Ma (vagyis tegnap) nem volt pardon. Jó volt újból meccsen lenni, pláne egy ilyen teljesítmény mellett.
Gratuláció mindenkinek!
Viszont az "okos" biztonságiak mellett nem tudok elmenni. Aszongya az agyonképzett, hogy ha útlevélszám van az igazolványon csak azzal lehet bemenni. Hááá ezt úgy mégis honnan a kisfaszomból szoptad bazmeg?
Hatósági fényképes igazolvánnyal érvényes! Magyarán szig. vagy útlevél. Nem ártana tájékoztatni ezeket a khmmm okosokat hogy mi a tök van a rendeletben, mert maguktól úlláccik nem képesek értelmezni egy tőmondatot.
Másik:
Félidőben nem lehet elhagyni a csarnokot, mert különben nem mehetsz vissza.
Ez megint milyen északkoreás rezsim? Milyen jogalap van erre?
Válasz:
Hát hmmm.
Na jól van bazmeg! Kövi meccsen rendőrt hívok ha megint elkezdik ezeket a böszmeségeket az tuti.
Örülök, hogy minden szépen a helyére kerül, ez a mai egy nagyon magas szintu játék volt, jól kihasználtuk ezt a 8 napot. Remelem tartjuk a következő meccseken is ezt a fordulatszámot, akkor nem lehet baj és bízzunk benne, hogy eszreveszik a kasszakulcsnal is, hogy bizony megéri továbbra is támogatni Szombathely városát és különösen a Falcot.
Viszont az ilyen meccsekel úgy érzem Gasper egyre jobban távolodik a csapattól. Egyrészt mivel ilyen magas szintű, megszervezett kosárlabda biztosan nagyon sok magas polcon levő klub látókörébe kerül, masrészt pedig ilyen játékot nem lehet megvalósítani a fiatal szabály miatt, és ezt tudja Gasper is. Szóval nagyon élvezzük ki ezt a pár mérkőzést.
Keresem a jelzőket, de nem találom. Nálam ez a meccs, a Zaragoza, és az Olaj elleni kupameccs mellett az idény TOP3 mérkőzése. Köszönjük fiúk ezt a fantasztikus teljesítményt. Ha ez állandósul akkor bárkit bármennyiszer legyőzünk.💛🖤💪
Félidőben azt írtam, hogy ez magyar mértékkel egy nagyon magas színvonal, de most így látva az egész meccset nem finomkodom, és azt merem véleményezni, hogy ez egy keményen BL-színvonal volt !
A hét forgatott játékos mindegyike nagyszerű volt (persze köztük is voltak kiemelkedőbbek), és érdekes, hogy ma egy egészen más habitusú Andersont láttunk. A srác vagy ennyire néző-függő (bár ez elvileg minden sportolóra elmondható kell, hogy legyen) vagy az elődöntő már olyan színt, hogy ő is lépett egy (de inkább több) szintet feljebb.
Gratulálok a csapatnak! Gasper a rájátszásban eddig 13/13. Csak mondom, hogy a 14 a szerencseszámom.
Magyar szinten ez egy nagyon magas színvonalú, gyors, modern kosárlabda, amit a Falco az első félidőben bemutatott. Jó látni és hallani újra a szurkolókat a lelátón, és úgy érzem ez fel is dobta a játékosainkat, ezért is diktálnak eddig ilyen őrült iramot.
Öröm nézni ezt a meccset, ezt a Falcot. Tudom, hogy nincs itt ennek az ideje, de miért kell elrontani ilyen jó meccseket a jövőben a fiatalok kötelező fiatal idovel ? Teljesen más szint egy mérkőzés nélkülük.
Ha tovább jutnánk a Szegeden, szerintetek kinek kéne 'drukkolnunk', ki lenne jó a döntőben?
Debrecen kerete erősebbnek tűnik, mint a Szolnoké, viszont ha a Szolnokot megverik, a pályaelőny nálunk lenne, ami erős fegyvertény, hogy a szurkolók a helyszínen megtekinthetik a mérkőzést.
Ja, csak engem pl. jobban érdekel, hogy valaki miért nem játszott, milyen jellegű a sérülése, mikor várható a felépülése, mint hogy tegnap épp mit reggelizett.
Kedves szurkoló társaim! Sajnos mi sem tudunk menni meccsre még nem jött meg a plasztikkártyánk. Remélem a jövő héten Szegedre már tudunk menni. Sajnos ki van ez találva oltasd be magad/ az orvos vagy az oltóponton mondják mehetsz mert beoltottak/ akkor hogy is van ez? Akkor minek adják az igazolópapirt semmire való! Na ez van! A bérletekkel kapcsolatban igaz az amit itt többen irtak hogy jó lett volna lekommunikálni és mindenki eldönthette volna hogy mit szeretne! Mi személy szerint úgy vagyunk ha igy támogattuk szeretett csapatunkat nem sajnáljuk! Szereztek már a kupával annyi örömet hogy megérdemlik! És még remélem nincsen vége! Hajrá szeretett csapatunk már csak 6 győzelem kellene!
Pont ezt akartam mondani. A közösségi média megjelenésünk szerintem nagyot fejlődött, de pl. maga a honlap és a tájékoztatás úgy összességében elmarad tőle. Előbbi kb. 10 évvel ezelőtti színvonal. Tudom, hogy ez vhol pénzkérdés is persze, de BL-hez kb a mai igényeknek megfelelő honlap kellene magyar/angol nyelven, normális webshoppal, stb. Itt talán a jegyértékesítést tudom kiemelni pozitívumként, valószínű ez volt a fókusz az elmúlt években, de azért mégis...
Azért bosszant, mert mellette meg rendszeres, magyar szinten szerintem kimondottan minőségi tartalmak jelennek meg a csapat közösségi média felületein...
Szóval törekvés van, minőségben-mennyiségben szerintem van fejlődés, csak egyszerűen bizonyos dolgokat nem tartanak “fontosnak”...
Értetlen? Nekem az a bajom, hogy szarul van megszervezve ismét és feltételezzük, hogy nem lesznek sokan holnap ezért nem lesz gond
Közben meg semmi nem akadályozta volna meg a klubot abban, hogy jól felkészüljön fél év alatt, hogy számozza a galérián a székeket a b-közepet kivéve, hogy felkészüljön arra, hogy lehet megnyitni az alsó karéjt.
A sport ugyanaz, mint az étterem meg a szálloda az emberek ki vannak éhezve arra, hogy meccsre menjenek, be lehetne vonzani új arcokat, de egy új ember nem fog kijönni meccsre, hogy talán majd valahonnan nézheti előre
2021 van és ez egy BL induló csapat, aki a bajnoki címre hajt, nem lehet ilyen iszonyatosan amatőr.
Többieknek info, hogy bárkit beoltanak ma, én is előrehoztam a jövő heti időpontomat, mára. Igaz 2 órát álltam kinn, de megérte