Keresés

Részletes keresés

hali79 Creative Commons License 2021.05.19 0 4 2695

Grat a Csapatnak!

Magabiztos győzelem volt!

Magyar játékosaink ismét jók voltak és most a légiósaink is felnőttek melléjük!

Anderson ma jól játszott és nagyon hajtott!

Grat neki külön!

Pénteken nagyobb esélyünk lehet a center nélküli Olaj ellen ,bár lehet a többiek meg még kettőzött erővel hajtanak majd! ..és kinti dobásokkal akarnak megverni minket!

Vigyázni kell és győzni is!!

Hajrá Falco!

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.19 -1 2 2694

Szemét alföldi csalókat a saját fegyverükkel vertük meg! Egészséges geciséggel, szép volt Beni! Körmend ellen pár éve videót hamisítottak, Pankár Tibi győztes hármasával megnyert meccsünket annó megóvták, vagy legalábbis heteken variáltak. Most se ismerik el , hogy volt egy hülye játékosuk, aki lehet, hogy a hülyeségével a bajnokságot vette el tőlük, ezek ilyenek. Hagyjuk őket, dolgozzunk a pénteki, Cakarun nélüli taktikán!

splity24 Creative Commons License 2021.05.18 -1 6 2693

Bb1 topp komment: 

Cakarun nem fejelt, még csak nem is bólintott, csak a fejét billentette egy kicsit Benihez kb hozzá sem ért és már vágódott is hátra. 

falco Man Creative Commons License 2021.05.18 0 8 2692

Visszanéztem én is, teljesen jogos, jó döntés. Rengeteg ilyen jelenetet láttam már futballban, kosarlabdaban és mindig ugyanaz a véleményem. Cakarun óriásit hibázott és ezzel óriási esélyt adott nekünk. Egy ilyen rutinos, kiváló képességekkel megáldott játékosnak ki kellett volna röhögnie Benit aztan a pályán pedig választ adni a provokaciora a teljesítménnyel. 

Lehet ezt magyarázni, meg szineszt kiállítani és meg sok dolgot, de Beni nagyon csibész volt, jól ismerte fel a helyzetet, a szolnoki center pedig beült a hintába. Itt csak egy hibást talalhatnak az Olaj drukkerek, a saját játékosukat. Nem ez volt az első és az utolso eset a sport történelmében.

Real013 Creative Commons License 2021.05.18 0 9 2691

Visszanéztem az esetet. Jogos a kiállítás. Fejelő mozdulat megvolt. 

Ja, Beni rájátszott, de Cakarun meg szimplán hülye volt. Egy félmosollyal el kellett volna onnan sétálnia. 

Alapvetően egy-egy büntetés járt volna a két félnek szerintem a kakaskodásért, de a fejelő mozdulatot nem lehet kimagyarázni. Vagyis lehet, mert épp ez megy...

Megmondom őszintén azért sem érdekel túlzottan, mert Szolnokon Beni sportszerűtlenje is vicc volt, az, hogy Benke leütése sem volt támadó, az is vicc volt. Visszanyalt a fagyi. 

A csapatnak meg grat, ez ma szép volt, erős győzelem. Szolnokra meg úgy kell menni, hogy 'Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose". 

Okosnak kell lenni, semmilyen provokációnak nem szabad felülni, nem szabad foglalkozni a bírókkal sem. Csak játszani a játékunkat, mert ha az sikerül, akkor biztosan jobbak leszünk 10 ponttal legalább, mint ez a Cakarun nélküli Szolnok. (Mert ugye ő kilőtte magát péntekről is.)

Bízom a csapatban. Ha az a szolnoki meglenne, akkor hétfőn szerintem már nem adnánk ki a kezünkből a győzelmet, ha kell, a közönség dob kosarat...

HAJRÁ FALCO! 

falco Man Creative Commons License 2021.05.18 0 4 2690

Egy kicsit más téma: Azért ma remelem mindenki látta, hogy a 3 fiatalunk mennyire lóg ki lefelé a csapatból. Nyilván ez mashol is így lesz, ahol komoly célokkal terveznek a következő szezonra. Gondoljatok bele, hogy egy teljes szezonon at, meg a döntőben és a kupa döntőben is lesz 10 jatekosbol 2 végig pályán az első félidőben, akik abszolút nem érik el ezt a szintet.

Szemely szerint nagyon ki élvezem ezt a döntőt, mert jövőre drámai színvonalcsökkenés várható.

zizou0005 Creative Commons License 2021.05.18 0 4 2689

Ha a Perl Zoliban lenne egy pici Kálmán Laci, akkor a Hanga Ádi is kezet csókolhatna neki ;)

banderium Creative Commons License 2021.05.18 -7 3 2688

Látom tetszik ennyi év után is ez az igen frappáns kiírásunk. Valahol örömmel is tölt el, hogy ez ennyire betalált anno! Van más is, azokat is felhasználhatjátok:)  

Előzmény: zizou0005 (2685)
PHX Valley Creative Commons License 2021.05.18 -1 4 2687

Micsoda sírás-rívás megy a BB1-en. Szerencsétlenek, és még el is hiszik maguknak...

Egyébként kár, hogy kiállították a könyökkirályt, vele is lenyomtuk volna őket, csak nem majd' 30-cal.

_Espada Creative Commons License 2021.05.18 -2 8 2686

Lehet páran nem értetek velem egyet, de én nagyon csípem, hogy olyan játékosunk van mint Beni :)

A másik félen múlik,hogy ezt a csibészséget mennyire képes kezelni. Beni Warnerrel is ma sportszerű volt, és a pályán kívül is egy csupaszív srác.

De néha kell az, ami Zolikából például hiányzik. Egy kis pszchiologiai hadviselés.

Gratula a csapatnak, Anderson is ma jó volt, remélem még 2 meccs erejéig át tudja ezt menteni.

Pénteken így nagy sanszunk van,de azon se lepődnék meg, ha valami fortély árán Cakarun mégis játszhatna.

zizou0005 Creative Commons License 2021.05.18 -4 6 2685

Megb@sztuk őket tokkal-vonóval, ennyi van a két csapat között között.

Semmi más nem érdekel ;)
Bajnokcsapat :)

falco Man Creative Commons License 2021.05.18 0 4 2684

Gratulálok a csapatnak, oriasi győzelem Volt a mai. Tökéletesen bejött amit írtam a mérkőzés elott, 3 magasember egy percet sem játszott együtt es Anderson is végre újra rendben volt. Egyertelmuen egy kell használni ot a továbbiakban is, hogy megnyerjük a bajnokságot.

Beni és Cakarun esetet nem kommentalnam, vissza kell neznem a felvételt, de élőben abszolút kivehető volt a szándék, a mozdulat, onnantól pedig nincs miről beszélni.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.18 0 4 2683

Na ezért 7 fős a rotációnk.

fibonacci011235 Creative Commons License 2021.05.18 0 2 2682

Kaptunk már, mondjuk ez tényleg a legalja.

Előzmény: Törölt nick (2681)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.18 0 2 2681

Ez jó volt:-) Adunk erte követ :-)

Előzmény: PisztolyP (2679)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.18 0 0 2680

Hát ez kurva jó. Tényleg nincs semmi a digi alkalmazás QR kódjában sem. Magyarán ha kártyát viszek, akkor útlevelet is kell vinnem, ha mobil app-et, akkor meg tök mindegy mit, mert úgysem tudják összevetni semmivel.

Előzmény: Törölt nick (2678)
PisztolyP Creative Commons License 2021.05.18 -2 8 2679

Na, újra Matyi és a hegedűs lesz a szünetben? :) :) :-P

Előzmény: zizou0005 (2677)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.18 -1 0 2678

Ha a kártyát olvasod le akkor van így, ha az appban levő qr kódot akkor az taj szamot mutat csak

Előzmény: buccke02 (2675)
zizou0005 Creative Commons License 2021.05.17 -2 3 2677

Holnap megb@sszuk őket tokkal-vonóval, aztán pénteken meg eldől, hogy ki lesz a bajnok.

Ez ennyi.

falco Man Creative Commons License 2021.05.17 -1 2 2676

Továbbra is úgy gondolom, hogy két dolog kell a bajnokság megnyeréséhez a továbbiakban is. Az első, hogy a három magas játékosunk a lehető legkevesebb időt töltse együtt a pályán. Erre készült a Szolnok, nekünk pedig elcsúszott a rotacionk.

A második pedig, hogy Andersonbol kihozzuk legalább annyit, mint a Szeged elleni elődöntő első merkozesen. Erre egyébként már nem látok sok esélyt, ha közel egy hét alatt nem tudtuk megoldani, meglepődnek ha 2 nap alatt sikerülne. Pedig enélkül én nem látom magam előtt, hogy megnyerjük ezt a sorozatot.

Amitol leginkább felek, hogy a tovabbiakban nem lesz már ennyire korrekt fujas, mint az első meccsen. Nyilván az utolsó percet most nem érdemes idevenni.

buccke02 Creative Commons License 2021.05.17 -1 1 2675

Én letöltöttem a qr kód olvasós eeszt alkalmazást. Kiír szig. Számot és útlevél számot is. Ami azért érdekes, mert kb 3 éve nincs érvényes útlevelem.  

Előzmény: Godemperor (2672)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.05.17 -2 1 2674

Szerintem bármelyiket elfogadják a QR mellé, csak fénykép legyen, és igen minél több néző! Nagyon fogunk kelleni!!! 

Pick and Roll Creative Commons License 2021.05.17 0 1 2673

Szerintem itt most csak az számít, hogy minél több néző legyen.

Godemperor Creative Commons License 2021.05.17 0 0 2672

Kipróbáltam. Ezen nincs se szig szám, se útlevélszám. Mi alapján azonosítanak? Csak a múltkori útleveles nyaggatás miatt kérdezem. Mondjuk lehet hogy a QR kód tartalmazza, azt nem tudom.

Előzmény: CrazyBasket (2668)
Feffo Creative Commons License 2021.05.17 0 2 2671

Köszi

Előzmény: CrazyBasket (2670)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.05.17 0 3 2670

Van hordozható leolvasója a biztonsági személyzetnek, azzal ellenőrzik a jegyet!

Előzmény: Feffo (2669)
Feffo Creative Commons License 2021.05.17 0 0 2669

Hülye kérdés lesz, de tuti ami fix, a jegyet is elég telon vinni ? Tudja olvasni a beléptető kapu a QR kódot ? Köszi , fehérváriként én a nyugdíjas néni jegy eladásához vagyok szokva, aki egy füzetből nézi meg, melyik hely nem bérletes , majd az őr eltépi a jegyet :) 

CrazyBasket Creative Commons License 2021.05.17 0 0 2668

Fényképes okmány kell mellé úgytudom!

Előzmény: Törölt nick (2666)
litván80 Creative Commons License 2021.05.17 -1 2 2667

Igen kell mellé személyi, vagy valamilyen más személyazonosságot igazoló okmány, mint a rendes védettségi igazolványhoz is kell. Fontos még, hogy ezen az applikáción csak az tud regisztrálni, akinek van ügyfélkapuja.

Előzmény: Törölt nick (2666)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.17 0 2 2666

És kell melle személyi? Ez fontos lenne, mert azért ahogy nezem az alkalmazast az mindent tartalmaz csak olyan adatot nem amivel azonosítható vagyok...

Előzmény: CrazyBasket (2665)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!