Keresés

Részletes keresés

Nemozoli Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3689
TtK,

naa, ez azért nem járja! Beugrasz egy ál-spoilernek, erre te is jól beugratsz valaki mást! :-) de azért jól sikerült! :-)

Ettől függetlenül:

Emberek (trekkerek), figyeljetek már oda egy kicsit, mikor spoilereztek, és mikor nem! Én ugyan láttam már a DS9-et, de lehet, hogy másnak elrontjátok az új felfedezés nyújtotta örömét!

Bocs, tudom, hogy sokan elmondták már ezt, de ismétlés a tudás szülőfegyvere... :-)

Hogyan tetszett a mai rész? Sisko fakutya-vigyora a végén nagyon állat volt!

Némó

Előzmény: TtK (3682)
mrzool Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3688
Aki holnap este raer, varjuk a #trek.hu csatornan megrendezesre kerulo Star Trek kvizen, idopont: 22:45!
Dob Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3687
Asszem a fórum működése erössen kétséges, merthogy akármi akármit mond az már lassan spoilernek minösűl. szorgalmazom egy új topic nyitását, amiben csak spoiler lesz..
Mike73 Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3686
Bocs, nálad telt be :-)))
Előzmény: TtK (3682)
TtK Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3685
Arról nem is beszélve, hogy a válsznál van mikor megérintik a kommunikátort és van mikor nem...
Előzmény: boros1 (3683)
GAlex Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3684
Sziasztok!

Most akadtam rátok, és rögtön egy kéréssel kezdeném.
Elkezdtem anno felvenni és digizni a VOY részeket a V3-ról, de mind a V3, mind pedig a megdöglött winchester beleszólt a dologba. Tehát most megvannak 1-9, 13,14,15,19,23-36 részek DivX-ben. Ha valakinek megvan a többi leadott rész(magyarul) akár videón, akár file-ban, jelentkezzen legyen szíves magánban.

Udv,
GAlex

boros1 Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3683
Sziasztok!

Én annak idején a TNG-vel kezdtem még a Sky One-on, de a mai napig nem tudtam rájönni a következőre:

hogy a NYAVAJÁBA csinálják azt, hogy amikor vki rácsap a mellkasán a kommunikátorra, akkor egyből oda kapcsolódik a hangja? Pl. Janeway ha azt mondja, hogy "Janeway a hídnak", akkor ez real time, tehát az elhangzással egyidőben felhangzik a hídon. Gondolatolvasó kommunikátorok? És volt egy rész a VOY-ban, amikor Seven kavart valamit a rendszerekkel, és Chakotay szövege a transzporterszobában hangzott fel.

Tisztelettel: Borisz

TtK Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3682
Ez nem dicsekvés volt, hanem tényközlés. Sokan mások is megtették már.
Előzmény: Mike73 (3681)
Mike73 Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3681
"Én tudom kik ők és milyen ruhájuk van, mert már láttam az összes DS9 epizódot. (plusz az összes TNG-t, az Insurrection kivételével az összes filmet, elég sok TOS-t és a VOY-t a The Void-ig + már le van töltve a következő 4 rész)"

Bi-biiiii, az apukámnak meg lökhajtásos turbó radírja van....

Tisztára mint az oviban.... :-(

Előzmény: TtK (3679)
mrzool Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3680
Ez most komoly volt? Mi a baj vele?

Talan az, hogy spoiler... Gondolj mar bele, a mostani magyar nezok megis mit gondolhatnak a kep lattan? Ezt tetezve raadasul leirtad a kepen lathato szereploket is...

Lassan a moderatorhoz kene fordulni, mert nagyon rossz iranyba fordult a spoilerezes.:(

Előzmény: Meglivorn (3677)
TtK Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3679
OK, hogy a technoblabla nem értelmes, de aminek _tényleg_ van tudományos háttere azt nem kéne elrontani. Elvégre ez nemcsak fi, hanem sci is :-))

Egyébként meg: HA HA HA
Te is beugrottál :-)
Én tudom kik ők és milyen ruhájuk van, mert már láttam az összes DS9 epizódot. (plusz az összes TNG-t, az Insurrection kivételével az összes filmet, elég sok TOS-t és a VOY-t a The Void-ig + már le van töltve a következő 4 rész)

Chtka Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3678
Meglivorn! TtK-nak az a baja a képpel, hogy erősen spoiler, de ez ki is derül a hozzászólásából.
Meglivorn Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3677
Ez most komoly volt? Mi a baj vele? Ok, a szovek kisse egyszeru, dehat...

A csoportkep a hetedik szezonos, az egyenruhak a First Contact idejen megvaltoztak, ismet egysegesse valtak (a DS9es egyenruha mellett hasznalatban volt a TNGs is, pl a parancsnoksagon.)

A kepen:
Worf
Quark, Julian Bashir
Miles O'Brian, Odo, Jake Sisko
Kira Nerys, Benjamin Sisko, Ezri Dax

Majd szepen, mindenre feny derul ^____^

Előzmény: TtK (3675)
Mike73 Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3676
A fehérje talán lehet örökítő anyag, vagyis egy anyag, amivel az örökítést végzik, amennyiben benne van a megfelelő DNS. Különben meg lehet, hogy elkefélték... :-)))
Előzmény: TtK (3675)
TtK Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3675
A spoilerre visszatérve: (ne) nézzétek meg a V3 DS9 oldalait. Milyen egyenruhákban vanak ott a szereplők? És egyáltalán kik ők?

Egy kérdés: Eredetileg is összekeverik a DNS-t meg a fehérjéket, vagy csak a magyar szinkronban? A doki kétszer is örökítőanyagnak minősítette a fehérjéket (legalábbis lehetett így érteni).

Dob Creative Commons License 2001.09.08 0 0 3674
A webnek már csak ez a hátránya.. azt lopnak, amit akarnak..
Előzmény: mrzool (3672)
flashman Creative Commons License 2001.09.08 0 0 3673
Koszi az infot! Mar simulnak a rancok. :)
Előzmény: Mike73 (3668)
mrzool Creative Commons License 2001.09.08 0 0 3672
Hm, erdekes fejlemenyek, jelenleg is irc-en van a srac, a lapjat viszont letorolte... Logolas szerencsere bekapcsolva, mint mindig.:))
Előzmény: mrzool (3671)
mrzool Creative Commons License 2001.09.08 0 0 3671
Roppant erdekes dolog tortent ma este... IRC-n bejott egy arc a #trek.hu-ra, es mondta, hogy nezzek ra a honlapjara... Ott pedig mit talaltam? A srac a sajat honlapomrol (http://free.x3.hu/intrepid) lelopta a forditasaimat, szovegeket, a sajat dizajn kepeket... Egyertelmu a lopas, technikai es nyelvi dolgokkal bizonyitani tudom, ill. a kepeimet meg at sem nevezte... Mikor felelossegre vontam, pofatlanul tagadott mindent, vegul inkabb kilepett a csatirol. Ez azert mellbevagott. Szoval fogalmam sincs, mit mondjak. Szomoru, hogy egyesek ennyire gerinctelenek.:(

Az oldalat barki megnezheti a http://tcsikos.warez.hu oldalon. Szomoru, hogy ilyen megtortenik...:(

TtK Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3670
Szerintem a DS9 főcím-zene a legjobb. És mikor megváltozik rosszabb lesz. Ez spoilernek minősült?
Előzmény: Dob (3669)
Dob Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3669
A Főcímzenék közül a DS9-é elég menő. Asszem ez az egyetlen sorozat, amiben fog változni a zene.. a második kicsit jobbb. De volt egyszer egy 30 éves a ST szülinap, ahol Kenny G. (a szaxofonos fickó), a DS9 zenéjét nyomta, na az nagyon jó.

Ki jött a jubileumra egy Cd, amine van jó pár frankó zene is. Rajta van az a dallam (6 perc), amikor Picard játszik a furuján.. nagyon megható

Mike73 Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3668
A MatávKábeltől megkérdeztem, hogy mi volt a bajuk, és azt közölték, hogy a csatoló panel krepált be, amit megjavítottak egy teljes panelcserével. Remélhetőleg nem lesz vele több gond.
Előzmény: flashman (3664)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3667
Na addig is itt egy jóképű gyerek a Voyager-ből.
(Ők se lesznek a DS9-ban...)

BeePee_3 Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3666
Annyit elárulhatok, mert ez annyira nem spoiler, bár lehet, hogy lesz aki ettől elkeseredik, hogy nem lesz Borgos rész a DS9-ban.
Captain Proton Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3665
Ja, szerintem csinaljatok egy Mi lesz a kovetkezo ST epizodokban topikot, mert en is egy csomo spoilert szivtam be veletlenul (DS9-bol a poenok felet kivulrol tudom mar, pedig csak 4 reszt lattam, vagy mennyit... :( )

"ui: Amúgy szerintem pedig még mindig a Voyager-é a legjobb főcímzene."
Jerry Goldsmith nagy megfejto :) Valoban az a legjobb, de nem tetszett elsore. Tul lassu volt egy hatasos kezdesnek, aztan... :)

Előzmény: pg_breki (3662)
flashman Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3664
Raadasul meg ma delben sem volt adas. Az idegtol olyan gyurott lett a homlokom, mint egy klingonnak. :( Bar azt nem tudom, hogy van-e mar adas. Ajanlon nekik, mert bemegyek es szetutok a matavkabelnel. :)
Előzmény: Delomar (3648)
Reiker Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3663
Egyetértek. Részemrôl radio silence mostantól.
Előzmény: pg_breki (3662)
pg_breki Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3662
Már megbocsássatok, de ez az állandó SPOILER-ezés nagyon idegesítő!!! Szerettem ezt a topicot, de mostanság csak azt olvasni, hogy ez lesz meg az lesz. Lehet, hogy sok embernek ez jó, de még többnek biztos nem. Mi kiváncsiak vagyunk rá mi lesz és nem itt akarjuk megtudni. Jó, tudom, hogy kirakjátok a SPOILER feliratot, de az ember önkéntelenül is beleolvas néha sajnos. És akkor még azokat nem is említettem, akiknek valami kommentárja van hozzá, mert ők persze nem rakják ki a szöveget. Légyszi, ne itt és ennyiszer legyetek poéngyilkosok!! Köszi!

ui: Amúgy szerintem pedig még mindig a Voyager-é a legjobb főcímzene.

gyere a papához Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3661
És a Borg?
Előzmény: mrzool (3657)
Captain Proton Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3660
SPOILERSPOILER!
Ne nezzetetek meg a kepeket, bar en rohogtem rajtuk :))

Mindegy, ha lesz ilyen resz akkor kivarom :)
Egyebkent egyetlen kepet lattam, mikor Odo ul hatul es arrol meg nem esett le, hogy ez egy resz es nem egy olyan dolog, mint a Vorik zaszlos a Voyagerbol (ti. TNG-ben is vulkani volt).
Aztan lattam a tobbi kepet es kapcsoltam. Majd moderaljatok ki, vagy mi. Ha akarjatok.

Előzmény: Reiker (3658)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!