Ha olyan jól megy az üzlet akkor miért kelted azt a látszatot, hogy vásárlókra, partnerekre " vadászol" az EÜ topikon? Ott ugyanis ilyen vádak is elhangzottak korábban többektől is.
Kíváncsi voltam, hogy mennyire mélyedtél bele. Ugyanis Kasza azt állítja, hogy aki részt vesz a tréningein, olvassa a könyveit stb azok az emberek megduplázzák, sőt megháromszorozzák a bevételeket akár néhány héten belül. Azt persze nem tudom, hogy Te, valamint a Kasza honlapon kommentelő szintén Nuskines S.Mihály milyen eredmény ért el a módszerrel.
Egyébként pedig inkább részesedek a vásárlók mindenkori vásárlása után járó jutalékból (miközben az ehhez szükséges infrastruktúra működtetése nem engem terhel), minthogy eladó legyek egy boltban.
Feltételezem, te is inkább élsz a kiadott lakások után befolyó pénzből, mint abból, hogy egy cég takarítóként alkalmaz ugyanezekben a lakásokban.
A moderáció kérte, hogy ha bárhol felbukkansz jelezzük. Én jeleztem. Azonban ettől nem tiltottak ki. Nem velem voltak komoly konfliktusaid az EÜ topikban. Velem főleg az MLM topikban vitatkoztál.
Lehet, hogy nem értetted: hívni fognak, HA kellesz. Amúgy pedig minél "jobb" vagy, annál többe kerülsz nekik. Ahhoz, hogy a vevő levegye a polcról amit akar, nem fog senki sehány év tapasztalatot kifizetni.
Penny Market mint állás egy igen rossz és átverős cég, ígérnek mindent rángatják az embert a Alsónémedi központjukba interjúra feleslegesen megvárakoztatnak és másnap nem hívnak hanem küldik a sablon emailjüket,hogy hiába vagy több diplomás több nyelven beszélsz több mint 15 éves kereskedelmi gyakorlattal rendelkezel nem vagy nekik elég jó, területi vezetőjük aki interjúztatott ígéri hogy hívni fognak, közben hazugság az egész, most akkor ha egy területi vezető hazudik akkor minden amit előtte mondott minden egyes szava hazugság volt? Szlogenjük okos megoldás, az lenne a legokosabb hogy szépen fognák a sátorfájukat és elhúznának vissza Németországba az egész Rewe csoport úgy ahogy van..
Természetesen a területi vezető hres vezető neve megvan csak személyiség jogok miatt nincs leirva...
Csak azt felejted el, hogy én mindig vállaltam, ha új néven jöttem fel és onnantól soha nem ajánlottam semmilyen terméket! Nem kell messze menni; te is azonnal jelentgetted, amikor újra írtam! Se macska, se gingergirl se senki más... Egyszerűen egy előítélet motivált téged is...
Az eü topicban, amióta a kezdetektől itt vagyok egyetlen ember van, aki a mai napig nem száll le rólam és teljesen mindegy, hogy mit írok, már tiltatni akar engem.. Én szépen megvárom, amikor már nem ír többet, akkor talán megnyugszik az a topic is!
Szerintem az EÜ topikban a korábbi nickjeiden történő tevékenységeid miatt fenntartással fogadják az ottani jelenlétedet. Emlékezzél vissza a korábbi nickjeiden történő tevékenységeid miatt rengeteg panasz volt rád, sokszor kitiltottak, de te mindig visszamentél.
Köszi, igazad lehet! Egy a probléma ezzel!! Amióta tudom, hogy az eü topicban összevissza hazudoztam a termékeimről, azóta, ha megfigyelted volna egyetlen szót sem írtam a termékeinkről, sem a terméktapasztalatokról!!!
Egyszerűen, ha bármihez hozzászólok, vagy felteszek egy kérdést, vagy bármit írok, abban a pillanatban támadnak és a semmiért ki is tiltanak!!! Csilla szépen összefoglalta, hogy mi történik egyfolytában.. olvastad?
"1.500 Ft - Utánkövetés mesterfokon 2.500 Ft Nyerd vissza önmagad könyv 12.500 Ft - 10 db Nyerd vissza önmagad könyv 10.000 Ft - Nyerd vissza önmagad CD 5.000 Ft - Vezető, akit követnek könyv 5.000 Ft - Mindent a lezárásról - könyv 10.000 Ft - Mindent a lezárásról Hanganyag - 4,5 óra 5.000 Ft - Szuperszonikus lezárás könyv 5.000 Ft - Szuperszonikus lezárás CD 5.000 Ft - Joe Yazbeck - Ne félj beszélni 63.500 Ft - Ne vetődj árnyékra - 20 óra 63.500 Ft - 6 napos lezárás - 16 óra" Ezek közül melyekkel foglalkoztál?
Rainmanus.Az EÜ topikban lévő folyamatos hadakozásod helyett miért nem hozol létre egy saját blogot, vagy honlapot? Ott írhatnál a terméktapasztalataidról. Azonban az EÜ topik már régóta fel van bolydulva, mert zaklatásnak, nyomulásnak veszik azt, amiről te azt állítod, hogy segítő szándék. Ez egy MLM kávéházi jó tanács.
Mi van ideges lettél vagy mi ez a kirohanás? Én nem terjesztek rólad semmit, ezt hol olvastad? Vagy talán rossz híredet keltettem azzal, hogy azt mondtam rendszeresen jársz a Kaszához? Tudod egynél több alkalomra már lehet mondani, hogy rendszeres.
A személyeskedéssel meg leállhatnál már, mégha annyira okosnak is érzed magad, hogy szerinted szabályosan csinálod. Ez nem más mint kisstilű szerencsétlenkedés. Ne gyere már intelligenciával, mert intelligens emberek nem igy vágnak vissza, mint ahogy te gondolod. Amúgy tudod, hogy az én fejemben mi van? Hát nem üres lufi, mint némelyeknek.
"Ezekszerint" a te fejedben ez van. Megdöbbentő, hogy miket "állapítasz" meg két félmondatból, meg abból, amit hiszel.
Ezzel szemben a valóság az, hogy igencsak ritkán találkozunk (most eléggé kotorásznom kéne a jegyzeteimben, utoljára mikor is), ezek között pedig több év is el szokott telni.
Van tőle egy kb tíz éves hanganyag, meg néhány pár éves. Nem rakétatudomány összehasonlítani, hogy mit mondott akkor és mit mostanában (már ha nem váltott szöveget azóta ismét). Néha megnézem, amiket feltesz a youtube-ra, kb ennyi.
Intelligencia függvénye az, hogy ki, mit terjeszt másokról: igazolt tényeket, vagy a saját, előítéletekkel teli képzelgéseit.