Keresés

Részletes keresés

Godemperor Creative Commons License 2021.05.02 0 4 2361

Ma (vagyis tegnap) nem volt pardon. Jó volt újból meccsen lenni, pláne egy ilyen teljesítmény mellett.

Gratuláció mindenkinek!

Viszont az "okos" biztonságiak mellett nem tudok elmenni. Aszongya az agyonképzett, hogy ha útlevélszám van az igazolványon csak azzal lehet bemenni. Hááá ezt úgy mégis honnan a kisfaszomból szoptad bazmeg?

Hatósági fényképes igazolvánnyal érvényes! Magyarán szig. vagy útlevél. Nem ártana tájékoztatni ezeket a khmmm okosokat hogy mi a tök van a rendeletben, mert maguktól úlláccik nem képesek értelmezni egy tőmondatot.

Másik:

Félidőben nem lehet elhagyni a csarnokot, mert különben nem mehetsz vissza.

Ez megint milyen északkoreás rezsim? Milyen jogalap van erre?

Válasz:

Hát hmmm.

Na jól van bazmeg! Kövi meccsen rendőrt hívok ha megint elkezdik ezeket a böszmeségeket az tuti.

Hajráfalco Creative Commons License 2021.05.02 -9 3 2360

Szolnokon,Sopronban mindenhol megnyitották az egész nézőteret....

Szombathelyen nem sikerült....

Itt mindig kitalálnak valamit,hogy a szurkoló ne érezze magát olyan jól....

Gratulalok!

A mobil lelátós bérletesek ezután sem fognak kimenni mint ahogy most sem Mentek több százan...

Hajrá Falco,de sajnos ez szombathely!

persze,csináljunk nagy hangulatot madártávlatból....

Rossz volt nézni az üres lelátót MindiGO-n!

pedig mentünk volna még sokan...

gratula a vezetőségnek!!!👏👍

üljenek csak fel a galeriára....

falco Man Creative Commons License 2021.05.01 0 7 2359

Örülök, hogy minden szépen a helyére kerül, ez a mai egy nagyon magas szintu játék volt, jól kihasználtuk ezt a 8 napot. Remelem tartjuk a következő meccseken is ezt a fordulatszámot, akkor nem lehet baj és bízzunk benne, hogy eszreveszik a kasszakulcsnal is, hogy bizony megéri továbbra is támogatni Szombathely városát és különösen a Falcot.

Viszont az ilyen meccsekel úgy érzem Gasper egyre jobban távolodik a csapattól. Egyrészt mivel ilyen magas szintű, megszervezett kosárlabda biztosan nagyon sok magas polcon levő klub látókörébe kerül, masrészt pedig ilyen játékot nem lehet megvalósítani a fiatal szabály miatt, és ezt tudja Gasper is. Szóval nagyon élvezzük ki ezt a pár mérkőzést.

Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.01 -1 5 2358

Az eddig négy rájátszás meccsünk alatt amúgy 101 pont felett átlagolunk. Ez azért elég elképesztő.

PHX Valley Creative Commons License 2021.05.01 0 8 2357

De jó volt élőben basszus, eddig inkubátorban éltünk, viszont elvileg pénteken még többen lehetünk, aki tud, jöjjön!

Gratulálok srácok!

Ryland Creative Commons License 2021.05.01 0 4 2356

Fantasztikus volt, egyelőre nem találom a szavakat... Majd ha megemésztettem a látottakat, írok valamit a játékról is, de ez lehengerlő volt...

Talán pénteken már én is a helyszínen lehetek!

hali79 Creative Commons License 2021.05.01 0 6 2355

Nagyon jó meccs volt!

Kiváló játékkal!Az egész Csapat nagyon jól játszott!Mindenki!

Csak így tovább!

HAJRÁ FALCO!!

Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.01 0 5 2354

Keresem a jelzőket, de nem találom. Nálam ez a meccs, a Zaragoza, és az Olaj elleni kupameccs mellett az idény TOP3 mérkőzése. Köszönjük fiúk ezt a fantasztikus teljesítményt. Ha ez állandósul akkor bárkit bármennyiszer legyőzünk.💛🖤💪

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.01 0 6 2353

Félidőben azt írtam, hogy ez magyar mértékkel egy nagyon magas színvonal, de most így látva az egész meccset nem finomkodom, és azt merem véleményezni, hogy ez egy keményen BL-színvonal volt !

A hét forgatott játékos mindegyike nagyszerű volt (persze köztük is voltak kiemelkedőbbek), és érdekes, hogy ma egy egészen más habitusú Andersont láttunk. A srác vagy ennyire néző-függő (bár ez elvileg minden sportolóra elmondható kell, hogy legyen) vagy az elődöntő már olyan színt, hogy ő is lépett egy (de inkább több) szintet feljebb.

Gratulálok a csapatnak! Gasper a rájátszásban eddig 13/13. Csak mondom, hogy a 14 a szerencseszámom.

splity24 Creative Commons License 2021.05.01 0 5 2352

Grat a csapatnak! 

A Szeged 81 pontot dobott es mindossze 10 asszisztot osztottak ki amibol Govens egymaga 5-ot. 

Ha mi csapatkent mukodunk tovabbra is akkor ezt a parharcot is lehozhatjuk 3-0-val. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.01 0 6 2351

Ez már döfi..

gratula csodás csapatomnak és Andersonnak!

Ez a csapat nagyon durva. 😮

_Espada Creative Commons License 2021.05.01 0 8 2350

Nálam ez a szezonunk meccse.

Eddig dícsértem a csapatot, de most a jelzők sem jutnak eszembe..

Ilyen játékkal nézők mellett, nemhogy bajnokuk leszünk, a BL-ben is továbbjutottunk volna..

Elképesztő volt ez a mai.

Real013 Creative Commons License 2021.05.01 0 6 2349

Fantasztikus teljesítmény volt.

Ha ezt állandósítani tudjuk, akkor biztosan bajnokok leszünk.

Gasper és a formaidőzítés? :)

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.01 -1 7 2348

Brutális szintű,iramú meccs.

Euroleaguet nézne az ember..

Grat Fehérvárról

_Espada Creative Commons License 2021.05.01 0 4 2347

Játékosokon látni, mennyivel másképp játszanak, ha nézők vannak lelátón :)

Főleg Andersonon látni, hogy nem indiszponált.

Ma nagyon jó nézni ezt a csapatot, Mindigon keresztül is.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.01 0 5 2346

Magyar szinten ez egy nagyon magas színvonalú, gyors, modern kosárlabda, amit a Falco az első félidőben bemutatott. Jó látni és hallani újra a szurkolókat a lelátón, és úgy érzem ez fel is dobta a játékosainkat, ezért is diktálnak eddig ilyen őrült iramot.

falco Man Creative Commons License 2021.05.01 0 1 2345

Szóval az idióta fiatal szabállyal. Elnézést.

Előzmény: falco Man (2343)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.01 0 1 2344

Most csak a fullcourtot tudok nézni szóval nem tudom teljesen, hogy mi van a pályán. Keller viszont már egy jó ideje ül. Ugye nem sérült meg? 

falco Man Creative Commons License 2021.05.01 0 6 2343

Öröm nézni ezt a meccset, ezt a Falcot. Tudom, hogy nincs itt ennek az ideje, de miért kell elrontani ilyen jó meccseket a jövőben a fiatalok kötelező fiatal idovel ? Teljesen más szint egy mérkőzés nélkülük. 

Falco!

Előzmény: Real013 (2342)
Real013 Creative Commons License 2021.05.01 0 3 2342

Még ez a kiba..ott Mindigo is teljesen más, hogy vannak szurkolók a meccsen...

Hajrá Falco, jó kis rohanós első félidő lett ez. 😁

matt999 Creative Commons License 2021.05.01 0 1 2341

Hajrá fiúk! Nagyon halk a kommentátor!

zizou0005 Creative Commons License 2021.05.01 -1 7 2340

A pályaelőny miatt szerintem a Debrecen könnyebb lenne, de a nagy arcuk miatt én jobban szeretném a Szolnok ellen ünnepelni az újabb bajnoki címet 😉😚

Előzmény: _Espada (2339)
_Espada Creative Commons License 2021.05.01 0 3 2339

Ha tovább jutnánk a Szegeden, szerintetek kinek kéne 'drukkolnunk', ki lenne jó a döntőben?

Debrecen kerete erősebbnek tűnik, mint a Szolnoké, viszont ha a Szolnokot megverik, a pályaelőny nálunk lenne, ami erős fegyvertény, hogy a szurkolók a helyszínen megtekinthetik a mérkőzést.

Pro és kontra, ti mit gondoltok?

Ma pedig HAJRÁ FALCO!

Godemperor Creative Commons License 2021.05.01 0 4 2338

Ja, csak engem pl. jobban érdekel, hogy valaki miért nem játszott, milyen jellegű a sérülése, mikor várható a felépülése, mint hogy tegnap épp mit reggelizett.

Előzmény: nForce (2336)
BLmenetelés Creative Commons License 2021.04.30 0 6 2337

Kedves szurkoló társaim! Sajnos mi sem tudunk menni meccsre még nem jött meg a plasztikkártyánk. Remélem a jövő héten Szegedre már tudunk menni. Sajnos ki van ez találva oltasd be magad/ az orvos vagy az oltóponton mondják mehetsz mert beoltottak/ akkor hogy is van ez? Akkor minek adják az igazolópapirt semmire való! Na ez van! A bérletekkel kapcsolatban igaz az amit itt többen irtak hogy jó lett volna lekommunikálni és mindenki  eldönthette volna hogy mit szeretne! Mi személy szerint úgy vagyunk ha igy támogattuk szeretett csapatunkat nem sajnáljuk! Szereztek már a kupával annyi örömet hogy megérdemlik! És még remélem nincsen vége! Hajrá szeretett csapatunk már csak 6 győzelem kellene! 

nForce Creative Commons License 2021.04.30 0 4 2336

Pont ezt akartam mondani. A közösségi média megjelenésünk szerintem nagyot fejlődött, de pl. maga a honlap és a tájékoztatás úgy összességében elmarad tőle. Előbbi kb. 10 évvel ezelőtti színvonal. Tudom, hogy ez vhol pénzkérdés is persze, de BL-hez kb a mai igényeknek megfelelő honlap kellene magyar/angol nyelven, normális webshoppal, stb. Itt talán a jegyértékesítést tudom kiemelni pozitívumként, valószínű ez volt a fókusz az elmúlt években, de azért mégis...

Előzmény: Ryland (2335)
Ryland Creative Commons License 2021.04.30 0 6 2335

Azért bosszant, mert mellette meg rendszeres, magyar szinten szerintem kimondottan minőségi tartalmak jelennek meg a csapat közösségi média felületein...

Szóval törekvés van, minőségben-mennyiségben szerintem van fejlődés, csak egyszerűen bizonyos dolgokat nem tartanak “fontosnak”...

Előzmény: blackandyellow (2334)
blackandyellow Creative Commons License 2021.04.30 0 3 2334

Botrányos az idei kommunikáció, körülbelül megyei szint, közben meg a BCL-ben indultunk...

Előzmény: Godemperor (2332)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.30 -3 3 2333

Értetlen? Nekem az a bajom, hogy szarul van megszervezve ismét és feltételezzük, hogy nem lesznek sokan holnap ezért nem lesz gond

Közben meg semmi nem akadályozta volna meg a klubot abban, hogy jól felkészüljön fél év alatt, hogy számozza a galérián a székeket a b-közepet kivéve, hogy felkészüljön arra, hogy lehet megnyitni az alsó karéjt.

A sport ugyanaz, mint az étterem meg a szálloda az emberek ki vannak éhezve arra, hogy meccsre menjenek, be lehetne vonzani új arcokat, de egy új ember nem fog kijönni meccsre, hogy talán majd valahonnan nézheti előre

2021 van és ez egy BL induló csapat, aki a bajnoki címre hajt, nem lehet ilyen iszonyatosan amatőr. 

Többieknek info, hogy bárkit beoltanak ma, én is előrehoztam a jövő heti időpontomat, mára. Igaz 2 órát álltam kinn, de megérte

Előzmény: Godemperor (2321)
Godemperor Creative Commons License 2021.04.30 0 4 2332

Most olvastam épp Gasper nyilatkozatát, hogy térdműtéten esett át. Hát ezt "is" megtudtuk.

Előzmény: PHX Valley (2331)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!