Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Két aprócska reagálás és "innentől" csak olvaslak:1;A "lekutyázás" megint a Te hangulatodtól függő értelmezés,amiről tegnap jó előre szóltam!
2;"Nem tiszteled a moderációt" Ha valamit alapból tisztelhetek a moderációban,az egyedül a társadalmi munkátok!Azt el is ismerem,ennek adtam is már hangot! Másért,miért is járna alapjáraton tisztelet?!A tiszteletet módotokban áll,állna kivívni!Nem könnyű!Erőszakkal,meg nem is lehet!!A megfélemlítősdi,pedig pont az ellenkezőjét váltja ki!Amit Ti itt a fórumon kaptatok,az nem hatalom és pláne nem a Ti hatalmatok.Max lehetőség.Éljetek vele!De ne vissza éljetek!
"Ha úgy érzem,hogy valaki alatt elszaladt a ló,bizony csesztetődök!..."
Akkor itt az ideje hogy elkezd cseszegetni magadat... de rögtön teljes gázzal !!
Amin én tegnap felhördültem legjobban az a "megvesztetek" szócska volt. Az eddig is lejött, hogy nem tiszteled a moderációt, de nyilvánosan "lekutyázni"... nos ehhez nem kell több komment!
Igen, te így köszöntél be! Gondolom ez általánosan elfogadott dolog nálad! Sorry, hogy mi más neveltetésben részesültünk!
Abban viszont igazad van, hogy nem volt kicsit következetes a moderáció! Elismerem!
Azonnal az első ilyen típusú kommentednél nyaktilóra kellet volna ítéltetnünk és legalább 3x egymás után!
Viszont tanulékonyak vagyunk és okolunk! (Mi, igen!)
Ezért minden kérdésedre, mely nem téged érint, a válasz ezentúl: - Nincs közöd hozzá, foglalkozz a saját dolgoddal!
Ez természetesen érvényes minden más nikre is!
Ezzel elkerüljük, hogy belebonyolódj megint olyan ügybe, amire semmi rálátásod, semmi közöd és a végén még tiltásod is lenne belőle!
Mi figyelünk ilyenre is, mert aggódunk minden nikkért!
A végszóra idézném (+kiegészítve egy intéssel) tanult kollégámat:
Tanácsom: menj és fórumozz békével....amíg teheted...
Tényleg,nem próbálom! Úgy érzem,ezzel,nagyjából egyenlíthetek is!(Ti,hányszor vettétek a fáradtságot,hogy akár újraolvasva,vagy még egyszer átgondolva megpróbáljatok megérteni egy mondatomat,esetleg gondolatomat?Azonnal,jön az érthetetlenkedés)Na ennyit a gonoszkodásról.
Valóban!A beszélgetést én kezdeményeztem,(szerintem)az eseményeknek megfelelő hangnemben!Nem túl vastagon,de nem is simizgetve.De a napi cirkuszt NEM ÁM!!
Máábocs,de milyen ESETEMMEL?!
Az volt az eset,hogy rákérdeztem,hogy mitől "vadultatok meg"?Ez eset?!
Az,hogy egyszerre mindenhonnan(még a lelkisből is),minden nicken kibaktátok dészázat,na AZ ESET!
Hogy sehol,semmilyen nicken nem tudott válaszolni,elmondani a véleményét,na AZ ESET!
Kötelességednek érzed a csesztetést. Rendben van, tegyed. Ám...
Idézlek:
"Helló-helló!Mi a franc történik itt?!Egy napig nem figyelek rátok,menten megvesztek?!!!URAKOK!!!!!!"
Azt is tanították, hogy bunkó, sértő módon kérdezz?
Itt te voltál a kezdeményező fél...
(a tanácsokat valóban ingyen adjuk.)
Amúgy a fórumos éveid számára gondoltunk, mert a hozzászólásoknál az látszik a nick mellett. (mert ugye a nick-et nem a hozászólások száma, hanem azok tartalma minősíti. Ez is egy tanács. Ingyen.)
Akkor fordítsuk komolyra szót. Veled az a baj, hogy itt a fórumon nem tudod, hova pozícionáljad magadat. Kötelességednek érzed, hogy a moderatúrát csesztessed olyan esetekben is, amikhez semmi közöd, időnként meg erőlködve jópofizni próbálsz, azaz dörgölőzni a moderátorokhoz. Mondd meg egyenesen mit akarsz, ne sejtelmes körmondatokban fogalmazz. A szám a nicked mellett nem biztosít semmilyen kiváltságot számodra. Ezt jó ha tudod, ha akarod ezt érezd fenyegetésnek.
Igen elérzékenyültem azon,hogy így ismeretlenül is érdeklődsz,egészségi állapotom felől!De tényleg!
Igen hálás vagyok!Ezt a felemelő érzést,nem is tudom,hogy háláljam meg?!Arra gondoltam,hogy talán,ha viszonoznám aggódásodat,az méltó lenne a kettőnk közötti nemes kapcsolathoz.
Van azonban egy kis bökkenő!Én nem ismerem a korodat.E miatt,nem tudok ily precízen ,konkrét diagnózissal kapcsolatos érdeklődést produkálni.Nekem,csak a nagy általánosság marad.
Aggódva kérdezem:Neked,nem fáj a hülyeséged?
Azt hiszem,most már én IS megfutottam udvariassági köreimet.Úgy érzem,most már nem tartozom Feléd semmiféle hálával.Úgy gondolom,kvittek vagyunk!!
Emlékszel olyanra,hogy én az ominózus egy hét kivételével,(meg amikor "nagyon bölcsen"egy hónapra kibaktál)"kiköszöntem" volna?Én itt voltam és itt vagyok!Ma véletlenül majd' egy napig nem figyeltem rátok,erre tessék! ;-)Azonnal bevadultok!Rájadásul testületileg!Komolytalan népség! ;-)
Á!Dehogy!Csak itten üldögélek,piszkálgatom a körmöm és közben csúsztatok,meg velem nem is lehet vitatkozni,meg különben is!!(a csillagok napi együttállásától függően)
T.Jóe!! Most őszintén!Emlékszer olyan esetre,hogy a mondandómat épp' ne úgy értsd ,ahogy aznapi hangulatod diktálta? Akkor,most mi történne másként?!Akkó,mifrancnak is magyarázkodnék?!;-(