Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Eriobotrya - Japán naspolya magoncaim(magok is) még mindig vannak,akit érdekel szívesen cserélek elsősorban(másra is ami nincs még) szintén gyümölcstermő növényre,magra stb.
Utolsó lehetőség!
A már megbeszélt csereberéim jövő hétvégén postázom,ill. személyes. :)
Segítsetek nekünk egy kicsit: ha van elcserélnivaló növényed (megunt, túlszaporodott), és tagja vagy a Facebooknak is, kérlek, ide is posztold ki: www.facebook.com/Novenyborze
Ezzel nem csak a növénycserére lesz eggyel több esélyed, de segítesz nekünk beindítani ezt a nemrég indult, hasznos kis oldalt, ami mindenkinek ingyenes!
lehetseges nem egeszen idevalo a keresem, igaz talaltam 1 kukis topikot de 2008-tol nem igen latogatjak.
kerdesem ill. keresem lenne, van valakinek lofogu kukoricaja? sajnos en mas neven nem ismerem bizonyara tajankent van mas neve is. Ha van, vagy öszön lessz valakinek örülnek neki ha küldene, szeretnek kicsi területet bevetni.
Valaki tudna küldeni egy marék cink-szulfátot? Vagy olyan tápot, ami a cink hiányra való. Elméletileg a kukoricához is használják. Vagy ha van ötlet, hogy Budapesten hol tudnék venni annak is nagyon örülnék. Kerestem, de eddig még nem találtam kis kiszerelésben.
Hát tényleg messze vagy tőlem! Nem tudom, hogy fogok-e járni PEsten valamikor. Kb 2 hete voltam ott, és lehet hogy csak tél környékén fogok legközelebb oot járni!Ha más megoldás nincs, akkor majd szólok, hogy ha ott járok vagy ismerősöm ott jár. Sajnos más megoldás nincs jelenleg.
Ó, hogyne érdekelne. Köszönöm. De hogy tudok hozzájutni? MErt eléggé kezdő vagyok, a fiam segít nekem. Én Szabolcs megye északi csücskében lakom, a Tisza partján.
Nekem van, évek óta pátyolgatom, nyáron kint van a kertben, télen meg szenved bent.
mostanra elég ramaty állapotban van, viszont hozott egy virágot. Megmetszettem, jönnek az új levelek. Nem egy egyszerű szobanövény...meleget és sok párát szeret.
Neked adom ha így is kéred, hátha nálad újra csúcs formába jön. Most így néz ki:
Én nagyon vágyok egy Gardenia-ra. Évek óta próbálok szerezni, de a közelben senkinek sincs. Ha valakinek van csere vagy eladó, szóljon már nekem. Cserében tudok adni goji-t.