Visszatértem!
Szarrá vertek, asszem maradok a passzív sportnál. Keksz, chips, kóla, TV. Ez az élet öregem!!! Csk holnap ne kéne dolgozni. Sebaj ötre tutira itthon vagyok. Örömmel látom, hogy eddig 13-an tippeltek. A pontozás legyen a tegnapihoz hasonló; akit az 1-es és a 3-asnál tippelsz, ha 1-10pt 2-6pt 3-4pt (haladhatunk tovább is, de nincs értelme) a 2-es és a 4-esnél 10pt, ha eltalálod 0 ha nem. a 3-as kérdésnél +5 bonus, ha eltaláltad a helyezést.
G! Felajánlottam részedre egy üveg Napoleon konyakot, ha Gécsek Tibi nyer (ugyanis ezt tippelted, az én okfejtésemet Gécsekről már lehetett olvasni valamikor, de elismétlem világversenyen nem bírja a terhelést), valahogy jelezd, elfogadod-e.
Gábor, most láttam az amerikai-szamoa-beli "sprintert". Talán emlékszel rá, hogy a 99-es VB-n női kalapácsvetésben Dívós Katit utolsó dobásával egy amerikai-szamoa-beli dobónő, Lisa Misipeka taszította le a dobogóról. A srác alkatát elnézve én biztos vagyok benne, hogy testvérek. Úgyhogy figyelem, jön föl a szamoai atlétika!!!
Halihó! Ki csinálja a tegnapi összesítést? Ha nem vállalja senki akkor megcsinálom. Mai tippek:
1:BOLDON
2:9'73
3:Kiss Balázs 1.hely
4:igen
Hogy lesz a pontozás?
Ez most egy baromi huje otlet volt, akinek modeme van annak most meg ki nem futnak a kepeid minden frissitesnel kb 5 percig tolt ekkora barom nagy kepeke, raadasul a most eleg lassu iaaf.org-rol
szal en nem gratutalok, pedig adsl-el huzom a netet.