Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -3 2 1872

Szerintem arról volt szó, hogy mivel vissza jöttünk a meccsbe, ezért Gasper meg akarta ragadni az alkalmat, hogy harcosan vonuljunk "pihenőre", és ne egy lagymatag társaság jelenjen meg a következő edzésen. Ha figyelted az edzőnket, akkor az utolsó negyedben úgy ugrált, mint más edző egy bajnoki döntőben (maximum).

Előzmény: falcoszurker (1870)
splity24 Creative Commons License 2021.03.27 -2 3 1871

Lehet pont ezert jatszatta tobbet a kulcsjatekosokat, hogy minel jobban legyenek jatekban. Kyan 37 perce csak erre utalhat. Sokat kihagyott o is meg Evan is. Es ha lattad Gaspert mindenkeppen gyozni akart. Nincs nala beleszarok meccs!

Előzmény: falcoszurker (1870)
falcoszurker Creative Commons License 2021.03.27 -1 2 1870

Őszintén kérdezem. Valaki tudja, hogy mi volt a koncepció a mai meccsen? Vagy csak nekem furcsa az, hogy aki egy kicsit is egészséges azt agyon játszatjuk ma a fiatalok meg a pad végén ülnek, egy olyan meccsen ahol teljesen mindegy, hogy 2vel vagy esetleg 22vel kapunk ki. Főleg, hogy az volt a szöveg meccs előtt, hogy készülünk a Kupára rájátszásra. Végül is ezt így nem értem. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -1 2 1869

Én is így gondolom.

Előzmény: Vulcan0 (1868)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.27 0 7 1868

Ha a Keller apukára gondolsz, akkor én azokat az üziket tök aranyosnak találom. Szinte minden Falco és Szeged meccsnél ő az első komment. Szerintem szép, hogy büszke a fiaira. 

Előzmény: Törölt nick (1867)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -2 2 1867

Jogos, bár én arra utaltam, hogy az apuka szokta mindig írni a közösségi oldalon a buzdító üzenetet ennek a két csapatnak.

Előzmény: CrazyJenő (1866)
CrazyJenő Creative Commons License 2021.03.27 0 2 1866

Ha rosszmájú vagyok, akkor az egyik játékos anyukája is úgy gondolja :D 

Ellenben érdekes rájátszás elé nézünk. Az tény, hogy a Falco még sérülésektől tizedelve is veretes, ergo bármilyen faktor is jön közbe, a kettő az kötelező. A döntőben nem árt a teljes keret, addig szinte (?) bárki hiánya orvosolható, hiszen az ellenfelek hemzsegnek a szerkezeti hibáktól, vagy a rotáció szűkösségétől. Lássunk egy jó megyei negyeddöntőt, aztán onnantól már mindenki sokkal okosabb lesz.

Előzmény: Törölt nick (1865)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -1 3 1865

Az első olyan vereség ebben a szezonban, ami után mégis gratulálnék a fiúknak! Egyrészt nekünk már nem volt fontos ez a meccs, másrészt voltak komoly hiányzóink, harmadrészt pedig nagyobb hátrányból jöttünk vissza (pedig akkor egy nagy verésre is gondoltam). 3B nagyot játszott, és Anderson mellett sem mutat rosszul a 9 assist. Neki kevés dobással kell tudnia elérni a 10-12 pontot, és akkor hasznos lesz. Szóval le a kalappal a fiúk előtt , nagyot küzdöttek.

Rájátszásban már nincsen könnyű ellenfél (talán a Sopron lóg ki egy kicsit lefelé), de úgy érzem , hogy kedvezőbb ágra kerültünk. Bár nagyon jó a Szeged (gratulálok is Szrecskonak ehhez a harmadik helyhez, mert ez komoly bravúr), de annak nagyon örülök, hogy elkerültük a DEAC-ot és az Albát is. A Szolnoknak könnyebb első kör után nagyon kemény elődöntője lesz (legalábbis ebben bízom). Nekünk úgy érzem fekszik a Körmend és a Szeged játéka is, de a Paksé nem annyira. Szóval hajrá Falco és Szeged (ahogy ezt az egyik játékosunk apukája is bizonyára így gondolja).

Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.27 0 2 1864

A győzelem nem lett meg, de az a 2. félidőben mutatott küzdés az nagyon tetszett. Ha Anderson a 12 pont mellé tudná tartani a 9 asszisztot azzal én már ki is egyeznék. Bruinsma és Benke már vissza is nyerték a formájukat. Barac és Keller is kifejezetten hasznos volt. Kár volt a 2. negyedért. Nem tudom mi lehetett akkor a baj. Szerintem 3 hiányzóval, abból 2 kulcsjátékos, egylabdás meccset játsznai egy teljes keretű Albával egyáltalán nem gáz. Benivel és Zozóval már az első negyedben eldöntöttül volna a meccset. Nem tudom, hogy teljesen jó hír-e, de ha bejutunk a 4-be akkor mi kapjuk a Szegedet, az Olaj pedig a Deac-ot. Ezt a 10  napot pedig használjuk ki. 

hali79 Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1863

Grat az egész csapatnak!

Nagyot küzdöttek és mélyről jöttek vissza a meccsbe!

Ez azért nagy pozitívum két alapemberünk és Lake nélkül!

Nagy grat Szegedre!Ők is veszélyes ellenfelek lesznek ha túljutunk a Körmenden Ők meg a Pakson!

Viszont ,akár mi is lesz,mert a negyeddöntő egyik meccse se lefutott..és bárki akár a mostani első négyből is könnyen kieshet,de akkor is szerintem a könnyebb ágon vagyunk!!

és három erős csapat Szolnok,Deac és Alba is egy ágra került..

Hajrá Falco!

Falcoboy Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1862

Ez egy teljesen elfogadható tisztes helytállás volt.

Jövő héten sérülések nélkül végig lehet edzeni a teljes kerettel.

Real013 Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1861

BB1-en azt írják, hogy a Deac a harmadik, de a Szeged nem? Eggyel több győzelmük van a tabella alapján, jól látom, nem? 

Szóval Szrecskóék jönnének az elődöntőben, ha oda jut a két csapat... 

Donc1c Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1860

Nem volt ez rossz! :) 

Kezdődhet a bajnokság! 

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -1 0 1859

Ez már jobban tetszik.

PHX Valley Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1858

Talán majd az utolsó negyedben...

Előzmény: Törölt nick (1856)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -1 1 1857

Nem élvezkedés, sztárgázsiért ez a teljesitmény röhejes

Előzmény: Törölt nick (1855)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -1 0 1856

Nem hittem volna, hogy nem fog játszani, én is szívesen megnézném.

Előzmény: PHX Valley (1854)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -4 2 1855

Ezen fogsz élvezkedni mindig? A csapatnak kell megoldania, hogy Anderson kijöjjön ebből  a gödörből. Ha Milotól sokan elfogadták azt az amatőr nyilatkozatot (sőt, nagyon emberinek tartották), hogy a vírus miatti bezártság volt az egyik oka, hogy nem tudott megfelelően teljesíteni, akkor itt is el kell fogadni, hogy lehetnek külső körülmények. Nyilván azért bosszantó mert egy erősebb bajnokságból kvázi sztárjátékosként érkezett, és pont ezért van ennek a teljesítménynek valami nyomós oka. Most lesz egy kis idő, amit ki kell használni erre a mentális tréningre.

Előzmény: Törölt nick (1852)
PHX Valley Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1854

Én azért megnézném Dancsecs Andrist irányító szerepben. Mikor, ha nem most?

Előzmény: Törölt nick (1853)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -1 1 1853

Andersonnál nem a gólpasszokkal van a gond, hanem a ponthiánnyal, ami egyszer a gyenge dobóforma miatt van, másszor meg keveset próbálkozik. Ha ennyire nem fogja tudni visszanyerni az önbizalmát a dobást illetően, akkor meg kell találni azt a szerepet neki, amivel segíteni tud a csapatnak. Szerintem Okornnék megoldják.

Barac szépen harcolja ki a faultokat. A játéka egyértelműen inkább 5-ös, mint 4-es, és bár nincs jó keze, de nagyon hasznos, gürizős játékos. Amire hozta Gasper, arra tökéletes eddig.

Előzmény: _Espada (1851)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -1 1 1852

0/6 , bocs 😂🤦🤦

_Espada Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1851

Sajnos nagyon indiszponáltak vagyunk, de nincs tétje, így semmi baj. Beni, Zozó pihenjen, Barac meg egyik kedvenc légiósom, ma is tetszik a játéka :) (Evan után)

És ki kell mondani: Ennek a csapatnak nincs irányítója, ha nincs Beni.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -1 1 1850

Illetve akik eddig Bendledekben látták a sztár játékos minőségét, elárulhatja a 2 edzőmeccsből a mutatott játékért miért nem lehet kritizálni. Benedek nem irányit :)

3 val, 0/5 mezőnyből.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 0 0 1849

Világ 8.csodája Forray mit keres az elsőosztályban.

splity24 Creative Commons License 2021.03.27 -2 0 1848

Ma ugy gondolom a Szolnoknak nyernie kell otthon, hogy a 4. helyen tartsak a Szegedet. 

Szerintem:

Szolnok-Sopron (fix)

Falco-Kormend

Deac- Paks

Szeged-Alba 

Ha igy lesz kivancsi leszek az Albara mert bennuk szerintem tobb van. A Szeged igaz oda-vissza verte oket de ez mar a play off lesz. 

Előzmény: Törölt nick (1847)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -1 0 1847

Amennyiben Barac nem játszik, akkor az alsó három posztra lesz négy játékos, tehát átlagosan 30 percet kell játszaniuk. A felső posztra pedig marad három játékos, ami ott fejenként kb.27 percet jelent. Vagyis Boris játéka fontos lenne (persze nem a győzelem miatt, csak hogy ne 7 emberrel kelljen végig játszani a meccset), mert akkor Bruinsma tud 3-as poszton is besegíteni, így az alsó posztos játékosok percei csökkennének. Ez a mai meccs tényleg nem fontos, csak az a lényeges, hogy ne történjen sérülés. Az egész szezonban eddig - a BL-t is beleszámítva! - egyszer kaptunk csak ki két számjegyű összeggel, itthon a Paks ellen, és azért ez mutatja azt, hogy nagyon nem tudunk összeomlani. Na most, ha ma esetleg megtörténik a második ilyen, akkor sem dől össze a világ.

Nekünk a Szolnok-Szeged meccsre kell ma fókuszálnunk, mert nagyon nem mindegy, hogy a Szolnok vagy a Falco játszana gigászi - akár öt meccses - elődöntőt a DEAC-cal (persze odáig el is kell jutni mindkét csapatnak, de szerintem erre jó esély van). Szóval szorítanunk kell a Szegednek. A negyeddöntőt illetően sokáig nem tudtam eldönteni, hogy a Paksnak vagy a Körmendnek örülnék e jobban, de látva a két csapat elleni meccseinket úgy gondolom, hogy jobb lenne nekünk a Körmend, mert a Falconak az nem ízlik, ha magas poszton erős az ellenfél (Szolnok, Paks, DEAC). Tehát ezt figyelembe véve pedig ma egy paksi vagy oroszlányi siker lenne nekünk jó.

Előzmény: PHX Valley (1846)
PHX Valley Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1846

Szerintem tud. Viszont ettől még 3 (vagy akár 4) játékos kiesett az aktív rotációból. Nehogy valaki meg éppen a sok játékperc/fáradtság miatt sérüljön le. A 3 fiatalnak sokat kell játszania, gyakorlatilag minimum egynek mindig fenn kell lennie a pályán.

Előzmény: splity24 (1845)
splity24 Creative Commons License 2021.03.26 -1 4 1845

Most kivancsi leszek Kyan mennyire tud elni a lehetoseggel. 

Előzmény: PHX Valley (1843)
Lépéshiba_ Creative Commons License 2021.03.26 0 3 1844

Vészeljük át holnap Alba ellen, élvezzük a játékot, fontosabb a rájátszás és a kupa. Hajrá Falco 

PHX Valley Creative Commons License 2021.03.26 0 3 1843

Váradi, Perl és Lake biztosan nem fog holnap pályára lépni, Barac játéka pedig kérdéses még.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!