valljuk be ha vaszi tunde a versenyen tolna egy 6.70 korulit, megkockaztatom a dobogot, bar a verseny azert mas, de elnezve a mezonyt...
Meg SZ ezzel az eredmennyel elore kiegyezne a versenyen is, ez a 6.71 SZ meglepetes tole, csak nehogy versenyen -30 cm legyen ebbol...
Jól van most már én is ideges vagyok... Figyu!!! nem én lettem az első hanem mitoménhanyadik.
És nem hinném, hogy sokkal értelmesebb lennél nálam, hogyha ezen felhúzod magad. Mondjuk az is érdekes, hogy Szbó gabi tudott velem komunikálni ÉRTELMES dolgokról...ti meg nem...
marha gyorsan futottak és a stílus is rendben volt, én nem tudnék ilyen gyorsan futni, bár nem tudom mennyi alatt futnám a 200-at, de valószínűleg ennél lassabban.
SPORTEMBEREK!!!
Nekik igazán van kitartásuk. Én a magam részéről sokkal jobban becsülöm őket, mint a magukat elhagyó 100%-osan egészséges embereket. (Ide sorolom az öngyilkosokat is, annak ellenére, hogy én is próbálkoztam)
Ildy! a Tour de France topicban ugyanezt csinálta, miután elmondtuk neki többször, akkor szépen illedelmesen elnézést kért, de másnap kezdte előről. Falrahányt borsó tipikus esete...
minek mondja be??? fogd már fel, hogy nem csak annak a néhány 10 embernek közvetítenek az Eurosporton, akik ide írnak, hanem a magyar kommentárt több ezren nézik valószínűleg. Az egy jó lehetőség, hogy a felmerülő kérdésekre választ ad a riporter, de nem kéne ezt arra felhasználni, hogy egy hülye tippelős versenyt reklámozzanak a TV-ben...
Persze tippelni lehet, ha akarsz, de ne akarj már országos hírnévre szert tenni emiatt...