Keresés

Részletes keresés

Donc1c Creative Commons License 2021.03.23 0 1 1810

Gratulálok a csapatnak! Mindig jó érzés nyerni a Körmend ellen!

Írta itt valaki, hogy Baracot megtartaná jövőre Evan mellett. Ugyan így gondolom. Mocskos alázatos játékos s rengeteget dolgozik. 

Mócsán mit keres Körmenden? Nem is itthon kéne játszania.

Donc1c Creative Commons License 2021.03.23 0 4 1809

Ebbe az oltásos dologba ne menjünk bele, mert csak egy újabb többnapos buli lenne ebből.

Majd talán 2022-ben mehetünk mind meccsre. Talán.  Csak ezen kérlek ne vesszetek megint össze!

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.23 -1 8 1808

Gratulálok a csapatnak, nagyon jó játék volt ez ma, még akkor is, ha nyilván a Körmendnek jó a 7.hely, és velünk akarnak inkább játszani, mint Debrecenbe menni (mivel a két csapat között nincs eget verő nagy különbség).

Nálam ma a meccs embere Keller volt (és mindkét Körmend elleni meccsen jobb volt, mint Taylor, és ez komoly bravúr), de Bruinsma is megmutatta, hogy miért ő (legalábbis nálam) a bajnokság legjobb légiósa. Örültem Benke Szili játékának is. Andersonnál szerintem nem az a gond, hogy 8-10 pont körüli játékos (még akkor sem ez a legnagyobb gond, ha több pontot vártunk tőle a szerződtetésekor), mivel így is ponterősek vagyunk (nyilván Szolnokon nagyon hiányoztak a pontjai). Nála amit többet várnék az három dolog. Az egyik, hogy jobb százalékkal értékesítse a triplákat, a másik hogy csináljon több olyan betörést, amit ma már végre láttunk tőle , a harmadik pedig, hogy ne üssön buta faultokat.

Most már elég nagy az esély arra, hogy a Körmend ellen kezdünk a playoff-ban. Jó sanszunk lehet, mert egyértelműen jobb a csapatunk. A Körmend egyetlen ( de azért nem reménytelen) esélye, ha az Ireland, Thames, Mócsán, Ferencz, Simons ötösfogatból többen egy meccsen belül elkapnák a triplafonalat. Ha ez nem történik meg háromszor, akkor a mi csapatunk fog tovább menni az elődöntőbe.

Magyar Kupa sorsolás: Szerintem nekünk tökéletesre sikeredett, mert első körben a talán legkönnyebb ellenfelet kaptuk, és örülök annak is, hogy a Szolnok a mi águnkra került. Mégpedig azért, mert ha ők jutnak tovább, és aztán kikapunk tőlük, akkor ezt jobb az elődöntőben, mint újra a döntőben. Ha viszont át mennénk rajtuk, akkor a döntőben már nem ők várnának ránk. Nyilván a másik ágról bárki is kerül be nem lenne könnyű megnyerni a kupát.

Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.23 -1 3 1807

Az mondjuk nagyon fair lenne a nem idős, nem krónikus beteg szurkolókkal szemben. Az idős beteg emberek mehessen csak nyugodtan, de más, aki meg szeretett volna csak nem kapott oltást, annak meg pech-je van. 

Előzmény: Jagerman* (1804)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.23 0 1 1806

Gratulálok én is a Csapatnak, annyit adtunk ki amennyi pont kell, örülök hogy Evan és Szili újra formába lendült! Ritka gyenge színvonalú meccs volt, de sejthető volt ez mára!

Illetve:
Tényeket állapítottunk meg, éd pont az ilyen meccsen kellene VALAMIT felmutatni de persze, itt a kupa a play-off de még mindig bízzunk benne majd lesz valami😅

Előzmény: Real013 (1801)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.23 0 2 1805

Én már nem is írok a srácról, nekem az volt pl meglepő amit Körmenden csinált a 4. negyedben. Az összes többi teljesítmény nálam már megszokott.

Ezt meg magyarázni meglehet, csak felesleges. 

Jagerman* Creative Commons License 2021.03.23 -3 1 1804

Gratula a győzelemhez! Most az a legfontosabb, hogy a sérültek rendbe jöjjenek, illetve mindenki egy kicsit szuszanjon. Zolinak kell a regeneráció, mert csapágyasra játszatták az elmúlt 2 hónapban és rendesen termelt is. A Fehérvár elleni mérkőzésnek túl sok tétje már nem lesz. Ott is lehet majd felszabadultan játszani. Érdekes volt a tv-ben nézni a mérkőzést, úgy, hogy még szagértők sem voltak és stúdió sem volt egyáltalán. Jenő azért odabökött Andersonnak, pedig nem igazán szokta kóstolgatni a játékosokat. Viszont Mócsán kapcsán miért nem mond mondjuk olyanokat, hogy nem is értem miért nem válogatott, cucikáim nem tudjátok? Jó lenne, ha a kupamérkőzésekre már be lehetne menni oltási igazolvány birtokában. Én biztos mennék. Mondjuk még addig sok víz lefolyik a Dunán....de nagyon jó lenne már élőben szurkolni!

_Espada Creative Commons License 2021.03.23 -1 6 1803

Nem elegáns ilyenkor, de elmondom én is a véleményem.

Azt mondom, aki Hooker és Curry együttes béréért van itt, legalább olyan meccsen mutasson fel valamit, ahol az ellenfél kvázi dekoncentráltan, mindegy mi lesz alapon játszik.

A szakmai stáb többet vár tőle, mint meccsenkénti 8 gólpassz.

Ha ilyen meccsen nem tudja megmutatni az extráját,mit várunk egy kupán, egy playoffon, ahol kevesen leszünk elöbb-utobb?

Ez egy laza edzőmeccs volt.

És ma nálam Doktor Peti össze szedetebben játszott.

Előzmény: hali79 (1802)
hali79 Creative Commons License 2021.03.23 0 4 1802

Gratulálok a Csapatnak a győzelemhez!!

Nagyon sajnálom még mindig a szolnoki meccs elvesztését!

Real013 Creative Commons License 2021.03.23 -1 6 1801

Na most hogy így egy sima győzelem esetén is csak a sírás megy, én azért gratulálok a csapatnak ehhez a félgőzös győzelemhez. 😎😎😎

Egy csapat van továbbra is😁

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.23 -1 3 1800

Hát igen. Pedig Bruinsma is sérült volt, de meglehet nézni a 2 játékos teljesitményét.

Előzmény: CrazyBasket (1799)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.23 -1 2 1799

Nevetséges a játéka valóban egy ilyen meccsen is ki tud lógni lefelé! Félelmetes...Várom majd az érveket, hogy amúgy miért olyan jó és ki mit lát bele milyen jó lesz majd valamikor egyszer talán, meg milyen jó volt a Zaragoza ellen...Doktor tapasztalatlanabb és vajfülűbb meg minden, DE sokkal előbb bíznék rá bármit a pályán, mint az Andersonra... Ja és egy Evan vagy Benke 2-3meccs alatt formába tud jönni meg minden, Anderson meg közelében sincs hetek/hónapok óta...ahh no comment na

Előzmény: zizou0005 (1798)
zizou0005 Creative Commons License 2021.03.23 0 6 1798

De legalább a Zaragoza ellen jó volt 😊

Előzmény: Törölt nick (1797)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.23 -1 5 1797

Ilyen biszembaszom meccsen is amit nyujt Anderson, több mint botrányos.

RJBarrett Creative Commons License 2021.03.23 0 3 1796

Hát az első félidőből egy komplett Shaqtint össze lehetne rakni...

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.23 -1 0 1795

Kisebb sérülés. Csak elővigyázatosságból nem játszik.

Előzmény: Vulcan0 (1792)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.23 0 1 1794

De a védekezésünk meccsről meccsre jobb! 👏

RJBarrett Creative Commons License 2021.03.23 0 1 1793

Remélem csak elővigyázatosságból nem játszik, ne kockáztassunk senki sérülését a kupa és a playoff előtt.

Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.23 0 1 1792

Mi van a Zolival? Nincs átöltözve. Remélem nem sérült meg. 

Jagerman* Creative Commons License 2021.03.23 -1 7 1791

A sorsolásról elmondható, hogy nagyon jó. Miért? Első körben a Pécset kaptuk, akinél nem lehetett volna kedvezőbb ellenfél. Pozitív tapasztalatok, fekszik a játékstílusuk, ezt a mérkőzést hozni kell. Elődöntőben egyértelműen az Alba lenne a jobb, ami benne lehet a pakliban, bár a Szolnok lesz nyilván a favorit. Itt azért kell szurkolni, hogy jól gyötörjék meg egymást, mert akkor az elődöntőben talán fáradtabb lesz a győztes. A döntőben bárki jöhet a másik ágról. Szerintem az a lényeg, hogy mindig csak és kizárólag az adott meccsre kell koncentrálni. S nem kell rágörcsölni a dolgokra. Ami még fontos lenne, hogy a kupamérkőzésekig mindenki rendben legyen a csapatból mind egészségileg, mind mentálisan.

Real013 Creative Commons License 2021.03.23 -2 2 1790

Pécs kötelező, aztán Alba/Szolnok nagy meccs, a döntőben meg remélem játszunk egy 120-119-et a  Szegeddel. 😁

CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.23 0 3 1789

Alba-Szolnok

Falco-Pécs

Deac-Szeged

Paks-Körmend

Előzmény: CrazyBasket (1788)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.23 0 0 1788

Kupa sorsolás 11:00-tól az alábbi linken!

https://youtu.be/wl4WRVA57c0

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.22 -2 0 1787

Az még nem elég , ha holnap nyerünk, mert attól még lehet 6. a Körmend, ha utolsó fordulóban nyernek Oroszlányban, a Paks pedig hazai pályán kikap a Kaposvártól. Ismerve a paksi hiányzókat most egyik eredmény sem tűnik lehetetlennek. Persze kérdés a körmendiek ( és a paksiak) kivel szeretnék kezdeni a negyeddöntőt.

Előzmény: CrazyBasket (1783)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.22 0 0 1786

Igen, most néztem ezt az opciót én is utólag:S

Előzmény: Pick and Roll (1785)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.22 0 2 1785

Jó esély van rá, hogy a DEAC és a Szeged helyet cserélnek. Mivel Szolnok-Szeged és DEAC-Pécs lesz, egymás elleniben meg jobb a DEAC.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.22 0 0 1784

Ezt a tabellát vettem alapul:

http://hunbasket.hu/bajnoksag/x2021/hun

CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.22 0 0 1783

Ha jól értelmezem a hivatalos tabellát, akkor ha holnap verjük a szomszédokat, velük kezdünk a negyeddöntőben, majd a Szeged-Paks győztesével elődöntő! Az olaj pedig Sopronnal kezd, aztán a Deac-Alba győztesével elődöntőzhetnek. Nekik sem lesz egy sétagalopp a döntőbejutás! Én a Deacot szeretném legjobban elkerülni a kupában is, maximum a döntőben találkoznék velük.

Lépéshiba_ Creative Commons License 2021.03.22 -2 1 1782

Amire mi használjuk arra tökéletes és lehetne ott is spórolni

Előzmény: Törölt nick (1774)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.21 -5 1 1781

Nagyon megkedveltem én is Boriszt (pedig az első pár meccse után türelmetlen voltam vele, és úgy éreztem gyenge képességű), de kezdőnek azért kevés, cserének pedig két okból is Kovács Benedeket favorizálnám. Egyrészt mert ezen spórolnék egy minőségi légiósra (főleg center posztra lenne ilyen vágyálmom, aki Ákossal egymást kiegészítve olyan erős lehetne, mint most Evan és Borisz a 4-es poszton), másrészt Kovács Benedek személyisége olyan (fegyelmezettnek és jó kezűnek tűnik), akit megnéznék több játékperccel. Persze egy 18-19 éves játékosnál soha nem lehet tudni, hogy a következő évben hogyan alakulna a fejlődése, és pont emiatt amolyan biztonságból írtam, hogy egy 3-as minőségi (védekezni is jól tudó) Swing man kellene, vagyis aki felfelé is tudna játszani.

Viszont ahogy nézem azt a csapatot amit írtam sajnos az sem lenne olcsóbb, mint az idei. Nyilván ha nem lennénk bajnokok (de legyünk!), akkor a BL-kiadások megtakarításával könnyebben lehetne egy ilyen keretet összehozni, ha meg BL-ben indulnánk, akkor meg semmiképp nem tudnánk megúszni egy ilyen keretet.

Előzmény: Vulcan0 (1779)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!