Ott van a sörmeccsek közt, ha figyelsz (kerub-sign 10:5) . A bajnoki címeket meg így is túl sokat emlegetjük, várjuk meg inkább, amíg más is nyer hármat.
Egyébként 2 hete ivántól kaptam ki kb 10:2-re. ha most Kerubtól kapnék ki mondjuk 10:3-ra, akkor már csak egy 10:0-ás vereség kell mondjuk sztocsy ellen és teljes lesz a kép.
Akkora mákültetvénye van otthon, hogy minden meccs előtt felszippant az orrocskájával 40dkg-ot, 3 nagy gumóból főz mákteát magának, és még parti közben is elrágcsál 4-et, 5-öt...
Kicsit unalmas már, hogy mindig ezt írjátok, azt hiszem, hosszú távon az eredmények önmagukért beszélnek...
Nem szabad a "kicsiket" (aki nem egyből az első IPB-t az első osztályban kezdte) ennyire semmibe venni...
Remélem bajnok lesz, és akkor talán máshogy álltok hozzá! Ha nem, akkor ez egy hatalmas fricska, mert egy mákostészta iskolázta le a mezőnyt.XDDDDD
Ui.: BB, ez nem Neked szól, csak itt válaszoltam:)))
Így van! A tegnapi Kerub-elleni meccsem sajnos ilyen volt, de semmi gond, mert máskor meg én mákoltam szét az ellenfelet (pl. két szezonnal ezelőtt a JanFan elleni 4:1-es bajnoki elődöntő). Ráadásul örök igazság, hogy nagy potot sokszor épp "rossz játékkal" lehet nyerni.