Ha valakinek pontos helymeghatározás kell, keresse a SHELL benzinkutat Pápán. A kút mögötti autószerelő műhely (a kerítésnél piros VW T2-es) udvarán áll farral kifelé az öreg tátra. Én egyszer jártam csak körbe, aztán elhajtottak de talán a papírpénzek suhogása meglágyítja az autószerelők szívét! :))
Hát, ha vietnamból hoz Jaguart, akkor bátor ember (mert mi van ugye, ha ott is gyártották). Különösen a vietnami nyelven íródott eredeti papírokkal lehetnek gondjai. De lehetnek még ennél is nagyobb problémák, különösképpen, ha kiderül, hogy a Macskája éppen a vietnamban szolgálatott teljesített Colin Powell egykori szolgálati autója volt, amit járó motorban hagyott a saigoni reptéren, hogy futólépésben elérje még az utolsó new york-i járatot. Mi van, ha Colin olvassa az indexet és visszaköveteli a gépelyt? Basszus, maga miatt akár háborús célponttá válhatunk az USA szemében!
árukapcsolás volt. egy ilyen penge telefont csak akkor adott el a tulaj, ha veszek hozzá egy szakadt jaguart, egy raklap másodosztályú kőbaltát és két kosár harmadosztályú üveggyöngyöt. köllött a telefon, na.
Ugyanis ismerem. Téged is, számtalanszor találkoztunk már egerszegen.
Én most ott dolgozok, ahonnan anyukád nyugdíjba ment. Én vagyok az Ákos fia.
Kicsi a világ, mi?
:))))
Szóval nem kell kerekeznem. Ma voltam is Körmenden, DE.
Nincs ott A GÉP. Nem átallottam viszont becsöngetni a környékbeli lakótelepi panelokba. Vegyes népszerűség és fogadtatás. :)))) Még a rendőrök is kiszúrtak, hogy fel-le gurultam a parkolókban. Viszont az emberek 75%-a emlékszik az autóra, ezelőtt kábé 2 hónappal tűnt el, senki nem tud róla semmit és valóban évekig állt ott, de rendszeresen használGATták, néha-néha elmozdult. Ezek szerint én mindig akkor jártam arra, amikor állt. viszont nem vagyok teljesen hülye.
Kicsit örülök is (inkább nagyon), hogy valaki egy ilyen dögöt tutujgat, ha nem is tartja mindig garázsban. Hát ennyi.
Hadd legyek off, megmutatnám, hogy nekem mim van(illetve lesz, ha hazaér végre valahára):