Péter vagyok és érdeklődni szeretnék, hogy hogyan és kinél érdemes mobil előfizetést vásárolni. Korlátlan mobil internetet és kedvező beszélgetési díjú, hűségidő nélküli előfizetést szeretnék Franciaországban.
Én csak annyit tudok hogy az Orange nevű cég talán a legjobban lefedett. Viszont rohadtul geci mert csak 6 hónapra lehet meghosszabbítani a retkes kártyáját, aztán ha nem töltessz fel rá legalább 10 Eurót akkor kikapcsolják.
Ha meg ráteszel legalább 15 Eurót akkor 2 héten belül le kell telefonálnod, mert törlik a kártyádról az egyenleget. a többiről nem tudom hogyan basznak ki a telefontulajdonossal, de az biztos hogy kibasznak.
Franciaország egy nagy darab szar. Mondjuk a franciáknak is ez a véleményük az országukról.
La France c'est la merde!
Előfizetéses érdekli, erre te feltöltő kártyásról írsz! :)
Én csak annyit tudok hogy az Orange nevű cég talán a legjobban lefedett. Viszont rohadtul geci mert csak 6 hónapra lehet meghosszabbítani a retkes kártyáját, aztán ha nem töltessz fel rá legalább 10 Eurót akkor kikapcsolják.
Ha meg ráteszel legalább 15 Eurót akkor 2 héten belül le kell telefonálnod, mert törlik a kártyádról az egyenleget. a többiről nem tudom hogyan basznak ki a telefontulajdonossal, de az biztos hogy kibasznak.
Franciaország egy nagy darab szar. Mondjuk a franciáknak is ez a véleményük az országukról.
Quand on a bouffé son pognon Ou gâché par un coup d’cochon Toute sa carrière, On prend ses godasses sur son dos Et l’on file au fond d’un paquebot Aux Légionnaires.
III
Y a des avocats, des médecins Des juges, des marquis, des roussins D’anciens notaires, Mêm’ des curés qui sans façons Baptisent le Bon Dieu d’sacrés noms Aux Légionnaires.
VII
Quinze ans on fait ce dur métier A moins q’un ball’ vienn’ prend’ pitié De not’ misère, Alors l’chacal aiguise ses crocs, En disant j’vas croquer les os D’un Légionnaire.
VIII
Mais ça n’est pas admis chez nous, Un copain dit au bord d’not’trou Quelqu’bout d’prière, Deux morceaux d’bois en croix, un nom, Qu’importe si c’nom là c’est pas l’bon C’t’un Légionnaire.
Quand on a bouffé son pognon Ou gâché par un coup d’cochon Toute sa carrière, On prend ses godasses sur son dos Et l’on file au fond d’un paquebot Aux Légionnaires. II
On y trouve des copains d’partout Y en a d’Vienne, y en a d’Montretout Pas ordinaires, Des aristos et des marlous Qui se sont donnés rendez-vous Aux Légionnaires.
III
Y a des avocats, des médecins Des juges, des marquis, des roussins D’anciens notaires, Mêm’ des curés qui sans façons Baptisent le Bon Dieu d’sacrés noms Aux Légionnaires. IV
On vit au pays des Bicots, Là où c’qu’il y a qu’des bourricots Des vieilles moukères En France, on ferait bien trop d’pétard Et l’bourgeois a peur du cafard Du Légionnaire. V
On vit avec d’autres passions Que l’pioupiou qui monte la faction D’vant l’ministère, Mieux vaut la brousse du Tonkin Que la caserne du biffin Pour l’Légionnaire. VI
Chez nous on devient pas proprio Faut trop traîner ses godillots Par tout’ la terre, Le pernod, les femmes et l’assaut Dame, on n’est pas comme il faut Aux Légionnaires.
VII
Quinze ans on fait ce dur métier A moins q’un ball’ vienn’ prend’ pitié De not’ misère, Alors l’chacal aiguise ses crocs, En disant j’vas croquer les os D’un Légionnaire.
VIII
Mais ça n’est pas admis chez nous, Un copain dit au bord d’not’trou Quelqu’bout d’prière, Deux morceaux d’bois en croix, un nom, Qu’importe si c’nom là c’est pas l’bon C’t’un Légionnaire.
Péter vagyok és érdeklődni szeretnék, hogy hogyan és kinél érdemes mobil előfizetést vásárolni. Korlátlan mobil internetet és kedvező beszélgetési díjú, hűségidő nélküli előfizetést szeretnék Franciaországban. Vettem a neten egy Free.fr nevű cégtől, de annak már több mint egy hónapja. Nem jött meg sajnos viszont náluk kézbesített státusban van. Emailre nem válaszolnak, az ügyfészolgálati robot néhány gombnyomás után bontja a vonalat. :(
Nem könnyû eset. Sajnos nem tudok segiteni. Talàn ha valaki menne haza ebben a hònapban, nagy autòval, Bretagne-bòl... (Neked is a Facebook-ot tudom tanàcsolni, szoktak lenni hirdetések, ha valaki megy haza és pl. van hely az autojàban.)
Szép napot kívánok mindenkinek! Egy meglepetéshez kérnék segítséget valakitől, aki Chambéry környékén él, és beszél magyarul. A férjem kamionnal június 13-án ott áll meg lepakolni az áruját. Aznap van a születésnapja, amit a családja (és főleg a gyermekei) nélkül tölt. Szeretnék egy kis tortát küldeni neki az autóhoz. Olyan cukrászatot, vagy pékséget, (esetleg magánszemélyt) keresek, ami vállal ilyen jellegű kiszállítást, és van online fizetőfelülete, hogy Magyarországról kifizethessem a tortát. Kérem, aki tud nekem ebben segíteni, jelezze, hogy a részleteket megbeszéljük. Előre is köszönöm!!! ♥
Kérlek segítsetek neken , adjatok tanácsot miképpen tudnám lányom kb. 30 kg csomagját(ruha, könyv) hazaszállíttatni Bretagneból, Saint-Brieucból? A francia posta 100 euró. Ha hazulról rendelem meg nem jó referenciákat kaptam eddig. És ha az ottaniak adják fel akkor melyik céghez forduljanak?SOS. június 27-ig el kell hozni a csomagot.
Europat csak szeretni lehet,akar a szulofoldunket... a sok bajokert/igazsagtalansagokert ami erinti a lakosokat mi okozza ? nem megfelelo szemelyek kerultek olyan beosztasban ahol modjukban al ezeket a dolgokat veghez vinni.Akik megalmodtak az uniot nem szamoltak az emberi konditio gyengesegeivel.
Uj alapokra kell epiteni az unio szerkezetett ,ki meri beismerni hogy modositasokra van szukseg?ahogy telik az ido a bajok gyulnek vilagszerte.
Nekünk meg mi jutott. Töröktől való védelem nem, Trianon és ma pedig a vörös EU, ahol mindenféle volt kocsik vakarják a seggüket magas fizetésért.
Szlovákiában nincs jóvátétel a Benes dekrétumért, Romániában folyamatos az elnyomás, délvidéken a sok tízezet polgári lakos lemészárlásának jóvátétele még ma sem történt meg
Ha egy utat akarnak építeni Kiskunlacházán, megindithatják az úgynevezett pályázatot.
És ha nem "jól irják a pályázatot" akkor lófasz a seggbe.
Aztán azt még nem is mondtam, hogy 7h30-tól volt kiirva a nyitvatartás, de aztán szóbeli közlés alapján megtudtam, hogy ne is áhitozzak a tojásos-backonos muffinomra 9 óra előtt.
Ez persze nem volt kiirva.
Internet nem volt, lift nem működött.
WC-be nem tudtam bemenni, mert csak a MC Café volt nyitva, de édességet meg éppen nem kivántam.
Internetre, kérdésemre azt mondták 9-től van. Mondom már fél t10 van. erre megvonták a vállukat.
A főnök előkerült.
Természetesen egy rossz arcú és általam ismeretlen akcentussal beszélő idegen volt.
A többi bosszantó dolgot már nincs is kedvem leirni. Volt még pár.
Na Franciaország bekaphatja.
Gondolom, most jön a lábtörlős és jól megvédi szent franciaországot. :-))