Elérhető az idei pot black:) 3 óra műsoridő, bbc-ről, angol kommentár. Kicsit körülményes, de ha valakit érdekel, dobjon egy mailt, és megírom, hogyan és hol:)
(Membership szükséges hozzá, úgyhogy max 3 embernek tudom felkínálni ezt a lehetőséget - sorry)
igen netetn:) egész pontosan itt. Ott van kicsit lentebb egy ablak amire ha rákattintasz megnyílik és ott a másodki lehetősget válaszd!!! Remélem tudtam segíteni!
A csoport: Neil Robertson vs Jimmy Michie 2-4 Stephen Lee vs Joe Swail 2-4 Joe Perry vs Mark Davis 4-1 Neil Robertson vs Mark Davis 4-2 Joe Perry vs Stephen Lee 4-3 Joe Swail vs Jimmy Michie 4-3
B csoport: Ronnie O'Sullivan vs Mark Joyce 4-0 Steve Davis vs Gerard Greene 0-4 Dominic Dale vs Tom Ford 4-3 Ronnie O'Sullivan vs Tom Ford 4-3 Steve Davis vs Dominic Dale 4-3 Gerard Greene vs Mark Joyce 4-2
C csoport: Peter Ebdon vs Liu Song 4-3 Mark Selby vs Dave Harold 2-4 Matthew Stevens vs Joe Delaney 4-3 Peter Ebdon vs Joe Delaney 4-3 Mark Selby vs Matthew Stevens 2-4 Dave Harold vs Liu Song 1-4
D csoport: Shaun Murphy vs Ben Woollaston 4-0 Ding Junhui vs Marco Fu 1-4 Stuart Bingham vs Stuart Pettman 0-4 Shaun Murphy vs Stuart Pettman 4-2 Ding Junhui vs Stuart Bingham 1-4 Marco Fu vs Ben Woollaston 4-3
2007 ben a Pot Black Cup győztese Ken Doherty. elősször lett ír játékos Pot Black Cup győztes. Akik részt vettek a tornán: Stephen Hendry Shaun Murphy Peter Ebdon Neil Robertson John Higgins Graeme Dott Mark J Williams ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT, és ne haragudj ezért a sok-sok kérdésért. Remélem, nem vettem el velük nagyon az idődet.
Természetesek ezek az érzelmek, de hidd el, szerettem igazán Őt. De nem tudom megérteni azt (és ezzel meg is bántott engem Mark Selby), hogy miért nem volt képes válaszolni a levelemre. Legalább egy 5 sort írhatott volna. Én elhiszem, hogy alig van ideje, én elhiszem azt is, hogy sokan írnak Neki. (De az én levelemet nem postai útan kapta meg.) Fájt, hogy nem írt. :-(
De hidd el, független volt minden érzés attól, hogy Ő mivel foglalkozik.
Szióka Hendry! Nem, nem... Félreértelmezted. Az a Mark Selby. Volt pontosabban, mert már próbálom elfelejteni és el is akarom. Neil Robertson-ért csak rajongok, és ez viszont azért jó, mert talán így könnyebben elfelejtem Mark Selbyt. Nem bántottál meg, egyébként fogalmam sincs, hogy szerettem belé. De az, hogy Neil-ért rajongok, az segít kiverni Mark Selbyt a fejemből. Azt nem kell komolyan venni, ha azt mondom, hogy nem nézek többet snookert. Csak ha képtelen vagyok elfeledni Mark-ot, akkor néha mondok ilyet, de csak és kizárólag idegességből, de nem komolyan.
Köszi amúgy, hogy felajánlottad, hogy segítenél, ha kérem a snookerben. Bár mondtam, hogy ha el akarok kezdeni játszani, már megvan, ki segítene, és bár mondtam, hogy a szabályok is mennek, de azért ezt illlik megköszönni akkor is, és múltkor elfelejtettem.
Minden jót! ...és ne haragudj, hogy csak most válaszoltam. Nem bántottál meg, viszont nem Mark miatt akartam játszani. A snookeert nem is tudom már, hány éve szeretem. Mark iránt az egész meg idén áprilisban kezdődött, és azóta szenvedek (de már könnyebb, majd csak kiverem a fejemből).
értem már igazábol te "szerelmes vagy a robertson ba.... akkor nem szoltam semmit ,de szerintem miatta nem érdemes elkezdeni komolyan snookerezni... nem bántásként mondom.
Hüha, jó sok kérdés, próbálok röviden válaszolni. 1.Az utazás nem volt nagy cucc, mert a közelben lakunk. Fürth-öt jól ismerem, és szeretem. 2.Mindenféle Hunter képek, verseny logo-s emléktárgyak voltak, persze, de én személy szerint nem éreztem Paul szellemét ott lebegni, vagy ilyesmi. 3.A statisztikák nem érdekelnek különösebben. 4.Ronnie, az összes hülyeségével együtt.(vagy talán pont azért?) 5.-6. kb.4 éve figyelem rendszeresebben. 7. Nem lenne rossz eljutni más versenyekre is. 8.Neil sokkal jobban nézett ki élöben, mint TV-n, talán azért is, mert a haja nem volt feltupírozva. Egy magas, jókiállású fiatal srác, és amint már írtam, nagyon szimpi. Bocsi, de az ing színére nem emlékszem, de majd megnézem a fotón.
(És persze Mark is ott volt, bocsi, nem bántani akarlak ezzel. Amúgy meg a Te korodban ezek az érzelmek természetesek, inkább az a gond, hogy hamar elmúlik ez a kor.)
Megvan már hiszen a leendő edzőm! De még azért nem vagyok biztos benne, hogy elkezdjek-e játszani, lehet, akkor tenném jól, ha kitörölném a sportot is az emlékezetemből, az életemből, mert valakit nem tudok elfelejteni (akit ezáltal ismertem meg, de el szeretnék felejteni) - ha figyelemmel kísérted egyik hozzászólásom, biztos tudod, kire mondom. Elég nehéz dolog ez.
Nem haragszom, csak tényleg nagyon rosszul esett. De FELEJTSÜK EL! Felejtsük el, mert nem akartál megbántani.
Tudod, ha van időm, én is megkeresem a neten, ami érdekel, de ha nincs időm keresni, akkor így intézem el, hogy gyorsan rákérdezek itt. Nos, amikor kérdeztem a Premier Ligáról, akkor sem volt időm keresni, és azért kérdeztem. De ettől függetlenül értek a játékhoz, és a szabályok mennek (van egy nem is tudom hány oldalas szabályzatom otthon, érthető is). Olyasvalamit nem szoktam szeretni, amihez nem értek.
Gondolom, nem is annyira hobbiból, hanem inkább versenyszerűen snookerezel Te is, úgyhogy sok sikert kívánok ahhoz!
Hm. Ez bennem is felmerült. Én - persze a szerencsejáték szintjéről - jelentősnek mon6ó fejlőddést könyvelhettem el, amikor rendszeresen bő fél éven át heti 2 alkalommal tudtam játszani 2-3 órát.
7 év alatt ennyi asztalnál töltött idővel - főleg, ha az valamiféle kidolgozott edzésprogram szerint, legalább részben edző mellett történik - bizonyára el lehet jutni 1 versenyképes amatőr szintre.