Nem lesz egyszerű a 8-ba kerülni se. Főleg látva hogy a középdöntőben kikkel és milyen időpontokban kell majd játszanunk
13.-16.-18 csoportkor majd a kozepdonto 20-22-24-26 és ami még rosszabb 20.-án A csoport gyoztese valoszinu Dania 22.-én pedig a C csoport gyoztesevel jatszunk valoszinu Francia. Ezek alapjan nem jo a csoport elsoseg viszont ha nem viszunk pontot a kozepdontobe a legjobb 8 is szinte bravur lenne.
Azért az izlandi keret sem kutya. 10-en a Budesligából, 4-n a dán ligából, 3-an a francia ligából, ketten a Kielcéből és egy-egy játékos Elverum és a hazai Valur...
Mennyit is költenek ők a kézilabdára?....És mennyien is vannak? Mi persze úgy örülünk a 3-4 idegenlégiósunknak mint a majom a farkának. Van még 4-5 alapemberünk a két BL csapatunkban....plusz egy-két kiegészítő..
Ezenkívül vannak ugye a levitézlett Grandfos Tatabánya, plusz a Fradi és a Balatonfüred játékosai.
Azt gondolom ez alapján, hazai pályán, max a nyolcba jutás a realitás, ha nem is lesz könnyű.
Tehát most a cél abszolút reális, de itt sem minden felhőtlen.
Kár, hogy az águnkon vannak a dánok és a franciák is: hihetetlen játékosállományuk van. A többiek ellen azért fel tudja venni a magyar válogatott a versenyt, sőt hazai pályán még esélyesnek is számít.
Nem kéne mán´ a kerecsensólymot röptetned a szumír-szittya-pártus gittegyletben? Itt a magyar eredetű karácsony, oszt te meg lemaradsz ilyen ócó pojénok miatt...
Csak a 'szabad' csarnokokat soroltam fel, főnix és a pick már eleve foglalt volt.
Amúgy lehetnek itt még csodák, de én simán el tudom képzelni, ahogy kellett a focieb és ősszel a vadászati meg a pápásos cucc, most is inkább sunyulnak a járvány igazi állapotáról, csakhogy legyen 'nézős' eb.
M1 sporthírekbe is téma volt ez a Bild tegnap írta meg kérdőjelesen a Szlovákok nem reagáltak még.
De valahol sejteni lehetett, hogy bekövetkezhet az ismert covid intézkedéseik miatt. Papp Laci aréna lett volna úgyis eredetileg a helyszín, majd oda viszik a Szlovák rendezést.
? Hogy már tavaly is megtörtént? Akkor idén mégúgy, hajrá!
Azért elég érdekes, h NL megbeszélte NLval és egyet is értett magával az elvárt helyezést.
Ja és természetesen 2019 óta itt minden fasza, és mekkora változsá lett - amúgy tényleg alakul vmi - de ebben is Ő volt a király, hihetetlen ez a faszi!