Még szerencse, hogy "csak" a vállalkozókat csapolják ezzel a sarccal, a lakosságit nem.
Pont a "0"-s össszeg miatt nyitottam év végén itt vállalkozói számlát (Erste-t hagytam el), de lassan keresni kell valami másik bankot terhek növekedése miatt.
Pl.: 100.000 Ft netbankos utalása akár saját Gránitos lakossági bankszámlára : 200 Ft
Apropó:
Valaki tud relative olcsó vállakozói számlacsomagot Magyarországon?
Pedig ott van az eddigi. Nem változott egyelőre. De a betétek kamatait csökkentették, ahogy várható volt. Megnehezítik a dolgom, lassan már sehol nincs jó kamat... :S
Azert ez elegge hulye problema. Ha nem akarod a webbankot hasznalni akkor lepj be es valtoztasd meg a jelszavad ugy hogy rafekszel a billentyuzetre 30 mp-re.
Garantaltan se te, se mas nem fog tudni belepni :)
Ha ügyfélszolgálatos lennék, akkor a hozzád hasonlóaktól verne ki a víz. Ez ilyen van rajta sapka, vagy nincs rajta sapka problémakör. Ne komolytalankodjunk!
Egyébként én is most váltottam bankot, untam, hogy a Raiffeisennél 1 év alatt közel 25.000 Ft-omba került a sima lakossági folyószámlámmal és egy dombornyomott bankkártyával a bankolásom ha minden banki kiadást összeszámoltam (ezt persze sokan nem teszik meg) és mindeközben úgy, hogy a folyószámlán tartott pénzemért gyakorlatilag nulla kamatot kaptam.
Így megnyitottam a számlámat itt a Gránit banknál, minden pikk-pakk történt. Neten a bank oldalán mindent kitöltöttem elektronikusan, majd utána beszaladtam a központjukba, ahol egy nagyon kedves ügyintéző hölgy 10 percen belül mindent elkészített, nekem ott már csak két aláírásomba került és kész is voltam.
Következő nap reggel megjött a telefonomra a netbank belépési jelszava, így máris teljes értékűen bankolhatok. A bankkártya pedig 8 napon belül van ígérve.
Bocs, attol fugg ki van ott. Csutortokon a ket ugyintezo kozul egyik sem nyitotta meg. Az elozonap a kollegano megnyitotta volna, de ra azt mondtak, hogy csak ideiglenesen volt naluk a kozponti fiokbol.
Hmm, akkor csak nekem nyitottak vállalkozói számlát a Westendben?
Most megnéztem a honlapjukat, és ezt találtam:
„2012. július 1-től 12 vidéki városban és további 1 budapesti GRÁNIT Bank Ügyfélközpontban is elérhetővé váltak a bank lakossági és vállalati ügyfelei számára nyújtott szolgáltatásai.”
Most már sikerült nagynehezen. Nem pdf-ként tölti le, nem tudja micsoda, ezért nem tudja mivel nyissa meg. Aztán ha kézzel kiválasztom neki a foxit-ot, akkor megnyitja.
Nagyon titkolják a kondíciós listájukat, mert nálam sem nyílik meg a pdf-jük, miközben más pdf-ek megnyílnak a Foxit-tal. Többek közt a Westend bankszámlacsomag megnyílik.