Bocs nem kapott pezt. Felreertes ha ugy irtam. En egy elobbi esetre utaltam. Amit nem tudtak vegigvinni. Felmentettek. Sajnos az idot nem tudom. De 99 elott volt joval. A 99-es dolog az Deca-Durabolin (nandrolon) amit nagy baromsag volt tole szedni. De ez a legfinomabb :)
Szerintem nem hazudnak mikor azt mondjak, hogy kegeszitovel szedtek be. Azert, mert nem hinnem hogy olyan hulye legyen barmenyik is, hogy azt egye. 2 evig a szedese utan siman kimutathato.
Mig masik szerek szedes kozben, vagy soha...
Bar lehet van ra rejto kox, csak elpuskaztak. Errol nem tudok.
Az eurosporttol kérdezném, hogy miért nincsen több magyar atléta kint a Vb-n? Milyenek voltak a küldetési szintek pl. férfi 100-ra,férfi távolra ?
Más országok hogy tudnak olyan embereket elvinni akik 14 mp alatt futnak 100-at(tegnapi férfi 100 selejtezö)?Nagyon kiváncsian várom a választ!!!!
Linford Christie 1999 februárjában bukott le, két évre eltiltották, idén februárban járt le a büntetése. Az ügy teljesen egyértelmű volt, Christie soha semmilyen kártérítést nem kapott.
1. Kiss Balázs (ő bebizonyította már, hogy tud nyerni
2. Gécsek Tibor (ő bebizonyította, hogy nem tud nyerni)
3. Annus Adrián (ő még nem bizonyított semmit)
Jah az a legfajdalmassabb. Volt olyan is, hogy pisat rejtettek a testukre zacsiba. Es azt engedtek ki. Mostanaban assem kameraval eggyut kell pisalni tan...
De a veszelyes fokent az, hogy rengetek anyagot szednek ami elrejti a valodi koxot. Sz.rr. viszhajtozzak magukat meg ilyenek. De sok trukk van. Valojaban ez a lenyeg. :(
Ez mellett mar alap az, hogy genetika, meg elhivatott edzes...
Hehe.
Most volt a kajalas meg a treningrol szo. Kis osszefoglalo.
Szakadt egy csavok a 100m -es fiuk. Fokent, ha a 40-50es evekbeli kepeket nezzuk...
Felhivnam meg a figyelmet arra is, hogy a sportban kb 50-55 korul kezdtek a koxot hasznalni.
Ebben az oroszok egyik eloljarok voltak :)
Hajra kelet :)
Kis datum osszefoglalo (hatha erdekel valakit):
1935 testosterone eloszor sikerul kesziteni.
II. VH. Nacik mar kiserleteznek elo emberekkel. Hitler meg mar hasznalja is, hogy agressivebb legyen.
Katonaknak is adjak...
1950 kb. ekkor kezdik a testepitok meg a sulyemelok hasznalni. sovjetek jol leszivatjak a vilagot...
1954 WB mindenkit meggyoz a hatasuk !
1975 ben kerul az IOC (International Olympic Committee) tiltolistajara. 1976 os olimpian mar tesztelnek is.
1988 ig sok eredmeny nem volt. Itt tortent a peldas Ben Jonson eset.
Ehhez meg hozzatennem hogy Limpfort Cristit is (nem tom a nevet leirni sorry) elkaptak, de annyi penze volt, hogy kiperelte oket a zsebukbol. Ha 88ban Bennek lett volna akkor o se jar igy szerintem.
Magas testo szitet elersz pl, sex, ivassal is. Egyszeruen arra hivatkoztak az ugyvedei. Senki se merte bevallalni az elitelest. Sakertot meg mindket oldal felmutatott.
Meg sok erdekes storry van a temaban... Pl a legerdekessebb, hogy 90 es evekben azszamit ki tudja jobban kikerulni a testeken valo lebukast.
Elhanynatok magatokat, ha tudnatok mit meg nem csinalnak :)