Sajnos meg nincsen meg a merkozesek beosztasa, csak a helyszinek es a datumok ismertek. (Tavaly is csak julius tajara keszult el a menetrend.)
Mas:
A nemetorszagi Paul Hunter Classics-on (aug. 23-26.) a kovetkezo jatekosok reszvetele biztos: Shaun Murphy, Ken Doherty, Neil Robertson, Stephen Maguire, Mark Selby, Stephen Lee, Steve Davis, Ryan Day, Joe Swail, Joe Perry, Barry Hawkins, Matthew Stevens, Mark King, Jamie Cope, Stuart Bingham, Michael Holt, Ian McCulloch, Dave Harold, Gerard Greene, Michael Judge, David Gray, Ricky Walden, Fergal O'Brien, John Parrott, Mark Davis, Tom Ford, David Roe, Barry Pinches, Joe Delaney, Jimmy White, Tony Drago, Matthew Couch, James Leadbatter, Kurt Maflin
Megint mas:
Holnaptol kaphato odakint, illetve az online konyvesboltokban Alex Higgins oneletrajzi konyve (cime: From the Eye of the Hurricane: My Story). Kicsit draga a kemenykotes miatt, de talan lesz majd papirboritos valtozata is.
08.05-08.12. Shanghai Masters, Shanghai 10.06. Pot Black Invitational 10.13-10.21. Grand Prix, Aberdeen 11.04-11.11. Northern Ireland Trophy, Belfast 12.03-12.16. UK Championship 01.13-01.20. The Masters, London 02.11-02.17. Welsh Open 03.23-03.30. China Open, Beijing 04.19-05.05. World Championship, Sheffield
A Malta Cup-tol minden bizonnyal bucsuzunk. Emellett van szo egy German Open ranking verseny bevezeteserol, amely a Welsh es a China kozott lenne, de nincsenek meg konkretumok.
Szerintem ez komoly:) Gondolom beugró kérdés lehet, legelső vagy második.
Szoktak ilyen marhákat kérdezni. Bár én már a német verzióban olyat is láttam, hogy hány oldala van a háromszögnek:)))
Off - csak a minőségi összehasonlítás végett - szerintem látszik, hogy a másik az igazi, ez meg nem.
És még több off: Higginsnek milyen édes a kisfia! (Mondom én, aki Hendry gyerekeitől is beájult...) Imádnivaló.
On:
Elég érdekesen néz ki most a ranking, kicsit meglepődtem, mikor most szezon végén ránéztem, főleg, hogy eddig nem figyelgettem, hogy ki hgoy áll, csak az első 16-20 játékost. Egyik nap végignéztem és igencsak leesett az állam.
Amióta UPC Direct-em van és újra tudom angol hanggal nézni az Eurosportot, nem idegesítem magam feleslegesen KGL és Kurucz kommentárjaival :) Egyébként Kurucz kétség kívül fejlődik, már nem mondja el session-önként 5x a pénzdíjakat és hogy ki mennyit keresett eddig összesen a snooker-ral.
Nem csak az utolso sessionben. Ugy haromnegyednel mutattak atlag idot, Selbye 31 mp volt. Osszehasonlitasul Ebdon, az ominozus Sullivan elleni meccsen amiert folyton cseszteti ez a lofasz KL hogy milyen dog meg lassu meg minden 27 mp volt.
A kulonbseg az, hogy pl Ebdon a golyo felett tolti az idot a dakot huzogatva Selby meg az asztal korul jarkal es gondolkodik, aztan amikor nekifog relative gyorsan lo.
A tavalyi nem tartott 2-ig, igaz? Egyebkent nagyon birtam, hogy folyton Ebdont, McManust, Doherty-t szekaljak, hogy lassan jatszanak, az utolso sessionben viszont szerintem Selby olyan lassan jatszott, amilyen lassan Ebdon az eleteben soha, Kurucz megsem szolt egy szot sem:) Sot, egyszer megemlitette, hogy igen, ez egy olyan allas, amikor jogos a gondolkodas, bezzeg Ebdon... szoval meg igy is alatett szegenynek:) Szep dolog is az elfogulatlansag:)))
Akkor a szakerto tevedett ismet :-). Persze tudom, hogy nem minden a nyeres, csak nekem Hendrytol ez keves. En meg a hendry-Davis meccseken szerettem meg a snookert.
Negyet nyert: European Open 2001. november, Welsh Open 2003. januar, British Open 2003. november, Malta Cup 2005. februar.
Elso pedig ugy lehetett, hogy a vonatkozo idoszakban az egy megnyert verseny mellett ott volt ket dontoben, egy elodontoben es rengeteg negyeddontoben.
Amint varhato volt kozel sincs annyi hozzaszolas mint tavaly :-). Mondjuk nincs is miert jo helyre kerult a kupa, johet a kovetkezo ideny. Mondjuk a magyar kommentar mondott ujat nekem: Hendry 200x evekben 3 tornat nyert ossz. En meg a 90 -es Hendryre emlekszem, de ez eleg karcsu. Csak hogy volt elso iden?
Nekem úgy tűnt, hogy Selby attól azokban nagyon taktikus safety-csatákban, amikhez nincs hozzászokva, egyszerűen jobban elfáradt mentálisan, mint Higgins. Azért nagyot küzdött, érdekes meccs volt.