Remélem, hogy van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan nemcsak a tv-n bámulja az NBA-t, hanem a liga sportkártyáit is gyűjti. Ha vagytok/vagyunk így még néhányan, akkor itt az ideális hely, ahol bemutathatjuk egymásnak gyűjteményünket. No és persze indulhat a csere-bere is! :-)
Megválnék gyerekkoromban összegyűjtött kb 210 db kosaras kártyámtól!Sok év után most került elő a mappa amiben gyűjtöttem őket.Bár nem vagyok szakértő,de véleményem szerint jó állapotban vannak!Ha kell képeket is tudok küldeni!
Sziasztok!Van egy szép mennyiségűnek mondható kártya gyűjteményem.Szeretném eladni őket és értékbecslés ügyben kérem a segítségetek.E-mailben tudok képeket küldeni.Hálás lennék ha segítenétek!Köszi:)
sziasztok ! szentendrén lakom és az lenne a kérdésem nem e lakik itt a környékemen valaki olyan akivel tudnék személyesen találkozni kosaras kártyák beárazásában el szeretném adni őket van vagy 500 darab de nem szeretném elkotyavetyélni de azért sokáik foglalkoztam velük vannak elég jók is ha valaki tudna segiteni azt megkősszöném elöre is sziasztok !!!
Sziasztok ! vannak kosaras kártyáim : collectors album-kb 200 db kártyával.nagyon nem értek hozzá, illetve hasznát sem veszem. az van az albumon h series2 /95-96.
ha valakit esetleg érdekel akkor irjon e mailt : glocknerszandra94@gmail.com
NBA kosaras kártya 456db-os gyűjtemény albummal eladó. 95-96-97-98 as kártyák, parkettás csapatlogók, j1-j6ig Jordan kártyák aláírással és egyedi kártyák választéka.
Ár megegyezés szerint, képeket küldök érdeklődőknek.
Falra akasztható üveges tablót keresek a kosaras kártyáknak. De ebay-en kívül sehol nem találok. Esetleg tudja valaki, hogy Magyarországon hol lehet ilyet beszerezni, vagy üvegessel lehet ilyet csináltatni? Ha valakinek van ilyen, meg tudná mondani, milyet érdemes? Ilyesmikre gondoltam, mint a képeken van.
Megtaláltam a ház kirámolásánál a régen gyűjtött kártyáimat :) Így szeretném értékesíteni. Amennyiben érdekel Valakit valamelyik, az szóljon, nyugodtan ;)