Ez a kedvenc sorozatom mióta a TV2 elkezdte vetíteni. Számomra minden megtalálható benne. Humor, fantasy, varázslat. Szerintem ez egy tényleg frankó sorozat. Beszéljünk róla
A ma megjelent Epizód, amiben benne van a tv műsora július 11-17ig írja 16.-ikára a Boszikat!:-))) Igaz azt, h hanyadik rész nem:-((( És, ahogy én mondtam a Sliders helyére (ami az elöző héten fog véget érni) 15.25-re!:-))))
Az index fórumán még új vagyok, a Charmed-hu-val annál régebbiek a kapcsolataim. (Például moderátor vagyok a fórumon.)
Az összeköttetés és a "partnerség" a tv2-vel valós, de a két főszerkesztő hobbiból készíti az oldalt, fizetést nem kapnak, van magánéletük, ráadásul egyetemisták. Így például vizsgaidőszakban nem mindig van idejük, hogy ezeket az infókat rögtön meg is osszák mindenkivel. A fórumon mindig sokkal korábban fent van minden újdonság.
A Charmed.hu-n feltüntetett információknak mindig lehet hinni, csak hiteles forrásokból tájékozódnak. Látogasssátok gyakran!
Valaki, aki látta az utolsó részt, elárulná, hogy hogyan tanulták meg a lányok hirtelen az asztrál-kivetítést? Valamiről nagyon lemaradhattam. És a végén visszaszerezték az eredeti képességeiket? köszi
Azért ha vége lesz a 7.évadnak és várhatunk egy csomót a 8.-ra én pl örülni fogok neki. Én pl Júliusban amikor Hajdúszobira megyünk nyaralni élvezettel kinyitom majd a hintagyában a könyvet és csak olvasgatni fogok! :DD
Mondasz vmit. Bár szerintem onnan folytatják a sorozatot ahonnan abbhagyták.
Talán azért néz ki úgy mintha ráadás lenne, mert a készítők se tudták, hogy lesz-e 8. évad ezért évadzárásként egy olyan epzódot készítettek amely mindkét esetre működik. Ha a WB nem rendel még egy évadot a Charmed készítőitől akkor a rész az egész Charmed lezárásnak betudható, de ha rendel akkor ("csak") évad zárásnak elkönyvelhető. Mint tudjuk hálistennek ez utóbbi következett be. :))
Sztem nagyon jó lett a szezon-finálé! Roppant jópofa és elegáns lett a lezárás, ezek után egy 8-ik évad inkább olybá tűnik nekem, mint mondjuk koncerteken a ráadás: miután a banda lenyomta a fő műsorát, ad egy kis extrát...
Tévedtem mert nem csaja meg Piport Leo.Gontolam, hogy elérte az 1millios nézzetséged a charmed mert azt vettem észre amikor rekrámozták, hogy kezdődik akkor már tudtam, hogy elértek az a nagy létszámot.
Januárban mikor befejezték a boszik olyan 1,1 millió nézőt hoztak, a konkurens Mónika 1,8-t Na 1 időben egy műsor a konkurens nézettségének csak 60%-t hozza az kis nézettség. Azért megy, mert nem lehet nála jobbat adni pillanatnyilag. Két szappan időszakos sikerét eltérően nem lehet már évek óta Mónikát megverni. Van ami jobban kikap van ami kevésbé.
Nem tudom, kiváncsi vagyok mi az a műsor, amivel sikert lehet elérni most a Mónika ellen, de szerintem más irányba kéne próbálkozni, mert az amerikai sorozat erre napi szinten nem jók.
Én azt olvastam hogy megvan a napi 1,1-1,2 Milló fős nézettség. Épp ezért adják Európában nálunk először. Merthogy kis országhoz képest hihetetlenül népszerű.
Az azért vicces hogy a németeknek már a 4. évados DVD-re is van megjenési időpontjuk még az amcsik előtt, míg mi örülhetünk ha egyáltalán lesz vmikor magyar feliratos!!!!
Egy kis DVD frissítés szigorúan annak akit ez érdekel :)))
DVD RELEASE:
Season 1 of the series is scheduled to be released on DVD in the following countries/regions:
North America on February 1, 2005. Italy on April 20, 2005. Netherlands on April 21, 2005. France on April 21, 2005. Sweden & Norway on April 27, 2005. Spain in May 2005. South Africa in May 2005. Germany on May 12, 2005. Australia on May 19, 2005. United Kingdom on June 6, 2005.
Season 2 of the series is scheduled to be released on DVD in the following countries/regions:
Italy on June 15, 2005. Netherlands on June 16, 2005. France on June 16, 2005. Spain in July 2005. Australia on July 7, 2005. Germany on July 7, 2005. North America in August 2005.
Season 3 of the series is scheduled to be released on DVD in the following countries/regions:
Italy in August 2005. Netherlands on August 18, 2005. Germany on September 1, 2005.
Season 4 of the series is scheduled to be released on DVD in the following countries/regions:
Germany on November 1, 2005. Netherlands on November 3, 2005.
Currently, release of Charmed on DVD in any other countries/regions is unknown. When that info is released, it will be added here. Please note that dates are subject to change (especially the international ones).