Az látszik, hogy ezt a palánkot/gyűrűt nem szeretik a csapatok. Úgy tűnik, Gasper eszerint készítette fel a srácokat, nem dobtunk rá sok távolit. A DEAC ezzel szopott eddig. Legyen az ő bajuk :-)
Köszi az infot, mondjuk minket nem tudsz meggyőzni erről, mert ha jól számolom a negyedik olyan döntőnek ugrunk neki, ami előtt mindenki ezt mondta, aztán kergetjük az elsőt továbbra is :)
1. Hármasok. Sajnos a védekezésünk legkritikusabb eleme az ellenfél hármasainak levédése. Ez akkor is szűk keresztmetszet, amikor egyébként jól védekezünk. Márpedig náluk mind az öt légiós, valamint Somogyi és Polyák is jó ebben.
2. Drenovac: hihetetlenül képzett játékos, rá külön kell figyelni.
Attól függetlenül jobbak vagyunk náluk, ha hozzuk, amit tudunk, meg kell, hogy legyen. A DEAC-nak a támadás az erőssége, következésképp masszív védekezéssel meg lehet fogni őket. A Szolnok a bajnokság egyik legerősebb csapta, pénteken azért volt annyira kutya, mert ennyit engedtünk nekik.
Tippmixen most már 1,30 és 3,60. Ami még így is elég irreális, tekintve, hogy a Falco-Olaj az 1,70 és 2,20 volt. Na mindegy. Legyen igazuk is és verjük el a Debrecent is.
Szezon kozben mindig azt mondtam, ha helyere kerul a kirqko utolso darabja akkor lesznek eredmenyek is. Jelentem helyere kerult mar csak be kell keretezni a kepet!
Palank alatt a Keller-Evan-Barac trio szenzaciosan mokodik, Szili ujra elkapta a fonalat es fejet hajtok Beni elott, hogy egy ilyen csaladi tragedia utan egy hettet igazi vezere tudott maradni ennek a csapatnak! Zozo klasszis szinte minden meccsen extrat hoz.
Vasarnap tortenelmet irhatunk! Minden adott hozza! Hozzuk haza a kupat! Hozzuk haza es ezzel is tisztelegjunk Ildiko emleke elott illetve Cecenek is tartozunk egy kupagyozelemmel. Mindketten onnan fentrol fognak segiteni nekunk! Egyutt sikerulhet! ❤🟡⚫🏆⚫🟡❤
Én még annyit ehhez hozzá tennék, hogy szerintem az is hozzájárult a sikerhez, hogy nagyon jól reagáltunk a Szolnok zónázására. A legutóbbi meccsünkön ezzel akasztották meg a támadásunkat. Látszik, hogy erre Okorn felkészítette a fiúkat. Ehhez még hozzá társul a Keller-Barac duo masszív védekezése és kész a győztes recept. Reméljük a Deac ellen is beválik.
A legnagyobb meglátás szerintem, így kezdtünk, ha szorosabb lett, így mentünk el. Keller-Barac páros védekezésben volt a kulcs szerintem. Többiek is jól nyomták, mindenki hozzátett, de én is így láttam, ahogy te!