Keresés

Részletes keresés

janek666 Creative Commons License 2015.11.16 0 0 2502

ÁÁÁÁ

Igen? Nem? Talán?

Azért meg kellene próbálniuk. ;-)

Előzmény: nedolaci (2501)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.16 -1 0 2501

"ha mindenki önmagát''  Lehet ' ,az lenne csak igazán a rút borzadály!! ;-)

Előzmény: janek666 (2500)
janek666 Creative Commons License 2015.11.15 0 0 2500

"egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték"

Na most akkor mit játszunk?

A naivát? A bonvivánt? A komikát?

He-he-hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

De legjobb lenne, ha mindenki önmagát adná.

Előzmény: nedolaci (2499)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.15 -1 0 2499

Má majd odafidelek!!!Hogy nehogy!

Egyébként,tévedel!   Ők nickneműek!!!

Előzmény: janek666 (2498)
janek666 Creative Commons License 2015.11.14 0 0 2498

Laci!

Ne dörzsölődj a moderációhot!

Legtöbb Hímnemű! (na most hol a kacsingós májliii?)

Előzmény: nedolaci (2494)
janek666 Creative Commons License 2015.11.14 0 0 2497

Eddig 2 napra lefagyasztottad a moderácíót!

Előzmény: Törölt nick (2496)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.12 -1 0 2496

Pajzs, 7 év , kisautó!

Mik ezek? ovis jelek? Mitől ér egyik ember többet a másiktól?

Nem a gerincességtől?

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.12 -1 0 2495

Szevasztok!

Régen kocsis voltam, de soha nem voltam biztos benne hogy a jó ló a jó kocsihoz van befogva.

nedolaci Creative Commons License 2015.11.12 -1 0 2494

;-DDD

Előzmény: Törölt nick (2493)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.12 0 0 2493

"amiről tegnap jó előre szóltam!" Sajnos a 'jó előre szóltam', már a kifogásolt hozzászólásod után történt.

Csak a tényszerűség kedvéért...

Tehát: menj és fórumozz békével...

(azaz: mindenki kifejtette az álláspontját, ne ragozzuk tovább)

Előzmény: nedolaci (2492)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.12 -2 0 2492

Két aprócska reagálás és "innentől" csak olvaslak:1;A "lekutyázás" megint a Te hangulatodtól függő értelmezés,amiről tegnap jó előre szóltam!

2;"Nem tiszteled a moderációt" Ha valamit alapból tisztelhetek a moderációban,az egyedül a társadalmi munkátok!Azt el is ismerem,ennek adtam is már hangot!   Másért,miért is járna alapjáraton tisztelet?!A tiszteletet módotokban áll,állna kivívni!Nem könnyű!Erőszakkal,meg nem is lehet!!A megfélemlítősdi,pedig pont az ellenkezőjét váltja ki!Amit Ti itt a fórumon kaptatok,az nem hatalom és pláne nem a Ti hatalmatok.Max lehetőség.Éljetek vele!De ne vissza éljetek!

Előzmény: SzótlanJoe (2491)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.12 0 0 2491

"Ha úgy érzem,hogy valaki alatt elszaladt a ló,bizony csesztetődök!..."

Akkor itt az ideje hogy elkezd cseszegetni magadat... de rögtön teljes gázzal !!

Amin én tegnap felhördültem legjobban az a "megvesztetek" szócska volt. Az eddig is lejött, hogy nem tiszteled a moderációt, de nyilvánosan "lekutyázni"... nos ehhez nem kell több komment!

Igen, te így köszöntél be! Gondolom ez általánosan elfogadott dolog nálad! Sorry, hogy mi más neveltetésben részesültünk!

Abban viszont igazad van, hogy nem volt kicsit következetes a moderáció! Elismerem!

Azonnal az első ilyen típusú kommentednél nyaktilóra kellet volna ítéltetnünk és legalább 3x egymás után!

Viszont tanulékonyak vagyunk és okolunk! (Mi, igen!)

Ezért minden kérdésedre, mely nem téged érint, a válasz ezentúl: - Nincs közöd hozzá, foglalkozz a saját dolgoddal!

Ez természetesen érvényes minden más nikre is!

Ezzel elkerüljük, hogy belebonyolódj megint olyan ügybe, amire semmi rálátásod, semmi közöd és a végén még tiltásod is lenne belőle!

Mi figyelünk ilyenre is, mert aggódunk minden nikkért!

A végszóra idézném (+kiegészítve egy intéssel) tanult kollégámat:

Tanácsom: menj és fórumozz békével....amíg teheted...

Előzmény: nedolaci (2488)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.12 -1 0 2490

Tényleg,nem próbálom!    Úgy érzem,ezzel,nagyjából egyenlíthetek is!(Ti,hányszor vettétek a fáradtságot,hogy akár újraolvasva,vagy még egyszer átgondolva megpróbáljatok megérteni egy mondatomat,esetleg gondolatomat?Azonnal,jön az érthetetlenkedés)Na ennyit a gonoszkodásról.

Valóban!A beszélgetést én kezdeményeztem,(szerintem)az eseményeknek megfelelő hangnemben!Nem túl vastagon,de nem is simizgetve.De a napi cirkuszt NEM ÁM!!

Máábocs,de milyen ESETEMMEL?!

Az volt az eset,hogy rákérdeztem,hogy mitől "vadultatok meg"?Ez eset?!

Az,hogy egyszerre mindenhonnan(még a lelkisből is),minden nicken kibaktátok dészázat,na AZ ESET!

Hogy sehol,semmilyen nicken nem tudott válaszolni,elmondani a véleményét,na AZ ESET!

A többi(szerintem)azokhez képest piha!

Előzmény: Törölt nick (2489)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.12 0 0 2489

A kérdés összességében sértő.

(Te tényleg nem próbálod megérteni a dolgokat.)

Ebben a beszélgetésben voltál kezdeményező, a kifogásolt kérdéseddel nem a napi történésekre gondoltam.

Valóban a fórumos évek nem jelentenek semmit.

De itten most a te eseteddel foglalkozzunk inkább, ne terelj másfelé, más nickekre.

Előzmény: nedolaci (2488)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.12 -1 0 2488

Ha úgy érzem,hogy valaki alatt elszaladt a ló,bizony csesztetődök!Lehet ez akár genetikai hiba is!;-D

Te,spec,melyik szót érezted bunkónak,sértőnek?

Igen,valóban,érkezésemkor,én,így "köszöntem be"!De,hogy én "kezdeményeztem" a napi eseményeket?!

A fórumos évek,(egy nick mögött)tényleg nem jelentenek semmit!

Voltak itt szinte semmiért elhalálozott(kinyírt)nevek!(És bizony,voltak ám közöttük igen jól csengőek is!!!)

Na!Pont ezek miatt csesztetődök én itt!Hogy (lehetőleg)ne gyakran forduljanak elő hasonló "történések"!

Előzmény: Törölt nick (2487)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.12 0 1 2487

Kötelességednek érzed a csesztetést. Rendben van, tegyed. Ám...

Idézlek:

"Helló-helló!Mi a franc történik itt?!Egy napig nem figyelek rátok,menten megvesztek?!!!URAKOK!!!!!!"

Azt is tanították, hogy bunkó, sértő módon kérdezz?

Itt te voltál a kezdeményező fél...

(a tanácsokat valóban ingyen adjuk.)

Amúgy a fórumos éveid számára gondoltunk, mert a hozzászólásoknál az látszik a nick mellett.  (mert ugye a nick-et nem a hozászólások száma, hanem azok tartalma minősíti. Ez is egy tanács. Ingyen.)

Előzmény: nedolaci (2486)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.12 -2 0 2486

No!Először is köszönöm a kimerítő diagnózist!;-)

Kötelességemnek érzem,hogy a moderatúrát csesztessem,olyan esetekben is,amihez a fórumnak,ill,ennek a kis brigádnak van köze!!

A jópofizás(ahogy Te látod)mi a franctól lenne már a moderátorokhoz való dörgölődés?!!!

Úgy érzed.hogy rettenetesen simulok,mondjuk hozzád?!

Szerintem,egy körmondat,(ha csak a témája nem brutál)legfeljebb annak fáj,aki valamely oknál fogva,nem érti azt!

Nekem azt tanították,hogy ha nem értek valamit,kérdezzek!

Melyik számra gondoltok?A fórumos évek számára,vagy a hozzászólásokéra?

Az évek száma,szinte véletlenszerű,annyira a mindenkori moderatúra gondolkodásmódjától függött.

"ezt jó,ha tudod"-Naponta fenyegetőztök ezzel!Szerinted?

Kössz!Rendes vagy!Ingyen adsz tanácsot!Igazán önzetlen vagy!

Előzmény: Törölt nick (2485)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.12 0 3 2485

Akkor fordítsuk komolyra szót. Veled az a baj, hogy itt a fórumon nem tudod, hova pozícionáljad magadat. Kötelességednek érzed, hogy a moderatúrát csesztessed olyan esetekben is, amikhez semmi közöd, időnként meg erőlködve jópofizni próbálsz, azaz dörgölőzni a moderátorokhoz. Mondd meg egyenesen mit akarsz, ne sejtelmes körmondatokban fogalmazz. A szám a nicked mellett nem biztosít semmilyen kiváltságot számodra. Ezt jó ha tudod, ha akarod ezt érezd fenyegetésnek.

Én nem fogok udvariassági köröket futni...

Tanácsom: menj és fórumozz békével.

Előzmény: nedolaci (2484)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.12 -2 0 2484

Na!Jó reggelt!

Igen elérzékenyültem azon,hogy így ismeretlenül is érdeklődsz,egészségi állapotom felől!De tényleg!

Igen hálás vagyok!Ezt a felemelő érzést,nem is tudom,hogy háláljam meg?!Arra gondoltam,hogy talán,ha viszonoznám aggódásodat,az méltó lenne a kettőnk közötti nemes kapcsolathoz.

Van azonban egy kis bökkenő!Én nem ismerem a korodat.E miatt,nem tudok ily precízen ,konkrét diagnózissal kapcsolatos érdeklődést produkálni.Nekem,csak a nagy általánosság marad.

Aggódva kérdezem:Neked,nem fáj a hülyeséged?

Azt hiszem,most már én IS megfutottam udvariassági köreimet.Úgy érzem,most már nem tartozom Feléd semmiféle hálával.Úgy gondolom,kvittek vagyunk!!

Előzmény: Törölt nick (2481)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.11 -2 1 2483

Miért is szenvednék?Szerinted fáj az?    Ha fájna,mennyien visítanánk itt?!He?!

(A kacsintóssal,ne foglalkozzatok!A laptopomon a kérdőjel ragadós,lassú ;-( )

Előzmény: Törölt nick (2481)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.11 -2 1 2482

T.Joe! Csak neked,halkan!De el ne áruld ám senkinek!A szemöldök ráncolás jogos.   De csak kicsit ám!

Előzmény: SzótlanJoe (2479)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.11 -1 2 2481

Nem szenvedsz demenciában? (De komolyan.)

Bocs, lemaradt a szmájli... A kacsintós....

Előzmény: nedolaci (2480)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.11 -3 1 2480

Emlékszel olyanra,hogy én az ominózus egy hét kivételével,(meg amikor "nagyon bölcsen"egy hónapra kibaktál)"kiköszöntem" volna?Én itt voltam és itt vagyok!Ma véletlenül majd' egy napig nem figyeltem rátok,erre tessék! ;-)Azonnal bevadultok!Rájadásul testületileg!Komolytalan népség! ;-)

Megéreztétek tán,hogy nem figyellek benneteket?

Előzmény: SzótlanJoe (2479)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.11 -1 2 2479

OK! Akkor szerinted nagyon-nagyon félrenéztem ahogy azzal a 2 hozzászólással "beköszöntél" ide?

Jogos a szemöldök ráncolásom?

Előzmény: nedolaci (2478)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.11 -2 1 2478

Á!Dehogy!Csak itten üldögélek,piszkálgatom a körmöm és közben csúsztatok,meg velem nem is lehet vitatkozni,meg különben is!!(a csillagok napi együttállásától függően)

Előzmény: SzótlanJoe (2475)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.11 -1 1 2477

Nem, nincs ilyen lehetőségünk!

Előzmény: nedolaci (2476)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.11 -2 1 2476

Nem küldenéd el inkább nekem is?Egyszerűbb volna!

Előzmény: SzótlanJoe (2474)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.11 -1 2 2475

Tehát a hangulatom a felelős azért amit te leírsz... 

Hallottam már jobbat is, de ez sem rossz!

Előzmény: nedolaci (2473)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.11.11 -1 2 2474

Tévedésben ti leledztek ott, hogy azt hiszitek nevetek után az szám majd megvéd benneteket mindentől..

Nem , nem véd a szemtelenség, rágalom, acsarkodó kirohanások, szabálytalankodásokért kiszabott suhintások ellen!

Kérd el dészáztól a törlési értesítőket, olvasd el miket írt még ide lentre és hümmögjetek jó nagyokat, hogy ezt jól elszúrtátok... megint!

nedolaci Creative Commons License 2015.11.11 0 1 2473

T.Jóe!!  Most őszintén!Emlékszer olyan esetre,hogy a mondandómat épp' ne úgy értsd ,ahogy aznapi hangulatod diktálta?  Akkor,most mi történne másként?!Akkó,mifrancnak is magyarázkodnék?!;-(

Előzmény: SzótlanJoe (2469)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!