Itt be is fejeztem a beszélgetést, mert elég durván látszik, hogy az Armstrong-drukkerek visszatették a szemellenzőt a mindenható visszatérésével... A topic-ot is elkerülöm inkább a Tour végéig azt hiszem. (Mondjuk sok értelme nincs, mert a szemellenzős banda úgyis megszállja majd a TdF topic-ot is...)
Miről beszélsz? Egy csapatban 9-en vannak, nem 4+5-en. A csapat kiválasztásánál nem annak kellene szempontnak lennie, hogy ki kit szeret. Hanem annak, ki készült fel megfelelően.
Tehát úgy véled, ha Horner Contadorral maradna együtt, nem vezetne neki?
Profi sportoló, a legerősebbet segíti, nem is tehet mást. Contador meg egy egoista primadonna, én a mostani húzásai miatt nem bírom a képét.
Tegye a dolgát, mint mindenki más a csapatból, itt egyedül ő üzenget, és fúrogat. Abszolút nem értem, miért fél LA-től, amikor elég esélyes, hogy nem lesz még elég erős ahhoz, hogy megszorongassa.
No, a kötelező gyakorlat megvolt. Contador megnyerte a spanyol időfutambajnokságot. Jól fog mutatni Monacoban a bajnoki mezben.
ON LINE Campeonato de España cri profesional: ¡Contador gana! TOP 5.
1. Alberto Contador (Astana) 1:04:40 2. Luis León Sánchez (Caisse) a 36 3. Rubén Plaza (Liberty) a 1:04 4. Francisco Mancebo (Rock Racing) a 1:46 5. Iván Gutiérrez (Caisse d'Epargne) 1:50
Ha vigyázni akar az emberére, akkor ne Santanderbe menjen, hanem Torrelavegába. :-)Az időfutambajnokság rajthelyén igen kíváló szállodák vannak. Némelyiknek a tulajdonosa egész jól a biciklihez. Az időfutamhoz pedig különösen:-)
Végülis azokat megnyerte, ezt nem vitatom. De én nem éreztem minden szakaszon, hogy tényleg ő lenne a legjobb. LA-nél anno kétség sem fért ehhez, még ha más idők is jártak...
Bercit meg sajnálom. Nyer 3 GT-t zsinórban, erre még a saját csapata sem áll teljesen mögötte. A legjobb lenne ha odaverne pár percet Armstrongnak már az elején, hogy az egész csapat őt segítse a 2-3. héten, de erre sajna kevés az esély. És gondolom ha lőtávolban lesz Lance, akkor mellette kell majd tartani minimum 2 embert. Damn it.
Remélem idény végén Armstrong elhúz saját csapatot indítani.
Hurrá! Én örülök neki, mert kedvelem a végetnemérőlábú oroszt. Jó biciklista, akire igaz Heras egykori bölcs mondása:"Én akkorban csapatfegyelem alatt álltam, és soha nem szegtem meg annak a csapatnak a szabályait."
Andrej bejelentkezett az UCInál a hollétet nyilvántartó ADAMS rendszerbe, meg is volt az első ellenőrzése 2 év után. Ha minden jól meg augusztus 1-től versenyezhet. Csapatot ugyan nem írnak, de hol máshol, mint az Astanában :-)