akkor én egy magyargyűlölő magyar vagyok :) semmi sem gusztustalanabb mint az agyatlan droid turbómagyar aki fennen hírdeti hogy őt magyargyűlölik :))) bleeee
Pont erről beszéltem, te bizonyítod az igazamat. A magyart egyesek zsigerből gyűlölik. Belőlem nem vált ki gúnykacajt az ami magyar. Legfeljebb nem tart számot az érdeklődésemre.
értem, akkor mondjuk az mszp fasiszta párt mert pár évvel ezelőtt ezt még látványosan hirdették :)
Tegnap egy idős zsidó néni megkereste Tomcatet a tüntetésen, ezután ő is beszédet mondott: ő „nem provokátor, meg tudja különböztetni az Árpád-sávos zászlót a nyilas zászlótól. Elmondta, hogy ő gyerekkorában 44-ben állt a nyilasok előtt, ugyanúgy 2006. október 23-án a rendőrök előtt. Mindkétszer ugyanaz a teljesen magyarellenes propaganda butította a népet.
akkor a kommunistázás is a magyargyűlölet egyik formája, hisz az mszpben max szociáldemokratizmus van. :D érted te ezt látszik jól, az is hogy csak úgy csinálsz mintha nem értenéd.
Azt hiszem van magyar gyűlölet. Sőt, TOMBOL a magyargyűlölet. Ha valaki hangsúlyozza a magyarságát az akár egy céltáblát is festhetne magára, minden irányból támadni fogják. Romániában ez nem lenne annyira meglepő, de Magyarországon egyenesen felháborító.
Ha nincs mögötte fasiszta tartalom (márpedig a Hungaricában maximum sovinizmus van, de semmilyen fasizmus nincs), akkor ez a fasisztázás nem más, mint a magyargyűlölet egyik megnyilvánulási formája.
Nem, Hitler nem akarta alapvetően kiírta a magyarokat. "Remek" rabszolgák lettünk volna a "nagyszerű" árja-faj tulajdonában. (pesze, amire utaltál, így is áll)
én azt nem értem hogy ennyira elvakult hülye emberek hogy lehetnek mint amilyen pl te vagy. kinek a léte forog veszélyben? tények? bizonyítékok? jah hogy az nincs?
Aha, akkor a pénzügyi- és kulturvilág terrorját is nevezhetjük a szélsőség elutasításának.
(igen nagy marhaságot sikerült írnod, ráadásul a jegyiroda cselekvése - a magyargyűlöleten kívül- totál irracionális is volt. kb. olyan, mintha egy fogorvos nem akarna kezelni egy fizető vendéget a bőrszíne miatt)
Szerintem van magyargyűlölet, mert a magyarok ellen ágáló magyargyűlölők alapvető érdeke, hogy a magyar nemzet minél gyengébb legyen.
A magyar, ha akármennyi piszkosságot is követ el hazájában, nem tud egy másik hazába menni, mert a magyar nem etnikum és nem kisebbség saját szülőhazájában, hanem a magyarok maguk a nemzet.
Mások ha nagy pusztítást végeztek, fogják magukat és elmennek saját hazájukba, hátrahagyva a pusztítást, a magyarok meg nézhetnek.
Csak azon csodálkozom, hogy te is mint baloldali és még sokan mások, akik baloldaliak ugyan, de magyar emberek, miért olyan elvakultak, hogy nem látják saját létük veszélyeztertését.