Hol csak népszerűsíteni akar, hol meg célja a 8., máskor meg a dobogót említi.
Nem csodálom, hogy Contador össze van zavarodva.
Viszont nem kéne ezzel foglalkoznia, magával törődjön. Csak hát ő ilyen kis aggódó. Kis szeleburdi, majd ha kicsit rutinosabb lesz, megtanulja. Höhö, vagy nem.
"Contador ugyanakkor nem biztos abban, hogy az Astana csapata jobban támogatja majd a győzelemért folytatott küzdelemben őt, mint az amerikai rekordert."
Ez oké, és meg is van, de itt semmi olyan nincs, hogy Contador bármi miatt is problémázna, márpedig a CN az amelyik biztosan megírná, ha lenne valami. Ezért furcsálom én a velo.hu-nak a kiegészítését.