Keresés

Részletes keresés

CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.21 0 3 1780

Ja és jut eszembe, szombathelyi barátnője van a Pongó Marcellnek, hova tovább csapat mellett dolgozó úriember az apósjelölt, ez is lehet egy plussz vonzerő számára!😎

Előzmény: CrazyBasket (1778)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.21 0 0 1779

Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem Barac játéka nagyon szimpatikus és én szívesen látnám jövőre is. Úgy tudom nem is drága játékos, legalábbis nem Evan szintű fizetésért van itt. Nyilván itt Szombathelyen Evan a favorit, de Barac bőven hozza azt a teljesítményt, amit vártunk tőle és Evant is szerintem remekül tudta az utóbbi hetekben helyettesíteni. Szóval én megtartanám Barac-ot. 

Előzmény: Törölt nick (1777)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.21 0 3 1778

Ha Benke távozik, csak külföldre mehet, mivel olyan opciója van, ha országon belül marad, akkor vele is fixen számolhatunk(szerintem nem nagyon fog tudni idén lépni külföldre, nem olyan a statja eddig aztgondolom). Beni pedig Beni, tudja ezt ő is nagyon jól, hogy mekkora ikonná vállhat ő itt, sehol máshol nem tudna így érvényesülni mint Szombathelyen. De vele kezdő irányítóba kell számolni fixen a jövő szezonban!

Előzmény: hali79 (1776)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.21 -2 6 1777

Kb. egy hónapja nevek nélkül annyit írtam, hogy két új magyar játékosban gondolkodnék, de csak három légióssal terveznék (és a BL-t a várhatóan szolidabb anyagiak miatt nem helyezném most prioritásba).

Nálam nagyjából így nézne ki a csapat, persze tudom sok értelme nincsen ennek, tényleg csak a játék kedvéért.

1-es poszt: Váradi - Pongó Marcell - Dancsecs

2-es poszt: Perl - Benke

3-as poszt: Minőségi légiós amolyan Swing man, aki tud 4-es poszton is játszani (szívesen látnám a szegedi Brownt) - Valerio-Bodon

4-es poszt: Csakis Evan:) Ha nem sikerül megtartani, akkor természetesen szintén minőségi légiós - Kovács Benedek - Sövegjártó

5-ös poszt: Minőségi légiós - Keller

Mindegyik légiósnál komoly kritérium kell legyen, hogy tudjon védekezni. Nyilván Pongó csak egy tipp, ha nem sikerülne, akkor egy negyedik légiós, de olyan típus mint Hooker, akinek nem kell vezérszerep, szintén tudnia kell magas szinten védekezni, és inkább legyen pontszegényebb. Itt Szombathelyen mindig is a támadójáték volt favorizálva, de Okorn óta (de nem idén) nálam a kosárlabda a védekezésről szól, és jövőre mindenképpen ezt az irányt favorizálnám a kiválasztott játékosoknál.

Előzmény: Lépéshiba_ (1773)
hali79 Creative Commons License 2021.03.21 -1 3 1776

Szerintem is elég lehet a három minőségi légiós,igaz ez függ attól a négy válogatott közül ki marad.Elvileg Zozó és Ákos igen(szerződésük van).én bízom abvan hogy Beni és Szili is marad,mert mind a kettő komoly erősítés.

Legnagyobb érvágás Beni távozása lenne,mert ő komplexebb mindenkinélba jeretben.1-3poszton bevethető,jól passzol és jól védekezik.a dobás százaléka ha kicsit még havulna szerintem külföldön is megállná a helyét.

Szilit könnyebb lenne pótolni távozádmsa esetén légióssal,de örülnék neki ha meg tudnánk tartani.

Gondolom Pongó Marcell akire gondoltál irányító posztra ,de én ķétlem ,hogy ide tudnánk hozni.

Én légióst 5-ös posztra (csere Kelker)4-esre (aki pár percet 5-ösként is bírhat )/csere Kovács Beni és 3as-ra hoznék aki használható 2-4 es -en is ,ha szükséges.

A többit megoldja Beni-Zozó és Szili(Dancseccsel kiegészülve).

..de most idén próbáljuk megnyerni kupát és a bajnokságot valahogy!

Hajrá Falco!

Előzmény: Törölt nick (1763)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.21 0 2 1775

Ha lenne egy tippem, Pongó Marcellra. Doktor jövőre sajnos kinövi az u23-as szabályt!

Kovács Benedeknek adnék a nyáron én minimum 2-3éves szerződést!

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.21 -1 3 1774

Miért kellene? Jövőre nem u23 már, úgy meg sajnos egy b csoportos szintű játékos 

Lépéshiba_ Creative Commons License 2021.03.21 -3 0 1773

Kire Gondolsz Németországból? Doktort is megkell  tartani. 

Feffo Creative Commons License 2021.03.21 0 3 1772

Szóról szóra így gondolom, csak nem akartam offolni a fórumot . De tényleg így van, hogy az rendben van , hogy odament valahonnan Simon, Lóri, Vojvoda, Tóth Ádám, Milo, Benke , Keller , de az vérlázító , hogy közülük nem csak az ment el Szolnokrol akire a klub nem tartott igényt , hanem az is, aki ezt így látta maga számára jobbnak ( több pénz , több jatekperc , BL, vagy Ivko ellenszenv miatt)

Tényleg bocs, hogy ezt ideirtam , de itt merült fel( és Benke miatt van minimális kapcsolódás :D)

Előzmény: splity24 (1766)
splity24 Creative Commons License 2021.03.21 -1 1 1771

Mivel megemlitettel a hozzaszolasodban arra reagaltam!Igy szokas! Remelem nem gond! 

Egyebkent nem akarom folytatni ezt az ertelmetlen beszelgetest!

Tovabbi szep napot Neked!

Előzmény: Welsi22 (1769)
moldi56 Creative Commons License 2021.03.21 -3 0 1770

Mondom,nem feszítem tovább a húrt.Az a beírás így sikerült,sajnálom.Ez az én véleményem volt,nem segített senki.

Előzmény: Vulcan0 (1765)
Welsi22 Creative Commons License 2021.03.21 -4 1 1769

Szeretnéd folytatni Splity. Dolgozom, de valamennyi időm azért van.Amit csináltam, az szerinted provokáció.

Ma nem szóltam hozzád. Madarazol, buckázol. Én befejeztem, Te nyomod tovább. Ezek szerint te nem fejeztet be. Folytassuk? Mit szeretnél?

Előzmény: splity24 (1762)
Bandre Creative Commons License 2021.03.21 0 3 1768

Ez már olyan nagyon sokszor meg lett beszélve :) A szolnokiakra aggatott buckalakózásnak semmi köze ahhoz, hogy arrafelé vannak-e buckák vagy sem :) A Star Wars univerzum Tatuin bolygójának taszkeneiről, azaz buckalakóiról van szó :)

Előzmény: Welsi22 (1754)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.21 -2 1 1767

Ebben a kérdésben a Falco szurkolók valóban jóval toleránsabbak. Bár az is igaz, hogy az általad írt három játékosra nem tartott igényt Gasper - Curryre ahogy írták sokan kizárólag csak a fiatal szabály miatt nem -, és azért így ez nem ugyanaz a jelenség. A jó példa viszont Doyne, amikor a bajnoki cím után azon a nyáron Fehérvárra igazolt, mégsem szidtuk őt, és utána aztán még kétszer vissza is tért hozzánk.

Előzmény: Vulcan0 (1765)
splity24 Creative Commons License 2021.03.21 0 3 1766

Beni es Zozo eddig is jo jatekosok voltak de idenre oriasit fejlodtek! Lehet ez betudhato a bl szereplesnek is de azert ebben nem keves munkajuk is van. Es igen, lehet pont ez az oka Kyan szerenyebb jatekanak! Az estek nagy reszeben ha egyutt vannak fent a palyan Benivel akkor inkabb Beni az aki felhozza a labdat. Ilyenkor Kyan szinte eltunik a palyan. Ez nem neki valo feladat! Ezert tenyleg kar volt itt tartani. Ha ez volt a terv akkor hozni kellett volna 2-3-as posztra valakit mert igy tenyleg penzkidobas. Lehet a paly offra valtozni fog a helyzet es arra is kivancsi leszek Barac jo formajat mennyire fogja befolyasolni Evan visszaterese. 

Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.21 -1 2 1765

Az valóban szerencsétlen beírás volt, azonban nem először fordult elő, hogy az Olaj szurkolók, a volt játékosaikat és sikerkovácsaikat szidalmazzák. Meg jöttök ezzel a fellengzős dumával, hogy tőletek csak az mehet el akit küldenek? Ezt mégis, hogy értetted? Azt se mondhatod, hogy véletlenül rosszul fejezted ki magad. Állandoan ez ment olajos részről, ha valaki eligazolt. Akár Vojvoda, akár Benke, akár Milo. Pedig nekik aztán tényleg sokat köszönhettek. Vagy minket mikor hallottál szidni, Govenst, Curryt vagy Tóth Norbit? 

Előzmény: moldi56 (1753)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.21 -2 0 1764

*többszöri gyenge teljesítményre

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.21 -2 3 1763

Andersonnal kapcsolatban amit írtál egyetértek, persze nem tudhatjuk ezek közül melyik lehet a legnagyobb igazság. Én sem tudom, hogy az előző csapatában milyen szerepe lehetett, de van egy érzésem, hogy vezérszerepe volt, és neki lehet az való, mint ahogy Govens is ilyen csapatokban érzi jól magát. Nyilván itt is ezt szánta neki Gasper, de nálunk Beni olyan vezér lett (és ez milyen jó !), hogy talán ezzel Okorn sem kalkulált. Hasonló jelenség ez, mint amikor Govens sem passzolt az Albába, amikor ott volt mellette Ljubicsics (vagy idén Turner Vojvoda mellett). Ettől függetlenül ez akkor sem lehet magyarázat a többszöri teljesítményre, mert Andersontól sokkal többet várunk. Valahogy meg kell találnia Gaspernek azt a feladatot Kyan részére, amivel segítheti majd a rájátszásban a csapatot. Persze a dobóformát saját magának kell produkálnia. Majdnem kétszer annyi távoli kísérlete van, mint közeli és középtávoli együttesen. Jól dob középtávolról (csak nagyon keveset) azt például többször kellene csinálnia, hogy betör, aztán hirtelen lefékez vagy visszalép egyet és dobja. Én bízom benne, hogy összeáll az a játék, amiben ő is az elvártaknak megfelelően kiveszi majd a részét.

Jövő évadban viszont nem biztos , hogy hoznék légiós irányítót, inkább Beni mögé egy magyart Németországból. Továbbra is három (viszont minőségi) légióssal terveznék.

Előzmény: splity24 (1762)
splity24 Creative Commons License 2021.03.21 -1 7 1762

Neked az a bajod, hogy en anno azt irtam Suboticrol, hogy nem extra legios! Ezt tartom tovabbra is! Nem cserelnem el Evanra semmi penzert! Jo legiosnak tartom de semmi tobb! 

Andersonban benne van az extra de nalunk ez valamiert benne is marad ugy nez ki. Vagy nem tudjuk hasznalni vagy nem illik ebbe a csapatba ahol Beni, Zozo is tud jatszani a posztjan illetve nem kap annyi feladatot mint mondjuk azt tette a bundesligaban. 

Az, hogy nem provokalni jottel gondolom te is jot rohogtel magadon. Kupagyozelmeztel, oda-vissza dumaval folytattad az ellen csapat foruman. En elhiszem, hogy nincs iskola es otthon megol az unalom de toltsd le a minecraftot vagy banom is en melyik gyerekjatekot csak ertsd meg vegre ha nekem van egy velemenyem valakikrol vagy valamirol akkor azt ne te akard megvaltoztatni foleg nem ebben a stilusban. 

Az pedig, hogy ez index forum igaz de azon belul viszont Falco! Irhatsz ide mert ha normalisan lepsz be az ajton leultetnek es megkinalnak de ha berugod az ajtot az a lengoajto vissza is tud utni! Mielott kiforgatnad a szavaimat ez sem fenyegetes volt!

Szep napot Neked is!

Előzmény: Welsi22 (1760)
Welsi22 Creative Commons License 2021.03.21 -2 1 1761

Szép napot Splity

Előzmény: splity24 (1759)
Welsi22 Creative Commons License 2021.03.21 -3 2 1760

Nem az Andersonnal volt, bajom, hanem, hogy leszólta a játékosunkat (Suboticot)

Amikor Falco fórum volt nem regisztráltam, így nem írtam oda. Ez az index fórum. Ide bárki írhat. Ha végiggondolod, vannak olyan részei, mint a közlekedés. Akkor az M4-es útról, csak az mondhatja el véleményét, aki arra lakik? Gondolom nem. Tegnap Olaj-Falco meccs volt. Megnéztem.

Az probléma, hogy én provokáltam (szerintem nem). Ma Splity buckázik, madarazik, de nem látom, hogy ezt problémaként értékelnéd.

Szép napot.

Előzmény: PHX Valley (1758)
splity24 Creative Commons License 2021.03.21 -1 3 1759

Na azert ne legyel ennyire alszent! Olvasd el a tegnapi elso kommentedet milyen stilusban nyomtad ezen a forumon. 

Most meg jazszod a szuz kislanyt! 

Leirtam tobbszor is Andersonrol a velemenyem de neked tovabbra is a kupa gyozelem volt a legfontosabb. 

Jottel azzal, hogy fenyegettelek. Foggalmad sincs a szavak jelenteserol de dobalozol veluk. 

Tenyleg felesleges ide irogatnod ha csak ennyire vagy kepes.

Előzmény: Welsi22 (1757)
PHX Valley Creative Commons License 2021.03.21 0 4 1758

Te úgy érzed, számon kérheted rajt a véleményét Andersont (vagy bárkit, bármit) illetően. Szerintem nem kérheted, ez az ő magánvéleménye, amit Falco fórumon kifejtett. Bár még soha nem jártam az Olaj fórumon, nem gondolnám, hogy ő pl. átment oda osztani az észt...

Előzmény: Welsi22 (1757)
Welsi22 Creative Commons License 2021.03.21 -4 2 1757

Tegnap kérdeztem egy régi Falco fórumos Splity beírásra reagálva, hogy mi a véleménye az általa klasszis légiósnak tartott Andersonról (akin elment a meccs). 

Ha ez nektek provokáció, akkor provokáltam, szerintem, ez nem az. Azért írtam, többször, mert mellébeszélt. Majd befejeztem. Ma nem írtam, erre lebuckázott.  Természetesen én provokálom. Biztos? Ha nem írok, akkor is provokálom? 

Előzmény: PHX Valley (1755)
_Espada Creative Commons License 2021.03.21 0 3 1756

Ez így igaz.

Értelmes megnyílvánulása sem volt, ellentétben Moldiéval.

Előzmény: PHX Valley (1755)
PHX Valley Creative Commons License 2021.03.21 0 4 1755

Az a baj, hogy nem ismered el, hogy Te csak provokálni jössz ide. Amit csinálsz, nagyon messze van egy alap fórumozástól.

Előzmény: Welsi22 (1754)
Welsi22 Creative Commons License 2021.03.21 -6 2 1754

splityyyy már megint kezded.

Írj inkább a klasssszis légiósotokról Andersonról.

Ha én, mint Bp-i lakos buckalakó vagyok, akkor Moldi az nem az? Tudod, Ő te elképzelésed szerint onnan származik ahol a buckák vannak. Ami igazából a kis-kunság, Szolnok meg, mint a nevében is benne van JNagyK Szolnok megye. Természetesen nem várjuk el, hogy tud. Annyi dolgod van, hogy mantrázd nyerünk a döntőben, nyerünk a döntőben, nyerünk a döntőben. Vagy, hogy Lake megment  bennünket, Lake megment bennünket. A kupát meg hagyjuk.

Előzmény: splity24 (1752)
moldi56 Creative Commons License 2021.03.21 -1 1 1753

Sajnos az az igazság,hogy a bb1-re már nem írok,követem Zizou példáját.Legfeljebb ha valamivel megszólítanak.Én sem tudok azonosulni némely személy stílusával  és az egészben az a szomorú,hogy sokszor saját szurkolótársaimtól kapom az ívet,ami rendkívül rosszul tud esni.Most is volt egy szerencsétlen beírásom Tóth Ádámról,ahol nem tudtam az igazságot és olyannal vádoltam meg amiről nem Ádám tehet róla,de az amit kaptam? Jóval száz fölött volt a nem tetszés.Ettől csordult ki a pohár és eldöntöttem,hogy nem feszítem tovább a húrt.Most is hogy nyertünk 1-2 olyan beírást írtak,hogy én szégyelltem magam.

Előzmény: splity24 (1752)
splity24 Creative Commons License 2021.03.21 -3 5 1752

Aki megerdemli a tiszteletet annak megadom. Neked sosem irtam ilyet. Te is a bb1-en sokszor kikelsz magadbol megsem veszem magamra. Es itt nem vitarol meg ervekrol volt szo. Ha en ilyen stilusban mennek fel a forumotokra szerintem minimum 20-an sargageciztek meg labancoztak volna. Itt lathatod, egyedul en rendeztem le vele a matekot senki nem ugatott neki. Es igen, Te tovabbra is megkapod a tiszteletet tolem de ez a madar bucka marad!

Előzmény: moldi56 (1751)
moldi56 Creative Commons License 2021.03.21 -5 4 1751

Splity!Téged egy értelmes,normálisan gondolkodó embernek tartalak.Már te is buckázol?Ti ilyenkor normálisak vagytok egyáltalán?Ha a vitára nincs megfelelő érved,akkor ne írj semmit.

Előzmény: splity24 (1744)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!