Davina: ja, és ISTENEK a képek, köszi, h közkinccsé teszed. Én még mindig azzal szenvedek, hogy a mobilommal való szerencsétlenkedést letöltsem a gépemre... :-(
Jo de kiaz a Jules? En elol voltam, kb 3 ember volt koztem ez Sasha kozott. Drug Against War alatt ossze is koccantottuk az oklunket :)
Kiderult hogy a zenekar bodyguardjai nem tudnak magyarul, csak vmi ukran vagy milyen nyelven. Ehhez persze kellett, hogy a becsocsalt komam hatul belogjon a VIp-be es osszetuzesbe keveredjen veluk :)
Nagyon tuti volt a tegnapi koncert, csak kicsit rövid volt. Szerintem pedig a Hau Ruck nagyon frankó lemez, sokkal kevésbé metal témás mint a WWIII, az nagyon húzós anyag, szerintem az új lemezt nagyon meg lehet kedvelni ha sokat hallgatod. Persze az Angst és a Nihil az etalon lemezek.
Jajj nem gondoltam, hogy ezt ide is..azt hittem csak a családi topikba! ejnye-bejnye!!!!
Amúgy meg Főbe is lőném magam ha kihagytam volna ezt a tegnapi koncertet, ekkora élményt!!!! Nem is értem hogy bírhattam ki eddig KMFDM koncert nélkül...
ÉN montam , be is vittem, első sor Sascha előtt álltam, jó sok képet csináltam, ja meg volt fotóplíz is, és tök arik voltak :)) Többi kép is jön, csak rendbe teszem őket :))
Davina, azért tudod, f*sz voltam, tényleg be lehetett volna vinni a gépet... nem ám motozás, mint a Pecsában... ott nyomultál az első sorban? volt ott egypár kamerás emberke...
én mindenképpen, be kell csempésznek a gépemet, ami elég nehéz lesz, mert elég nagy optikája van, de ha sikerül mindenképpen koncert után el akarom kapni őket egy fotózásra :)))