Keresés

Részletes keresés

Bloodflower Creative Commons License 2000.05.14 0 0 89
ilyen címet te is szerezhetsz a www.enchantress.de címen. remélem jól írtam a hölgy nevét.

képek jöhetnek, ékesítsük csak a topikunkat..nekem meg fogalmam sincs, hogyan lehet képet beszúrni!

te amúgy rajta vagy a HIM levelező listán? egész színvonalas. jobb, mint a fórum. ajánlom.

most ébredtem föl, este megyünk kocsmázni...kíváncsi vagyok mi lesz belőle (belőlem???) ilyen hótfáradtan.zzzzzzzzzzzzzzz

Viveca Creative Commons License 2000.05.14 0 0 88
Látom, csak kedden méc. Jól van...
Viveca Creative Commons License 2000.05.14 0 0 87
Én is láttam! Nem is tudtam eldönteni, hogy most zokogjak ezektől az idióta barmoktól, vagy kezdjek röhögni... Szerintem valami nagyon nem stimmel náluk... Vagy véletlenül ránéztek az Enter billentyűre és úgy gondolták, az mégis értelmesebb, mint a Ville Hermanni...

A kérés szerintem nem kínos - bár én annak érzem, dehát én azt is annak érzem, ha valakit arra kérek, hogy csukja mán be az ablakot, mer a huzat leviszi a fejemet... Holnap megírom levélben...
Hát tudod, most épp kikerics sárga vagyok az irigységtől! Micsoda emil cím! Az eszem megáll!
Tegyek még be szép képeket? Hm?
Most épp nem látom, mit írtál, mikor utazol, de remélem, holnap még itthon leszel... Bár a kérés későbbi eseményekhez kapcsolódik.

Előzmény: Bloodflower (86)
Bloodflower Creative Commons License 2000.05.14 0 0 86
hm. ez nagyon szép kis kép...

úristen, micsoda feladatok elé állítasz...egyelőre hajthatatlan, de majd talán az úton egy-két koktél után...

nyugodtan kérj vmit, ha tudok, szívesen segítek. vagy nagyon kínos?

északon összesen 4 kéz melengette a kacsómat, és figyelte kedvemet, úgyhogy a hűvös ellenére is nagyon jól éreztem magam. nem emlékszem a nevükre, de az egyiknek olyan magyaros neve volt, a másiknak meg valami villa vagy ilyesmi...

láttad, hogy a pestiestben HIMjáték van, és azt írják a mi kis hercegünkre, hogy a neve ENTER VALLO?????? hihetetlen...

Viveca Creative Commons License 2000.05.13 0 0 85
Grófom, előkerülhetnél már a pampák mélyéről!...
Viveca Creative Commons License 2000.05.12 0 0 84
Csak egy kis ajándék. Azoknak, akik szeretik a szépet!
A kép címe: Ő
Viveca Creative Commons License 2000.05.12 0 0 83
Viveca Creative Commons License 2000.05.12 0 0 82
Igen, tudom, a levelet még nem írtam meg - nem mertem, hehe... Mert ugye voltaképpen kérésről lenne szó. Majd előbb-utóbb veszem a merszet...
Hideg volt ott északon, mi? Vagy ott volt egy bizonyos illető (netán kettő????), aki ölelgetett és lehelészte a mancsodat?
A posztert akkor adom oda, ha kedvesed írásban bejelenti, hogy hozzájárul a kiszegezéséhez!
Előzmény: Bloodflower (81)
Bloodflower Creative Commons License 2000.05.12 0 0 81
Hát vége a titokzatosságnak, itt vagyok újra. A Ville poszterrel kapcsolatban: majd Krétán puhítom az emberem, hogy kirakhassam!

Én is pont arra gondoltam, hogy a himclubon kéne szervezni az utat, én tényleg szoktam ott látni magyarokat... majd megpróbálom én is.
Egyébként írtad, hogy küldesz vmi személyes kérdést ezzel kapcsolatban, de azt nem kaptam meg..

puszi,
Á

(amúgy titokban megjártam Finnországot!!!hihi)

Előzmény: Viveca (80)
Viveca Creative Commons License 2000.05.12 0 0 80
Szia Virág!!!! Már nem tudtam elképzelni, mi az ördög történt veled! Nem láttad, hogy alantabb keresgéltelek? Már mindenféle őrület megfordult az elmémben. Mondjuk... itt felejtettél mindent és mindenkit, nekivágtál a zordon tájaknak és meg sem állsz Zolika (netán Ville) öléig... Kerestelek a himclub.de-n is, de láttam, hogy oda sem írtál, pedig feldobtam egy bizonyos "Looking for Hungarian fans" témát, de szerintem azóta már az enyészeté lett...

Kellemes nyaralást! Egyébként a legtöbb nyúzt természetesen ott találod róluk. Van egy-két interjú, column, stb. Tisztára nem normálisak ezek a dajcs lányok...

Libi, nem akarok erőszakoskodni. De télleg. Mi lenne, ha írnánk egymásnak? Tudod, mit? Küldök egy levelet, amíg még lehet. (Tudod, otthonról ez nem működ...)

Libertine Creative Commons License 2000.05.11 0 0 79
Igazad van, Viveca, nem kéne itt problémáznom. Hol és mikor cseréljünk?

ál-gróf libertine

Előzmény: Viveca (76)
Bloodflower Creative Commons License 2000.05.11 0 0 78
mertazsesemmihogy250unreadmessagesemvótapostámon............márcsak96.
no. megvettem a Right here maxit. ÚRISTENDEKURVAJÓ!
megállás nélkül hallgattam. max hangerő. vagy fülhallgató, úgy az igaz. Ville hangja egyszerűen gyönyörű a 'Wine'-ban... húúú elmondhatatlan gyönyör!
Bloodflower Creative Commons License 2000.05.11 0 0 77
nohát..milyen jól elvagytok nélkülem. egy picit sem hiányoztam???

hát igen, ha én nem is, de a gépem behalt egy időre..hajam már nincs, percenként téptem ki egy szálat. na jó, ez POÉÉÉÉÉN!

kedden újra (vagyis most tényleg) off leszek egy hétig, Krétán sütettem majd a valagam. vizsgaidőszakban. én is jól csinálom.

MI TÖRTÉNT AZ ELMÚLT 2 HÉTBEN KEDVENC VILLEMMEL ÉS ZOLTANNAL?? ÉS A ZSENIÁLIS HIMMEL????????

Viveca Creative Commons License 2000.05.11 0 0 76
Na idefigyelj, te ál-gróf! A találkozást azért javalltam, hogy átadhasd a kazettádat. Ha akarod, rád se nézek! Ígérem! Tény ami tény, a net veszélyes jószág, ezt már kifejtettem nem egyszer. Sajna idealizálásra készteti az embert. Aztán mikor találkoznak, jön a nagy kiábrándulás. Szerintem az egésznek az a nyitja, hogy miként állunk hozzá a másikhoz. Elsősorban barátnak kell tekinteni, egy embernek, akiről tudjuk, hogy értelmes, jó a stílusa, stb. Hogy emellett szegény görény egy kicsit? Hát ilyen az élet... Szerintem az, hogy két ember elsőnek tüstént szimpinek találja egymást, kb 1% eséllyel bír. Én tényleg csak segíteni szeretnék. Ami pedig a koncertet illeti, én is vagy egymagam járok vagy néhány haverral, akik közül legfeljebb egyet-kettőt ismerek, mert a többiek az ő baráti körükhöz tartoznak.

Így már értem Szóda elégedettségét. Hisz a felsoroltak nem is metal zenekarok... Na jó, egy-két kivétellel. Azt hiszem, Libertine és jómagam legalább ötven bandát tudnánk említeni kapásból, aki még sosem járt erre, pedig a metal fanok elepednek utánuk!

Libertine Creative Commons License 2000.05.11 0 0 75
...azt még feltétlenül meg kell említenem, hogy a tavalyi év legnagyobb visszatérése a Crimson Glory-é volt! Fantasztikus lemez (Astronomica)! Hangulat, design, zene - 10 pont.

a libertine

Libertine Creative Commons License 2000.05.11 0 0 74
Ejha, az Arcturus-t így még senki sem szólta le! Olyan számok mellett, mint Ad Astra vagy the Chaos Path stb., hogy lehet olyat írni, hogy legszívesebben megszabadulnál tőle?! Gathering: Mandylion a legjobb, de az utána következőket is hallgatom, kisebb lelkesedéssel. Viszont a koncert CD klipjében Anneke nagyon aranyosan néz ki :-).
Találkozás ügyben: szerintem nem ismerjük egymást, az életkorodat meg pontosan nem tudom, de valószínűleg én kb öt évvel fiatalabb lehetek. Persze ez nem tragédia, csak egy megállapítás :-). Tényleg nincs értelme titkolózni, ebben igazad van, elvégre nem szégyellem saját magamat mások előtt :-))), de ilyen virtuális ismerkedésekből adódhatnak meglepetések. Szívesen mennék koncertekre is, bár az án hallásom kissé nehezen viseli a hangerőt, sajnos. ...és ha rosszkedvem van, én mindig My Dying Bride-ot hallgatok! ("My fire is enough...for both of us")

gróf libertine

Előzmény: Bookshie (71)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.11 0 0 73
nanana.
én is itt élek.
bizony.
Lehet, hogy a magyar koncertszervezők elég szerencsétlenek néha, de.
DE.
Rengeteg jó ,sőt kiváló külföldi zenekar megfordult már nálunk, és ha a szervezés néha hagyott is maga után némi kivetnivalót azért sztem a nevek magukért beszélnek:
(és ezek csak az én kedvenceim...) Jovanotti, Cardigans, Dub Pistols, Asian Dub Foundation, Gathering, Dream Theater(most megintlesz). Tiamat, Massive Attack, Faithless stbstbstb......
Nna.
HIM is lesz.
Mire Ville pocakot ereszt, addigra biztosan :))
Előzmény: Viveca (72)
Viveca Creative Commons License 2000.05.11 0 0 72
Most látom, hogy átbuksizódtam! Hát ez jó! Bocsi, az előbbi hozzászóló is én voltam. Kezdek végképp skizofrénná válni...

Szóda! Én télleg nem tudom, hol élsz. Mert én itt. És kb. tizenöt éve várok arra, hogy eljöjjön ide egy olyan kis szaros, ismeretlen banda, mint a Judas Priest. Hogy mást már ne is említsek. Ha te eddig mindenkit láttál, akit szerettél volna, akkor hálát adhatsz az égnek.

Bookshie Creative Commons License 2000.05.11 0 0 71
Az Arcturust ingyér odaadom annak, akit érdekel. Sőt, fizetek érte, ha elviszitek, haha!

Libi, nem értem ezt a titokzatoskodást. Hisz anno még olyasmikat írtál - egy másik topicban... -, hogy majd ilyen-olyan koncerten találkozunk... Ezek szerint nem gondoltad komolyan? Sajnálnám. Nézd, tőlem elpostázhatod nekem a kazettát, de nem vállalok felelősséget sem azért, hogy megkapom, sem azért, hogy ha visszaküldöm, te majd megkapod. Mellesleg így még pénzbe is kerül. De nem vagyok az az erőszakos fajta.
Egyébként az egy dolog, hogy kiderül, kicsoda Libertine gróf. Még a végén rájövök, hogy ezer éve ismerlek, mi? Szép is lenne... Vagy mitől tartasz? Azt hiszem, nem én lennék az, aki nagyot csalódik...
A Mandylion jó. Ami utána következett, az már maga a szégyen...
Tegnap haldokoltam, ezért ennek megfelelő zenéket hallgattam: Rammstein...

Libertine Creative Commons License 2000.05.10 0 0 70
Na írok még konkrétan egy-két csodálatos lemezt, amit Szóda úrnak is meg kellene hallgatnia:
The Gathering: Mandylion
Arcturus: La Masquarade Infernale (vagy mi? :-))
Anathema: Judgment

a libertine

Előzmény: Viveca (62)
Libertine Creative Commons License 2000.05.10 0 0 69
Persze, ez lenne a hatékony megoldás, de akkor kiderül, hogy ki Libertine (semmi különös, egy átlagos állampolgár).

a libertine

Előzmény: Viveca (59)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.10 0 0 68
sztem előbb-utóbb mindenki eljut hozzánk...
Előzmény: Bookshie (67)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.10 0 0 67
Engem biz érdekelne. Épp azért, mert soha a büdi életbe nem fognak ide eljönni. Ciki, mi?
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.10 0 0 66
áhh,kit érdekel Ausztria, inkább hívjuk meg őket a Szigetre...
Előzmény: Viveca (65)
Viveca Creative Commons License 2000.05.10 0 0 65
Semmi gond. Én értem. HIM-re valóban el kéne menni. Én szeretnék is, úgy tudom, legközelebb Ausztriában lépnek föl. Az a baj, hogy egyedül nem tudok/akarok menni, vállalkozó kedvű társ pedig nincs...
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.10 0 0 64
most látom, hogy mennyire összefüggéstelen és érthetetlen voltam megint, ehh...még a magam számára is

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.10 0 0 63
hi, na ezeket egyáltalán nem ismerem, illetve talán már hallottam róluk.
Szal az én kedvenc zenekaraim tökmások, illetve a Gatheringet meg a DT-t szeretem, még koncerten is voltam, jut eszembe HIMre is el kellene menni...
Előzmény: Viveca (62)
Viveca Creative Commons License 2000.05.09 0 0 62
Hellóka, örülök, hogy benéztél! Libertine gróffal a kedvenc bandáinkról cseverészünk. E zenekarok a metal legkülönfélébb területeiről származnak, van köztük néhány skandináv is, némelynek akár még a dark stílushoz is lehet köze, de kifejezetten egyik sem hasonlít a HIM-re. Legalábbis szerintem. Majd Libi kifejt erről, ha akar. Nézegettem, mit hallgat Ville, így került szóba a Spiritual Beggars. De például jól ismeri a Lacrimosát is, ami nekem a nagy-nagy szívszerelmem. A legcsodálatosabb zene, amit ember csak alkotni képes. Szomorú, sötét, érzelemdús - éppen olyan, mint Ville hangulatai. Nem csodálom, hogy ismeri őket...
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.09 0 0 61
izé, ez hüje kérdés volt,most látom hogy egynehány név ismerős, oszt annyit tudok, hogy semmi közük a HIMhez...
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.09 0 0 60
mi ez a sok zenekarnév? olyan(ok)jellegüek mint a HIM?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!