Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 71
akkor én egy magyargyűlölő magyar vagyok :) semmi sem gusztustalanabb mint az agyatlan droid turbómagyar aki fennen hírdeti hogy őt magyargyűlölik :))) bleeee
Előzmény: Törölt nick (69)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 70
na mondom én. a szélsőségeket védők folyton találnak maguknak egy díszzsidót amivel bizonygatják hogy ők nem is utálják őket. stb.

tomcat is ezzel példálózott, miközben a bombagyár rádióban percenként bő nyállal freccsen a szájából a "ZSIDÓ" "ZSIDÓK" szócska.
Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 69
Pont erről beszéltem, te bizonyítod az igazamat. A magyart egyesek zsigerből gyűlölik. Belőlem nem vált ki gúnykacajt az ami magyar. Legfeljebb nem tart számot az érdeklődésemre.
Előzmény: Törölt nick (66)
Or Kán Creative Commons License 2008.04.12 0 0 68
Sajnos létező jelenségről van szó.
Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 67
értem, akkor mondjuk az mszp fasiszta párt mert pár évvel ezelőtt ezt még látványosan hirdették :)

Tegnap egy idős zsidó néni megkereste Tomcatet a tüntetésen, ezután ő is beszédet mondott:
ő „nem provokátor, meg tudja különböztetni az Árpád-sávos zászlót a nyilas zászlótól. Elmondta, hogy ő gyerekkorában 44-ben állt a nyilasok előtt, ugyanúgy 2006. október 23-án a rendőrök előtt. Mindkétszer ugyanaz a teljesen magyarellenes propaganda butította a népet.

a lényeg:
propaganda butítja a népet...
Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 66
hát igen, aki magyarországon magyarok között hangsúlyozza a magyarságát az nem is válthat ki mást mint pár hangos gúnykacajt meg lefikázást :D
Előzmény: Törölt nick (60)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 64
akkor a kommunistázás is a magyargyűlölet egyik formája, hisz az mszpben max szociáldemokratizmus van. :D érted te ezt látszik jól, az is hogy csak úgy csinálsz mintha nem értenéd.
Előzmény: Or Kán (53)
molar Creative Commons License 2008.04.12 0 0 63

Nagy kár, hogy a sok rohadék orosz komcsit viszont nem űzte ki senki.

Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 60
Azt hiszem van magyar gyűlölet. Sőt, TOMBOL a magyargyűlölet. Ha valaki hangsúlyozza a magyarságát az akár egy céltáblát is festhetne magára, minden irányból támadni fogják. Romániában ez nem lenne annyira meglepő, de Magyarországon egyenesen felháborító.
Előzmény: Or Kán (53)
molar Creative Commons License 2008.04.12 0 0 59

Ilyen magas labdákat ne adj fel.

Az elmebetegek agyában, pardon zsigereiben van valami olyasmi, hogy zsidógyűlölet van Magyarországon!

Előzmény: zi_laj (37)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 57
ha valaki azzal példálózik hogy egy zsidó is mellette áll az csak fasiszta lehet.
Előzmény: Törölt nick (54)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 54
Az már intő jel ha egy holokauszt túlélő zsidó együt tüntet a szélsőjobbal a magyarELLENESSÉG ellen...
Or Kán Creative Commons License 2008.04.12 0 0 53
Ha nincs mögötte fasiszta tartalom (márpedig a Hungaricában maximum sovinizmus van, de semmilyen fasizmus nincs), akkor ez a fasisztázás nem más, mint a magyargyűlölet egyik megnyilvánulási formája.
Előzmény: solozzo (43)
Or Kán Creative Commons License 2008.04.12 0 0 49
"Csak azon csodálkozom, hogy te is mint baloldali"

Na, ezt elteszem magamnak.

:)
Előzmény: capafog (28)
pizarro2429 Creative Commons License 2008.04.12 0 0 47
Köszönjük, Emese!
pizarro2429 Creative Commons License 2008.04.12 0 0 45
Nem, Hitler nem akarta alapvetően kiírta a magyarokat. "Remek" rabszolgák lettünk volna a "nagyszerű" árja-faj tulajdonában. (pesze, amire utaltál, így is áll)
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 44
Ez olyan, mint a maci listája a viccben. Lehet, hogy abból érettségizett, csak mivel régen volt, összekeveri a kettőt.
Előzmény: Törölt nick (30)
solozzo Creative Commons License 2008.04.12 0 0 43
Nem, az a fasisztagyűlölet megnyilvánulása. Akkor is az, ha az illető(k) nem az(ok).
Előzmény: Or Kán (25)
molar Creative Commons License 2008.04.12 0 0 41

Ja, azt kihagytam.

Előzmény: Or Kán (8)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 40
én azt nem értem hogy ennyira elvakult hülye emberek hogy lehetnek mint amilyen pl te vagy. kinek a léte forog veszélyben? tények? bizonyítékok? jah hogy az nincs?
zi_laj Creative Commons License 2008.04.12 0 0 37
Az elmebetegek agyában, pardon zsigereiben van valami olyasmi, hogy magyargyűlölet van Magyarországon!
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 36

Azert ne tartsd magad olyan nagyra hogy gyulolnenek...ugyan...legfeljebb kicsit undorodnak...

Amugy endi tenyleg az agyadra ment a nohianyod...menj vissza a gyulibe.

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 35
mi abban a marhaság? nem az volt a probléma a neonáci csajszival h magyar hanem az h neonáci. ez tény.
Előzmény: molar (29)
molar Creative Commons License 2008.04.12 0 0 31

Na, hányat?

Előzmény: Törölt nick (26)
molar Creative Commons License 2008.04.12 0 0 29

Aha, akkor a pénzügyi- és kulturvilág terrorját is nevezhetjük a szélsőség elutasításának.

(igen nagy marhaságot sikerült írnod, ráadásul a jegyiroda cselekvése  - a magyargyűlöleten kívül-  totál irracionális is volt. kb. olyan, mintha egy fogorvos nem akarna kezelni egy fizető vendéget a bőrszíne miatt)  

Előzmény: Törölt nick (21)
capafog Creative Commons License 2008.04.12 0 0 28

Azt hiszem, most jó kérdést tettél fel.

Szerintem van magyargyűlölet, mert a magyarok ellen  ágáló magyargyűlölők alapvető érdeke, hogy a magyar nemzet minél gyengébb legyen.

A magyar, ha akármennyi piszkosságot is követ el hazájában, nem tud egy másik hazába menni, mert a magyar nem etnikum és nem kisebbség saját szülőhazájában, hanem a magyarok maguk a nemzet.

Mások ha nagy pusztítást végeztek, fogják magukat és elmennek saját hazájukba, hátrahagyva a pusztítást, a magyarok meg nézhetnek.

Csak azon csodálkozom, hogy te is mint baloldali és még sokan mások, akik baloldaliak ugyan, de magyar emberek, miért olyan elvakultak, hogy nem látják saját létük veszélyeztertését.

Miért van ez így???

Előzmény: Or Kán (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 27
Meséljen még ilyen kulisszatitkokat.
Előzmény: Törölt nick (24)
Or Kán Creative Commons License 2008.04.12 0 0 25
A süvöltő, sercintő fasisztázás (ami kifejeződött a lány lefasisztázásában) bizony a magyargyűlölet egyik, pregnáns megnyilvánulási formája.
Előzmény: solozzo (16)
bekasy Creative Commons License 2008.04.12 0 0 23
Állítólag minden nép, csoport olyan, amilyenek a választott vezetői.

Én nagyon szomorkodom,hogy ilyen jobb és baloldalra futja csak.
ReVox Populi Creative Commons License 2008.04.12 0 0 18
Nácik: Azt mi döntjük el, hogy ki a zsidó.

SZDSZ: Azt mi döntjük el, hogy ki a fasiszta.

A szisztéma sikeresen átvéve, alkalmazva.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!