ahogy írod.... nagyon ideje lenne, hogy román, magyar, délszláv, és minden, a térségben élő nép összefogjon, mert ugyanazon globális elnyomó és kiszipolyozó politika alatt szenvedünk mindannyian.... Elpusztítják, elszegényítik, romba döntik országainkat, földönfutóvá teszik népeinket... és mindannyiunk nyakán ugyanaz a jól megfizetett politikai réteg ül (korrupt, lezüllesztett rendőrséggel körítve), amely nyíltan, a pofánkba röhögve árusítja ki évek óta a nemzeti vagyont mindenütt, hogy aztán a zsebeinkben kotorásszon, mit vehet még el (a fizetésünket, iskoláinkat, kórházainkat, nyugdíjunkat, a gyerekeink, unokáink jövőjét). Megváltozott a világ... az igazi ellenség már nem a szomszéd, ugyanolyan nyomorult nemzet, hanem a mindannyiunk nyakán ott ülő hazaáruló banda... egyedül az ő érdekük, hogy a kiéheztetett társadalmi rétegek a szomszédos népekben keressék a bűnbakot, románozzanak vagy bozgorozzanak... addig ők a zavarosban zavartalanul és röhögve tudnak halászni....
Hát én azért reménykedem, hogy az öreg Sesum nem felejt, csak halaszt. Most feltűnő lett volna, ha átjön a csapatával, várták volna a határon, tutira nem jut el Enyingig.
De talán majd 1-2 év múlva, amikor már elülnek a hullámok. Szerintem valahogy a börtönbe is be lehet jutni (ha még ott lesznek az elkövetők, a magyar ítélkezés szigorúságát tekintve ez közel sem biztos).
Persze vegyük úgy, hogy ez is csak összeesküvés-elmélet.
Te biztos szereted az összeesküvés elméleteket... Vajon honnan veszed az információidat? Egy logikai következtetés még nem biztos, hogy igaz is. (Annyi mindenesetre igaz lehet benne, hogy a magyaroknak több tapasztalata lehetett "ezekkel" szemben...)
....ha esetleg érdekelne valakit....Marian Cosma édesapja azt nyilatkozta otthonában,hogy nem azért tett minden Romániában és Magyarországon megnyert érmet a fia nyakába a ravatalon,hogy mindenki láthassa:bajnok volt,hanem azért,mert Magyarországnak és Romániának egymás mellett kell állnia....Én Erdélyben születtem,Magyarországon élek...mélyen megrendítettek a történtek...és mélyen megrendültem a napokban a román és a magyar sajtót követve...a magyarok szeretetén a román játékos és családja iránt,a román emberek szeretetén,tapsán a Veszprémiek Bukarestbe érkezésekor......sokminden átértékelődött bennem.Talán idővel rájövünk,Marian halála nem volt hiábavaló...talán elindulhat végre egy igazi közeledés a két ország között...Talán a gyermekeink már építik be az életükbe a gyűlöletet....Marian 8.-án született,8.-án halt meg,8-as mezzel játszott...talán van ebben valami sorsszerűség....Nyugodj békében,Marian Cosma....
Szerintem szép jelenet volt, mikor megérkezett a Veszprémi küldöttség busza, mindenki tapsolni kezdett. Megható volt, és ilyenkor elgondolkodok, hogyha nem lenne ez a rohadt politika, mennyivel szebben is élhetne két nemzet egymás között.
ez persze semmit nem változtat a lényegen, szemet hunytak az itthoni írtozatos cigány erőszak felett a megoldást azonban én sem tudom annak függyvénéyben, hogy szinte nincs rendőrünk lassan....
Nevetséges vagy Sinka! És ti mind, kétszínű és aljas emberek akik nemrégiben még 500 – 500 ezer,- forint büntetést szabtatok ki a fradira és a DVSC-re, mert transzparenseken hirdették, hogy elég volt a cigánybűnözésből. Most sajnálkoztok és ártatlan szemekkel hullajtjátok a krokodil könnyeket. Újabb név került fel a cigányok által meggyilkoltak listájára és ezúttal a mi köreinkből. Akkor rasszista, gyűlölködő, kirekesztő, nácik voltunk, mára átváltoztunk jó érésű szurkolókká? Azt írjátok Marian Cozma értelmetlen halála megdöbbentette a magyar társadalmat? Így van. Megdöbbentette, megrázta és elkeserítette, de nem lepte meg! Látjuk és naponta tapasztaljuk amit ti elakartok tusolni és agyonakartok hallgatni. Ezek után nincs jogotok sajnálkozni és bármit is kérni tőlünk! Szégyelljétek magatokat, hogy hallgatásotokkal közreműködtök a magyarság pusztulásában! Bűnösök közt cinkos, aki néma!
Forr a vérem, az ilyen semmirekellő, aljas gyilkosokat ki kellene végezni, de valami lassú és fájdalmas módon. Mindenki tépi a száját amióta a szerencsétlen Cozma-t leszúrták, hogy nincs cigány bűnözés.... DE IGEN, VAN, mégha nem is akarjuk bevallani magunknak! Lehet hogy a cigányság 10%-a rendes, 90% viszont alkalmatlan a kultúrált együttélésre. És igen más etnikumok esetében is biztos van bűnözés, csak az arányok fordítottak.
Az ilyen Sztojka félékesetében nem nyomravezetői díjat kellene kitűzni hanem vérdíjat. Nem érdemli meg, hogy egy nappal is tovább mérgezze a világot....
Cozma könnyek szöknek a szemembe ha csak rád gondolok, nyogodj békében, mi pedig reménykedjünk egy jobb világban, ahol nem kell rettegésben élni!!