Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Az éjszakai járatokra keresünk önkénteseket péntek és szombat éjszakára utast számolni 1 órás és 4 órás időtartamban. Jogszabályi okok miatt 18 év felettieket várnánk. A derke[kukac]derke.hu címen tudtok jelentkezni. A ki- és bejutást garázsmeneti járatokon vagy autóval oldjuk meg.
Hamarosan lesz több információ az éjszakai közlekedés előzményeiről és remélhetőleg az eredményekről is.
A meghirdetés valóban szűkösen sikerült, de nem cél, hogy kevesen utazzanak rajta,csak az egyeztetés tovább tartott mint terveztük.
Az időpont nincs rosszul feltüntetve, hanem majd akkortól lesz engedyezve a Piac utcán a balra kanyardás a Tóci fele, s azáltal majd kisebb változás lesz.
A járatok azért mennem így erre - arra, mert a szolgálati járatok is így kavarognak, s azt az útvonalat tartani kell.
Meg ez tényleg a DKV töketlensége, hogy ennyit várnak a járatok meghirdetésével. De most kivételesen a Campus éjszakai járatokat elég hamar meghirdették.
egyebkent a DERKE honlpjan rosszul vannak a datumok feltunteve, a Dehir szerint 5 hetvegen lesznek ejszakai jaratok Julius 6-tol aug. 12-ig. Mig a derke menetrrendjen juli 6-tol juli 15-ig terjedo datum szerepel. Melyik a helyes?
Ha nagyon rosszindulatú lennék, akkor azt mondanám, hogy pont az a cél, hogy ne tudjanak róla elegen, és így ne kelljen véglegesíteni.
Egyébként elismerésem az útvonalak megalkotóinak, ehhez tényleg türelem és tervezés kell. De ahogy már a Facebook-on szóvá tették, hiányzik a déli városrészek ellátottsága. Ha esetleg lesz kapacitás egy 94-esre is, egy István út - Vértesi út - Gázvezeték utca - Leiningen utca - Széna tér - Monostorpályi út hurkot is tehetne.
Ezaz. Pont erről volt itt szó korábban, hogy nem jelentenek be időben semmilyen változást vagy újdonságot, aztán csodálkoznak, hogy nem tudnak róla az emberek és kevesen használják.
Nagyon jó hír az éjszakai járatok. Viszont én nagyobb hírverést gondoltam volna egy ekkora dolognak, egy nappal elotte jelent meg csak nem tudom mennyien fognak tényleg ertesulni rola.
De viccen kívül, 5 perc alatt én se veszem zokon a késést, autóval se lehet pontosan ugyanannyi idő alatt megtenni kétszer ugyanazt a távot ilyen forgalomban. Most leginkább azokat a sofőröket sajnálom akiknek át kell vergődni a Széchenyi utcán.
A 146E elindulása viszont életre keltett egy régi megállót, amit kb. akkor használhattak utoljára, amikor még állt a Határ úti forduló. A biztonság kedvéért szemből sem szedték le a megálló táblákat, de a menetrend helyén már csak tájékoztató van.
Megvolt az első utam a reggel 6:50-kor. A szokásos napi rutinom annyiban módosult, hogy amikor leszálltam a 12-esről a Kishegyesin, át kellett gyalogolnom a Sesztinához. 1-2 látásból ismert utas nem jött velem át, mert vagy nem tájékozódtak, vagy nem akartak kerülni. A tömeg a szokásos volt a buszon, mindenki érdeklődve figyelte a speciális városnézést. A sofőr nem stresszelt, 3-4 perc késést hozott össze az Inter Tankerig.