Keresés

Részletes keresés

Reiker Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3659
Hopp. Mr "Quickhand" Zool elémvágott. :)
Előzmény: Reiker (3658)
Reiker Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3658
Az nem TOS jelenet, az DS9 jelenet :)
Többet a dologról ihol ni.

SPOILER veszély!!!

Előzmény: Captain Proton (3652)
mrzool Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3657
Én alig várom már a Q-s részeket.

Csak egy ilyen lesz.

Előzmény: gyere a papához (3653)
mrzool Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3656
Az a kep nem a TOS-bol van, hanem a DS9-bol. Minden mas spoiler lenne.
Előzmény: Captain Proton (3652)
Toth Andras Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3655
Persze 40 percig ott lesz, aztan az utolso 5-ben meg alternativ idovonal lesz.
Előzmény: Reiker (3654)
Reiker Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3654
"Top-Anakronizmus" teóriám: Lehet, hogy Janeway szerepelni fog az Enterprise sorozatban is?! >:oP
Előzmény: mrzool (3650)
gyere a papához Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3653
"Szerencsetlen Q-t a DS9-ben is eloveszik?"
Ez jó. Én alig várom már a Q-s részeket. Humorukkal igazi felüdülést fognak jelenteni a sorozat szappanoperába hajló jellege mellett (ezt persze a Voy.-ra is értem). Tartok tőle, hogy a DS9-ben nem sokszor lesz Q, de most a 7. részben igen. Aprópók, a Borg itt nem jelenik meg?
Előzmény: Captain Proton (3651)
Captain Proton Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3652
Most lattam egy kepet Odorol, amin hatul ul egy TOS jelenetben (a Tribblesben). Tenyleg o az? Ugyertem a szereplo mar jatszott a TOS-ban is?
forras:
http://www.stinsv.com/DSn/640char/ttuhchk.jpg
Captain Proton Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3651
"Le a B*r-ral!!!! Abcúg! Fújj!"
Szivembol szoltok! Utana kellett olvassak a replikatoron, hogy mi tortent. Kulonosen nagy szemetseg volt, hogy keso estig fontmaradtam es utana vagtak be.

Nem ugy volt, hogy abbahagyjak a "goddam" bar ismetleset?

Szerencsetlen Q-t a DS9-ben is eloveszik?
Hjaj. Mibe, hogy a borggal egyutt o is megjelenik az 5-os sorozatban!

Előzmény: Nemozoli (3638)
mrzool Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3650
Lehet, hogy van meg igazsag? Most neztem meg az imdb-t, es az STX-nel Janeway mar nem admiralis, hanem csak kapitany.:)))))
TtK Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3649
Égek mint a Reichstag. Pedig a kérdésed zseniálisan foglata magába a választ.
Hangokat hogy lehet beszúrni? :))

Az utolsó SPOILER: aki előre kiváncsi a történésekre bökjön ide
Még egy ok angolul tanulni (ucsitszja, ucsitszja, ucsitszja szkazal Lényin)

Előzmény: Nemozoli (3646)
Delomar Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3648
így jár aki szeretné felvenni az egész sorozatot...
Történt tegnap, hogy a DS9 közepénél a V3 elsötétült, és egész ma reggelig nem jött vissza az adás. A V3 fórumán más is említette ezt a problémát, de mint kiderült, ez valószínűleg nem a V3 problémája volt, hanem a Matávkábelé. Ugyhogy rohadt jó a kedvem, mert az eddig leadott 4 részből csak az első kettőt tudtam normálisan felvenni. Na mindegy.

Ariel Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3647
koszonom mindenkinek!

akkor ragadok a viasatra.. :))

Nemozoli Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3646
Ariel:
ennyi volt az ismeretlen fajjal valo kapcsolat vagy lesz meg a kesobbiekben vmi veluk kapcsolatban esetleg fontos szerepet jatszanak a kesobbiekben?

A válaszom: igen! (Spoiler-megelőzés ON) :-)

Ezúton kérem az illetékeseket, hogy ha spoiler-igénylő kérdést tennék fel a későbbiekben (pl Odo füle), akkor hagyják figyelmen kívül, és tekintsék ugratásnak (Ttk be is ugrott neki:-) )

Némó

Sigma7 Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3645
Az utóbbi. Fontos szerepük lesz még.
Előzmény: Ariel (3643)
mrzool Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3644
Szerintem nagyon elszaporodtak a spoiler dolgok, jo lenne mellozni oket... Tenyleg szar, a DS9-ban az egyik legjobb dolog, hogy mindenre szepen sorban derul feny.

ennyi volt az ismeretlen fajjal valo kapcsolat vagy lesz meg a kesobbiekben vmi veluk kapcsolatban esetleg fontos szerepet jatszanak a kesobbiekben?

Pliz senki ne irjon tobbet, annyit viszont asszem' elarulhatok, hogy kulcsszerepet jatszanak (sejtheto, hiszen ok epitettek a wormhole-t).

Ariel Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3643
nekem a sci-fikben az elgondolkodtato, marmar filozofalgatasba hajlo dolgok tetszenek a legjobban.
annakidejen a galaktikaban voltak remek novellcskak..

ilyennek tunt az a resz amikor sisco a fereglyukban ragadt es faggadtak ot az "idegenek".

egy kis spoilert nyomhatna vki, hogy ennyi volt az ismeretlen fajjal valo kapcsolat vagy lesz meg a kesobbiekben vmi veluk kapcsolatban esetleg fontos szerepet jatszanak a kesobbiekben?

Nemozoli Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3642
Ttk,
pedig tudhatnád, hogy láttam az összes Trek sorozat összes részét, filmeket, stb.-t (na jó, a Voy utolsó széria hiányzik a sorból, de nekem valahogy nem is hiányzik annyira... :-)))))))))))

nem baj, akinek új volt, és nem akarta elolvasni, az a Spoiler Warning szerint cselekedett, legalábbis remélem... de jó volt a spoiler-kijelző algoritmus, még a számítógéphangot (Majel Barrett-Roddenberry) is hallottam szinte hozzá... :-)))

Némó

Előzmény: TtK (3641)
TtK Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3641
Vazzz...
Mikor megnyomtam az OK-t akkor esett le, hogy tudod a választ. Akinek új volt és nem szerette volna bocs.
Előzmény: TtK (3640)
TtK Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3640
Jó volt a mai rész. Több párhuzamos szál, csattanós végkifejlet. Az ilyen részek miatt lehet szeretni a DS9-et

SPOILER
SPOILER
SPOILER
*
*
*
*
*
*
SPOILER request acknowledged
*
*
*
*
Processing
*
*
*
*
*

A dokiról kiderül, hogy kissé gyagyának született és kiskorában genetikailag feljavították, aminek apró szépséghibája, hogy illegális. Emiatt majdnem elveszti az állását, mert azt hiszi, hogy az EMH prototípussal beszél és annak bevall mindent, holott az EMH kifejlesztőjével Zimmermannal társalog, aki jelenti a dolgot. Az EMH-t a dokiról akarja mintázni Zimmermann (nem a külsejét, mert azt magáról, hanem az orvosi és az interaktív programot) így kerül a VOY függők egyik kedvence a DS9-re.

Újraolvasva ez elég kaotikus ahhoz, hogy érdemes legyen a megfelelő részt megnézni (asszem a 4. szezonban van)

SPOLIER END

Előzmény: Nemozoli (3638)
Vegetable Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3639
Off:
A B5 minden részét néztem - az agyondicsért árnyháboruig, ahonnan már az egész nem érdekelt, ha véletlenül otthon voltam, és eszembe jutott, bekapcsoltam... ugyanolyan lapossá tette, mint az összes többi egykaptafa sci-fi...
Előzmény: Reiker (3634)
Nemozoli Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3638
Miért, mi derül ki róla? Csak nem az, hogy gene... Roddenberry ük-ükunokája? :-)

Ja, én meg a tegnapi rész esti ismétlését vettem fel képrögzítő eszközömmel, amit ma néztem vissza, így aztán csak hozzáemlékezni tudtam a maradék, kiesett filmvéget... :-(

Le a B*r-ral!!!! Abcúg! Fújj!
Éljen a DS9!

Némó

Előzmény: TtK (3637)
TtK Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3637
>>>
Szerintem piszok jó a DS9 eleje, közepe és vége is.
<<<

Pedig Worf + Defiant a nézettség növelése érdekében került a sorozatba. Ímé a bizonyság, hogy a nézettség miatt nem kell feláldozni a tartalmat.
A trill probléma az egyik legnagyobb következetlenség a ST-ben. A TNG és DS9 trilleknek a nevükön és a "kukacon" kívül nem sok közük van egymáshoz. Nota bene az új (DS9) verzió sokkal jobb és átgondoltabb.
A Defiant pedig a méret miatt problémás. Senki sem tudja pontosan milyen hosszú (90, 120, 170 m?)

SPOILER

A dokiról is ki fog derülni egy nagy titok, és abban az epizódban a VOY fanatikusok viszontláthatják kedvenc fotonikus szereplőjöket.

Vóbert Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3636
Én pl. Quark és Odo párharcát szeretem, meg ahogy a Doki felsül állandóan :)))
Delomar Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3635
A Babylon is szerintem jó volt, tény, hogy a végén már a minél nagyobb flotta dominált.
A Voy-ból csak a dokit hiányolom az az igazság.

Egyébként én is hogy örültem, hogy nincs reklám az esti ismétlésben, és nem kell felugrálnom kivágni a felvételből erre meg azt a gyökér b*r című műsort kezdték el a reklámblokk után. Ismét csak azt mondom: Kapják be!

Q'apla!

Reiker Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3634
Mi az, hogy lagymatag?! >:(
Nekem pl. a Babylonból csak az eleje tetszett -
amint megjelentek az árnyékok, az egész sorozat
olcsó CGI-demóvá (Lightwave?) alacsonyodott, ahol a mondanivaló a képen egyidejűleg megjelenített
hajók számával egyenes arányban csökken.

Szerintem piszok jó a DS9 eleje, közepe és vége is.
Voyager szezononként 2 jó epizóddal zárult,
DS9-nél ez a szám 10-12 / season.

Nem mindenki a cicikért meg az omegakitérômanôverekért szereti a Treket >:-/

Előzmény: BeePee_3 (3633)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3633
Oké, akkor SPOILER WARNING !!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
A DS9 abban hasonlít a Babylon 5-re (többek között) hogy az első 2 szezon elég lagymatag részekkel van teli. Akad azért számos érdekes, de igazából a Dominion színrelépésétől élénkülnek meg erősen a dolgok. A B5-ben is, amikor az árnyékok megjelentek, fölpörögtek az események. Aki a Klingonokat várja, az meg nyílván meglepődik, amikor a 4. szezon 'Way of the warrior' duplarészében (ekkor jön Worf) az állomás tönkreveri a Klingon flottát, miután kipróbálják azokat a fegyverrendszereket, amivel a Dominion ellen felszerelték őket...
Captain Proton Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3632
Sajnos mar keso. Mar tudom, hogy ki Odo... :( Persze, hogy innen :)
Előzmény: BeePee_3 (3626)
Captain Proton Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3631
En azok kozott voltam, akikkel nagyon kib. a V3...
Csodalkoztam, hogy miert nem volt reklam, erre berakjak az utolso 5 percben, aztan Bar!
Ezt mar egyenesen sertesnek veszem, hogy azt a vilagszegyen szar Bart rakjak be 15 perccel hamarabb! a Ds9 helyett!!
Előzmény: Delomar (3629)
Delomar Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3630
Javaslom, hogy mint a Voy-nál a még nem látott részek informácíói elé biggyeszük ki a spoiler feliratot, amit pedig már a levetített részeknél persze el lehet hagyni.
Előzmény: BeePee_3 (3626)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!