Keresés

Részletes keresés

nomic3 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 500
Sesum apjának őrző-védő cége van, állítólag 300 emberrel készülnek baráti látogatásra a kátrányos helyzetűekhez. Mert hát a külföldiek szemét jobban csípi ami itt van mint a birka magyarokét. A kurucinfót már le is kapcsolták - nem a titkosszolgák...ááá....
!Volimte! Creative Commons License 2009.02.08 0 0 498
Döbbenetes, hogy egy olyan életerőtől duzzadó fiatalembert, mint amilyen Marian Cozma volt, egy késszúrással megöljenek!:-( Hihetetlen ez az ország...
Ahogy az is, hogy valakit, aki élete virágában, sportpályafutásának a csúcsán van.ill, volt, annak ily gyalázatos véget vessenek! Részvétem a családjának, csapattársainak, és mindazoknak, akik tisztelték és szerették ezt a kedves nagymackót!!!

Születni kell, újra meg újra,
Indulni kell a háborúba,
És harcolni kell, meghalni és szeretni
Még nem elég.

Születni kell minden nappal újra,
Álmodni azt, ami nem válhat valóra,
És harcolni kell, meghalni és szeretni
Még nem elég.

Ég és föld között repülj velem,
Vezess át az életen,
Napot fess a szürke holdra!
Ég és föld között repülj velem,
Vezess át az életen,
Vigyél át a túlsó partra, igen!

Csak körbe-körbe forog velem.
Ami egyszer volt s újra lesz,
Csak körbe-körbe forog velem.
Te álmodj tovább, kedvesem!

Nincs senki más, aki helyedre léphet,
Itt születtél, és itt kell élned,
Nincs másik hely, nincs más idő,
Meghalnod is csak itt lehet.

Keresem a hajnali fényben,
Vakító nap tüzében,
Hol van az a csillag az égen,
Virágom, el ne hervadj,
lehet, hogy megtalállak.

Nyugodj békében Marian, és ne feledd, soha nem feledünk és mind követünk majd Téged!+++
Tamáska Travel Creative Commons License 2009.02.08 0 0 497

Szeretném együttérzésemet kifejezni minden angyalföldi sportbarát nevében !

A gyászolóknak őszinte részvétem, a sérülteknek mielőbbi gyógyulást kívánok !
Bár azt gondolom itt most több ezren sérültek. - lelkileg !!!

Uzza Ahio Creative Commons License 2009.02.08 0 0 496
Román fórumokról nem idézek,
az itteni "tücsök" nemzet ellenes beszólások legdurvábja
ott a legjóindulatúbbak közé sem férne be.

Szerencsére (ott ahol beleolvastam) sehol sem a Magyarokat hibáztatják.

OFF

Ők is hasonlóan hadakoznak tücsök nemzettel, csak kevésbé kesztyűs kézzel.

A rendőrség, még ha nem is EU komform az eljárás, mái napig is pofán vágja őket.
Olyan razziákat tartanak a tücsök telepeken hogy mindenkinek ki kell állnia a "háza" elé vigyázzba, torna sorba és nincs ugatás.
200-300 fős roham rendőrséghez hasonló kiválóan felszerelt speciális csapatok végzik "jogszabály" szerűen a műveleteket. Ilyenkor mindig előkerül egy két körözött tücsök valamint eljárások indításához elegendő bizonyíték.
Igaz az ottani sajtó nem szedi szét őket hanem a nemzetük javára cselekszik és nem veri nagydobra az ilyen razziákat.

ON
Előzmény: Uzza Ahio (492)
Herci01 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 495

Részvétem a családnak, hozzátartozóknak, barátoknak, csapattársaknak!  :(((

(Lassan 20 éve szurkolok a Veszprémnek így a távolból!)

Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 494

Borzasztó ez, nem jutok szóhoz. Cozma egyik kedvencem volt a csapatból.

Több forrás szerint összekeverték Cozmát valakivel, így még szörnyűbb az eset.

Total Creative Commons License 2009.02.08 0 0 493
Zsibbadt vagyok a megdöbbenéstől! ... :(

Uzza Ahio Creative Commons License 2009.02.08 0 0 492
Román lap szemle:

Eveniment Zilei:
"Handbalistul român, în vârstă de 26 de ani, jucător în Ungaria la Vezsprem, a fost înjungiat mortal noaptea trecută, într-o discotecă. Din primele informaţii, Marian Cozma a fost ucis de către nişte localnici de etnie romă cu care intrase în conflict. (...) Marian Cozma (...) ra cunoscut în lumea handbalului sub numele de "Păsărilă"(...)"

"Magyarországon, Veszprémbe játszó 26 éves Román kézilabdázó halálosan megsebesítették tegnap este egy discoban. Első értesüléseink szerint Marian Cozma szóváltásba kevertedet egy a roma kisebbséghez tartozó csoporttal.
Marian Cozma az egész kézilabda világban ismerték "Păsărilă" becenéven."

Sport RO:

Handbalul romanesc este in doliu dupa moartea pivotului de la nationala Marian Cozma.

Marian Cozma a fost injunghiat in inima intr-o discoteca din Ungaria unde sarbatoarea cu un grup de prieteni.

"Rares m-a sunat de dimineata. Sunt terminat, nu stiu ce sa cred. Nascuse nevasta unui coleg de-al lor, Ivancic, si s-au dus sa sarbatoreasca. A iesit un conflict si baiatul meu a iesit afara. Au bagat trei cutite in el!Acum plec spre Ungaria, of Doamne, nu pot sa cred, aseara la 11:30 vorbisem cu el si era bine. Isi facea planuri de viitor!" a spus in ProSport, tatal lui Marian, Petre Cozma.

Román Kézilabda gyászban van Marian Cozma válogatott játékos halál híre miatt.

Marian Cozma szíven szúrták Magyarországon egy diszkóban ahol a barátai társaságában ünnepelt.

Rares hívót a reggel (Rares Jurca). Kikészültem, nem tudom elhinni. Egyik csapattársának (Ivancic) gyermekáldását mentek ünnepelni. Belekeveredtek egy szóválásba, háromszor szúrták meg. Most indulok Magyarországra, ó Istenem nem tudom elhinni tegnap este 11:30 beszéltem vele és akkor még jól volt. Mennyi terve volt a jövőre! nyilatkozta a ProSportnak Petre Cozma, Marian édesapja.

Firebreather Creative Commons License 2009.02.08 0 0 491

Az áldozat családjának,a veszprémi csapatnak és drukkereknek őszinte résztvétem.

Egy ex-Squadre Azioni Salgótarján-tag.

hivneg Creative Commons License 2009.02.08 0 0 490
Milyen ugatás lenne most, ha a kézilabdások legalább egyet agyonütöttek volna ezekből az állatokból?
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 489
Reszvetem a csaladnak...mielobbi felepulest a serulteknek...
Dobbenet ez az egesz...
teox Creative Commons License 2009.02.08 0 0 488
A sok cigányvédő egyéneknek nem kívánok mást, mint költözzenek be közéjük egy hónapra, bár egy hét is elegendő lenne, hogy belássák, hogy milyenek, tisztelet a kivételnek.
ű
draskovics, gusztos, meg a többi áruló nyugodtan kipróbálhatná!!!

Még hogy nincs cigánybűnözés. Jó hogy nem azt monták az összes ártatlan.

Egy ember (miskolci rendőrkapitány) meg merte mondani, rögtön felállították a helyéről. Örülök, hogy a nép nyomására visszahelyezték beosztásába.

Miért kell az összes újságírónak az esetek 99%-ban a cigányokat védeni. Eljutottunk odáig hogy véleményem szerint nekik már csak jogaik vannak, kötelezetségük nincs!!!

Nyugodj békében COSMA.

hoppaaa Creative Commons License 2009.02.08 0 0 487
Döbbenet. R.I.P.
Tonio.Kröger Creative Commons License 2009.02.08 0 0 486

Sziasztok!

Ezt a verziót mondjuk gyengíti, hogy egy horvátot meg egy szerbet is leszúrtak, pedig ők tudtommal semmilyen válogatottságot nem mondtak le.

Ettől függetlenül persze várjuk meg a vizsgálatok eredményét - ha ugyan lesznek.

Részvétem a családnak, csapatnak, szurkolóknak, nyugodjon békében!

Előzmény: Fatboy Slim (482)
stones Creative Commons License 2009.02.08 0 0 485
cigánybűnözés még pedig van
fokhagymás nápolyi Creative Commons License 2009.02.08 0 0 484
hol a faszomba van ilyenkor Gusztos Péter, az orkok legfőbb hazai védelmezője?

népírtás amit az orkok múvelnek a magyarokkal
Omega12 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 483
A cigányok sem magyarok.
Fatboy Slim Creative Commons License 2009.02.08 0 0 482
srácok, mielőtt itt végképp eltemetnénk magyarországot és a hazai állapotokat, várjuk meg a nyomozás eredményeit. annyit tudunk, hogy a srác a minap mondta le a román vállogatottságot... meg hogy mindenki osztja a szemtanúk között a véleményt, miszerint nem magyaok voltak az elkövetők...
a variációk száma végtelen. majd csak szűkül...
Omega12 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 481

Addig nem is fog működni amíg  ekkora teret adnak a mocskos dögevőknek. Ezek bármit megtehetnek büntetlenül. Ha úgy gondolják akkor éppen egy sportembert szúrnak szíven.

Persze ettől függetlenül nincs cigány bűnözés ugye?????????????????????????????

Előzmény: Irisbus (480)
Irisbus Creative Commons License 2009.02.08 0 0 480
Ebben az országban sajnos semmi nem működik, nem megy az egymás mellett élés, és sajnos most épp egy kiváló sportoló volt az "élő példája" ennek... :(

Részvétem a családjának, valamint jó gyógyulást a sértetteknek :(
Előzmény: Vzr_Hunter (470)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 479

Egy szerb, vagy román vagy horvát legalább ki mer állni a támadói ellen, nem szarja össze rögtön magát, mint a magyarok a cigányoktól... :(

Végtelenül sajnálom, hogy a városomban egy ilyen ocsmány eset megtörténhetett... :(((

Nyugodj békében, Marian, gyógyulást a többieknek...

ohkhezi Creative Commons License 2009.02.08 0 0 478
Részvétem Cosma családjának, hozzátartozóinak, ismerőseinek, az egész veszprémi csapatnak, a román válogatottnak...

Hihetetlen , hogy ilyen megtörténhet ma Magyarországon. Ha ezt az óriás fiatalembert, sportolót megtámadják, elveszik az életét, vajon miben reménykedhet bárki itt ebben az országban? Lehet, hogy holnap Te, vagy én leszek a következő?...

Egy miskolci rendőr(!) ismerősöm azt mondta egy évvel ezelőtt, jobb, ha veszel fegyvert(legalább gázpisztolyt), mert Mi/én nem tudunk megvédeni, ha szükség lenne rá-akkor kinevettem.
Most elgondolkodtam ezen.
Szeretek/szeretnék élni.

Remélem, a mai napi kézilabdamérkőzések gyászszünettel kezdődnek. Ráadásul DVSC-Galati,ami ugye épp magyar-román párharc...ez a minimum.
sasa133 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 477
felfoghatatlan ami történt...Isten nyugosztaljon Cozma...Szégyen ez az ország! rendet végre! egy győri szurkoló
norris21 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 476
öszinte részvétem!

a Kaposvári Kosárlabda Klub egyik szurkolója
Fatboy Slim Creative Commons License 2009.02.08 0 0 475

A ferencvárosiak és magam nevében fogadja Veszprém városa részvétnyilvánításunkat...

ilyen tragédiát Magyarországon... sportolókkal... fiatalokkal szemben... nem is jutok szóhoz

Dhomasson Creative Commons License 2009.02.08 0 0 474
Őszinte részvétem Cozma családjának és minden veszpréminek, kézilabdabarátnak.

A többi gondolatom nem írnám le, mert tiltás jár érte....
Darwin Creative Commons License 2009.02.08 0 0 473
őszinte részvétem
lg23 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 472

Őszinte részvétem :-(((((

- egy Újpest szurkoló -

Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 471
Most hol vagytok fajvédőK??????
Hol vagy köztörvényes hazaáruló Fletó?
Hol vagy Draskovics "köztörvényes bűnöző" Tibor?
Hol vagy Kolompár "köztörvényes bűnöző" Orbán?
Hol vagy szdsz (ja, nagy részetek éppen előzetesben)

Adjatok még-még segílykét szegény mokkáknak.

Remélem, a román és szerb maffia már elindult Veszprémbe, és ma eltapossa ezeket a férgeket!!
Vzr_Hunter Creative Commons License 2009.02.08 0 0 470

Ha nem is balkáni, de a többivel egyet kell értenem... Itt nem működik az egészséges nacionalizmus (ami a világban nagyon sok helyen megvan) Idióták a magyarok, a saját nemzetüket cseszik szét, illetve hagyják felolvasztani, asszimilálni, elnyomni a magyart a saját hazájában (cigányok, zsidók) előnyére... A határon túli magyar érdekek védelméről már rég ne is beszéljünk...

Áá....

Előzmény: Irisbus (464)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!