Keresés

Részletes keresés

Falcoboy Creative Commons License 2021.04.02 0 2 1887

Részvétem a családnak!🖤

CrazyBasket Creative Commons License 2021.04.01 0 3 1886

Őszinte részvétem a kapitányunknak, és az egész családjának!!!🙏🏽🤍

Withoutshadow Creative Commons License 2021.04.01 0 3 1885

Döbbenet!

Őszinte részvétem a családnak!

Szili után most Benit érte felfoghatatlan veszteség...

Mit kell még átélnünk idén...?

hali79 Creative Commons License 2021.04.01 0 4 1884

Borzalmas szomorú hírt olvastam a BB1 en sajnos.Őszinte részvétem Beninek,Kornélnak ,Attilának és az egész családnak!

splity24 Creative Commons License 2021.03.29 -9 2 1883

Ha boldog szuletesnapot kivansz is ropulnek a minuszok. 😉

Előzmény: Feffo (1881)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.29 0 2 1882

A szöveges részt nézd, ne a plusz-minuszt.

Előzmény: Feffo (1881)
Feffo Creative Commons License 2021.03.29 -2 1 1881

Nem azt  írtam, hogy szerintem ezek jó ítéletek voltak, hanem, hogy ezzel magyarázták a döntéseiket. Válaszolni akartam a kérdésedre, erre kaptam 4 minuszt :D :D

Előzmény: Pick and Roll (1880)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.29 0 5 1880

1. Ennyi a megfejtés? :) De hisz pont ezaz, hogy megnézték videón, és a sípszó előbb van, mint a dudaszó, ebből következik, hogy a fault meg még ezek előtt volt, tehát időben.

2. Csak támadó hibánál nincsen dobás, viszont igazad van, valószínűleg ez lehet az ok. Belemagyarázták, hogy ez támadó hiba volt.

Előzmény: Feffo (1876)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.29 -2 2 1879

Az inkább a baj, hogy amikor a meccsért (vagy minimum a hosszabbításért) támadunk, akkor azt soha nem sikerül megoldani. Sem kosárral, sem kiharcolt faulttal. Így volt ez Kaposváron 76:74-nél, amikor Zozó betörése után a dobás nem ment be. Aztán Szolnokon 77:77-nél talán Barac dobott rá kintről, és legutóbb pedig az Alba ellen 90:88-nál Bruinsma két pontosa maradt ki. Ez három szituáció volt, és ebből egyik sem sikerült. Ráadásul ebből kétszer olyan játékos vállalta el, akire én is simán rábíztam volna, mivel jobb opció nincsen náluk. Sajnos ezt gyakorolni sem lehet igazán, de jó lenne , ha majd a következő ilyen alkalommal már sikerülne megnyerni a mérkőzést (főleg mert most már nagyon hibázni nem lehet majd).

Előzmény: Ryland (1878)
Ryland Creative Commons License 2021.03.29 -1 3 1878

Nem vagyok bíró, de szerintem a lepattanóért folyó harc szabad labdának minősül, ami után jár a büntető. Ilyenkor szoktak átbattyogni az ellenfél térfelére büntetőzni. Én azt tudom elképzelni, hogy azt fújták, hogy Omenaka leszedte a pattanót, és a labda birtokában lekönyölte a védőt, ami így már támadó. Aztán lehet, hogy nagyon rossz helyen járok... :D

Amúgy felesleges bírózni, nem azon múlt, és voltak tévedéseik bőven mindkét irányba...

Falcoboy Creative Commons License 2021.03.29 -1 8 1877

Anderson elleni faultról annyit, hogy ha visszanéznéd megdöbbennél.

Előbb szólt a síp, mint a negyed végét jelző duda.

A fehérvári videózások eredményét a bajnoki döntő óta tudjuk.

Feffo Creative Commons License 2021.03.28 -5 2 1876

Anderson elleni faultot időntúlinak ítélték videozás után. 

Barac elleni faultnál pedig azért nem volt 2 dobás, mert nem bírtokoltátok a labdát , olyan ez mint a támadó fault , ott sincs 2 dobás, hiába van meg az 5 csapat fault. Az egyébként vicces ítélet volt, 1 lepattanó után egyformán kapálóztak talán Omenekával egy szabad labda után, mindkettő elérte a másikat is.

Előzmény: Pick and Roll (1875)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.28 -1 7 1875

Én azért sajnálom, hogy Kovács és Dancsecs nem kaptak több lehetőséget, tényleg nem volt tétje a meccsnek. És ez lett volna az utolsó ilyen lehetőség.

Benke és Bruinsma nagy kedvvel játszottak, a 2. félidőben meg már eredményesen is.

Doktor blokkja szép volt Curry ellen, nem értem miért kapott rá faultot.

Azt sem értem, miért nem dobhatott az első félidő végén Anderson büntetőket, pedig bőven időn belül volt a fault. Valamivel megmagyarázták, de én nem jöttem rá mivel.

Azt sem értem, miért nem dobhatott Barac büntetőket a 2. negyedben, amikor már megvolt az 5 fault. Ezt is megmagyarázták valamivel.

Ha esetleg valaki tudja, akkor árulja el.

falcoszurker Creative Commons License 2021.03.27 0 3 1874

Köszönöm, ebben van valami! 

Előzmény: splity24 (1871)
falcoszurker Creative Commons License 2021.03.27 -1 2 1873

Köszönöm a választ így már más a leányzó fekvése, egyébként nem láttam a meccset sajnos! 

Előzmény: Törölt nick (1872)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -3 2 1872

Szerintem arról volt szó, hogy mivel vissza jöttünk a meccsbe, ezért Gasper meg akarta ragadni az alkalmat, hogy harcosan vonuljunk "pihenőre", és ne egy lagymatag társaság jelenjen meg a következő edzésen. Ha figyelted az edzőnket, akkor az utolsó negyedben úgy ugrált, mint más edző egy bajnoki döntőben (maximum).

Előzmény: falcoszurker (1870)
splity24 Creative Commons License 2021.03.27 -2 3 1871

Lehet pont ezert jatszatta tobbet a kulcsjatekosokat, hogy minel jobban legyenek jatekban. Kyan 37 perce csak erre utalhat. Sokat kihagyott o is meg Evan is. Es ha lattad Gaspert mindenkeppen gyozni akart. Nincs nala beleszarok meccs!

Előzmény: falcoszurker (1870)
falcoszurker Creative Commons License 2021.03.27 -1 2 1870

Őszintén kérdezem. Valaki tudja, hogy mi volt a koncepció a mai meccsen? Vagy csak nekem furcsa az, hogy aki egy kicsit is egészséges azt agyon játszatjuk ma a fiatalok meg a pad végén ülnek, egy olyan meccsen ahol teljesen mindegy, hogy 2vel vagy esetleg 22vel kapunk ki. Főleg, hogy az volt a szöveg meccs előtt, hogy készülünk a Kupára rájátszásra. Végül is ezt így nem értem. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -1 2 1869

Én is így gondolom.

Előzmény: Vulcan0 (1868)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.27 0 7 1868

Ha a Keller apukára gondolsz, akkor én azokat az üziket tök aranyosnak találom. Szinte minden Falco és Szeged meccsnél ő az első komment. Szerintem szép, hogy büszke a fiaira. 

Előzmény: Törölt nick (1867)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -2 2 1867

Jogos, bár én arra utaltam, hogy az apuka szokta mindig írni a közösségi oldalon a buzdító üzenetet ennek a két csapatnak.

Előzmény: CrazyJenő (1866)
CrazyJenő Creative Commons License 2021.03.27 0 2 1866

Ha rosszmájú vagyok, akkor az egyik játékos anyukája is úgy gondolja :D 

Ellenben érdekes rájátszás elé nézünk. Az tény, hogy a Falco még sérülésektől tizedelve is veretes, ergo bármilyen faktor is jön közbe, a kettő az kötelező. A döntőben nem árt a teljes keret, addig szinte (?) bárki hiánya orvosolható, hiszen az ellenfelek hemzsegnek a szerkezeti hibáktól, vagy a rotáció szűkösségétől. Lássunk egy jó megyei negyeddöntőt, aztán onnantól már mindenki sokkal okosabb lesz.

Előzmény: Törölt nick (1865)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -1 3 1865

Az első olyan vereség ebben a szezonban, ami után mégis gratulálnék a fiúknak! Egyrészt nekünk már nem volt fontos ez a meccs, másrészt voltak komoly hiányzóink, harmadrészt pedig nagyobb hátrányból jöttünk vissza (pedig akkor egy nagy verésre is gondoltam). 3B nagyot játszott, és Anderson mellett sem mutat rosszul a 9 assist. Neki kevés dobással kell tudnia elérni a 10-12 pontot, és akkor hasznos lesz. Szóval le a kalappal a fiúk előtt , nagyot küzdöttek.

Rájátszásban már nincsen könnyű ellenfél (talán a Sopron lóg ki egy kicsit lefelé), de úgy érzem , hogy kedvezőbb ágra kerültünk. Bár nagyon jó a Szeged (gratulálok is Szrecskonak ehhez a harmadik helyhez, mert ez komoly bravúr), de annak nagyon örülök, hogy elkerültük a DEAC-ot és az Albát is. A Szolnoknak könnyebb első kör után nagyon kemény elődöntője lesz (legalábbis ebben bízom). Nekünk úgy érzem fekszik a Körmend és a Szeged játéka is, de a Paksé nem annyira. Szóval hajrá Falco és Szeged (ahogy ezt az egyik játékosunk apukája is bizonyára így gondolja).

Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.27 0 2 1864

A győzelem nem lett meg, de az a 2. félidőben mutatott küzdés az nagyon tetszett. Ha Anderson a 12 pont mellé tudná tartani a 9 asszisztot azzal én már ki is egyeznék. Bruinsma és Benke már vissza is nyerték a formájukat. Barac és Keller is kifejezetten hasznos volt. Kár volt a 2. negyedért. Nem tudom mi lehetett akkor a baj. Szerintem 3 hiányzóval, abból 2 kulcsjátékos, egylabdás meccset játsznai egy teljes keretű Albával egyáltalán nem gáz. Benivel és Zozóval már az első negyedben eldöntöttül volna a meccset. Nem tudom, hogy teljesen jó hír-e, de ha bejutunk a 4-be akkor mi kapjuk a Szegedet, az Olaj pedig a Deac-ot. Ezt a 10  napot pedig használjuk ki. 

hali79 Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1863

Grat az egész csapatnak!

Nagyot küzdöttek és mélyről jöttek vissza a meccsbe!

Ez azért nagy pozitívum két alapemberünk és Lake nélkül!

Nagy grat Szegedre!Ők is veszélyes ellenfelek lesznek ha túljutunk a Körmenden Ők meg a Pakson!

Viszont ,akár mi is lesz,mert a negyeddöntő egyik meccse se lefutott..és bárki akár a mostani első négyből is könnyen kieshet,de akkor is szerintem a könnyebb ágon vagyunk!!

és három erős csapat Szolnok,Deac és Alba is egy ágra került..

Hajrá Falco!

Falcoboy Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1862

Ez egy teljesen elfogadható tisztes helytállás volt.

Jövő héten sérülések nélkül végig lehet edzeni a teljes kerettel.

Real013 Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1861

BB1-en azt írják, hogy a Deac a harmadik, de a Szeged nem? Eggyel több győzelmük van a tabella alapján, jól látom, nem? 

Szóval Szrecskóék jönnének az elődöntőben, ha oda jut a két csapat... 

Donc1c Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1860

Nem volt ez rossz! :) 

Kezdődhet a bajnokság! 

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.27 -1 0 1859

Ez már jobban tetszik.

PHX Valley Creative Commons License 2021.03.27 0 1 1858

Talán majd az utolsó negyedben...

Előzmény: Törölt nick (1856)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!