Az. De ma sem ment neki igazán. Kihagyott hetesek, meglehetősen gyenge védekezés... Viszont remélhetőleg Tóth Timi átbillent a holtponton.
Azt ellenben nem értem, hogy ha egyszer Tomorinak jól ment támadásban (nagyon nagy gólokat dobott), mi a picsáért nem lehet hagyni tovább támadni... És MIÉRT NEM JÁTSZIK MÉG MINDIG PIGNICZKI akkor sem, ha épp nagyon szarul áll a csapat. Meg támadásban Borbást is ki kéne próbálni, szerintem nagyjából egyenértékű Szamoránskyval. Bódit ki se kellett volna vinni, igaz, egy gólt dobott, na de 40 perc alatt? (Lovász sokkal jobb).
Ez a Hajdu egy barom. Eddig is ezt mondtam, de mot még inkább.
Görbiczről nagyon sokat elmond az az elvállalt és belőtt hetes. Englert a világ egyik legjobb kapusa, nyugodtan lehet mondani, h a mumusunk is és jól is védett
nem értettem Vértent(nem bántva őt, mer az egyik legjobb volt)a végén, mért nem ment kapura, mér fordult vissza(csak, h Tóthról levegyem egy picit a belemenés miatti felelősséget), de minden jó, ha jó a vége
mondjuk nem hiszem, h Korea ellen nyerő lesz ez a 3-as csere
Így van, ma már cserélt rendesen, és a végére csak összeállt úgyahogy a játék. Tóth Timi teljesítményének reméljük jót tesznek majd a 2. felidőben szerzett góljai nameg az utolsó pillanatban szerzett hihetetlenül fontos labdája. Vérten Orsi óriási volt a végjátékban, Pálinger is a legfontosabb pillanatokban kezdett el védeni, Ferling is sokat lendített a játékon, Görbe pedig el merte vállalni azt a 7est, és be is lőtte. De mindnekit dícsért illet a hatalmas küzdeni tudásért. Ez a győzelem nagy lendületet adhat a csapatnak!
Végre merték az edzők egy kicsit "forgatni" a csapatot. Nyilván nem ment minden tökéletesen, de maradt (lelki)erő és koncentráció a végére is. Még Görbicz pihentetését kellene megoldani, akár Vérten pihentetésével kombinálva, ahogy itt már néhányan javasolták. Tóth remélem felszálló ágba került.
Ez baromi nagy volt. Tudja valaki, mikor kaptuk az utolsó gólt? Szerintem valahol 53. perc tájékán. a vége nagyon összejött.
Persze a németeknek is igazuk van, a végén befújtak nekik egy tök kamu belemenést, de az az igazság, hogy a Gjelding, Hansen hiába a világ egyik legjobb bírópárosa, ma nagyon indiszponáltan vezettek, és folyamatosan kompenzáltak.