Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
Tíz megkérdezettből kilenc (89 százalék) szerint attól még, hogy kétharmaddal választottak meg egy kormányt nem tehet meg akármit, számon lehet kérni a tetteit.
Ezzel én is egyetértek és ha a kormány többségében olyat tesz, ami nekem nem tetszik, akkor nem fogok rájuk szavazni. Ilyen egyszerű, ehhez nem kell közvéleménykutatás.
Ez egy igen komoly érv. Sargentini tudja mi van itt, mert -ugyan nem beszél magyarul- de ellenben Hollandia Európában van és Budapest-Amsztrerdam távolság az 1395 km.
Ellenben Gavrielnek erről fogalma sincs, mert a Budapest-Jeruzsálem távolság az 2221 km, hiába anyanyelve a magyar.
Egyszerűen lenyűgöző a balos érvkészlet, főleg mikor egymást hülyítitek:-)
A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából szeptember 12. és 19. között 1001 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a magyar választókorúak Sargentini-jelentéssel kapcsolatos véleményeit.
Nézd, ezt hagyjuk. Az ő helyzete elég speciális, nem igazán tudjuk/érezzük mi itt, mi is van ott. De ő se tudja, mi van itt, nagyon jellemző volt, mikor megemlítettem neki a Lex Járait, lövése se volt arról, miről is van szó.