Ja, és nekem elég lenne olyan változat, aminek a hátán van a nagy logó, meg a szívem felett egy kisebb ugyanolyan. Nem kell a sok csiri-csáré. :) Azért jó lenne az eredeti is.
Sziasztok! Tavalyelőtt csináltattunk pólókat, jól sikerültek, Csibunak biztos megvan a logó, kellene ismét egy sorozat, zaklat érte a kedves feleségem és két neveletlen gyerekem is, Triumph tulaj ismerőseimről nem is beszélve. Így én már alapból vevő lennék vagy 7-10 db pólóra.
Érdekel e valakit rajtam kívül, illetve van-e valakinek pólós ismerőse?
Az előzményre kattintva is megtekinthetők az akkori pólók.
Hosszas tépelődés után levettem a Daytonát a hirdetési oldalakról, döntöttem: nem eladó! :) Pedig egy komolynak tűnő vevő jött volna Zalaegerszegről holnap, erre úgy beparáztam, hogy rögtön döntésképessé váltam. Pénz nem tudom hogy és miből lesz kifizetni a szocpolitikát, de valahogy megoldjuk...
Egyébként ismeri valaki ezt a gépet? Ezen komolyan elgondolkodnék csere miatt:
Ilyen volt az első Triumph, amit nagyon szerettem volna magamévá tenni: legjobb szín, kinézet. Még gondolkodtam is rajta, hogy elmegy Daytona 8k, ezt megvesz, regadó, üzembehelyezés és máris nem éri meg. Főleg, hogy a Daytona full leszervízelt, jó gumik, erre me ki tudja mennyit kellene költeni. De nekem tényleg nagyon tetszik. Talán csak a fehér+brit zászló az ülésen változat tetszene jobban, amit Kecskeméten láttam régen.
Valóban, a Red Baronnak vannak jó szolgáltatásai, amit értelemszerűen az árban érvényesítenek. De ezzel együtt is azt hiszem, hogy az import japán motorok árának 2/3-áért még garancia nélkül is megérte. És nagyon élvezetes, egyre jobban megszokom, mondjuk a kanyarodást-döntést még gyakorolni kell.
Köszönöm, mindig óvatosan vezettem az eddigi járműveimet....
És nagyon élvezem - annál is inkább, mert valószínűleg a Triumph relatív ismeretlensége miatt, azt hiszem, nagyon olcsón jutottam hozzá. Legalábbis ma voltam a Red Baronban körbenézni, és a hasonló korú és teljesítményű japán motorok árának kb. 2/3-3/4-ét fizettem érte.
Hú, nagyon jó a Sprint, most már merem dönteni egy kicsit, bemenni a sorok közé meg effélék, mondjuk ma voltam rövidke autópályán (Bp-Érd), ott azért 150-nél féltem egy kicsit....