8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Nagy Laci holtversenyben (Karabatic, Kim Andersson, Tvedten) 8. a góllövőlistán 9 góllal, Laluska vezeti a blokkolások listáját meccsenként 3 sapkával.
(mi úgysem vagyunk annyira műveltek, hogy folyamatosan hülyézzük a másikat. Persze én nem is arra verem magam, hogy tudom kivülről a János Vitézt-ami egyébként becsülendő)
Ezt nem hittem volna, hogy a spanyolokat megverjük, főleg egy ilyen felkészülési tornával a hátunk mögött"
Ugyebár 17-e volt a spanyol meccs napja, és 21.21-kor már vége volt a meccsnek. Ezen a napon te nem voltál gépközelben. Biztos az Index naptára csal, nem? És biztos ez a hozzászólás sem a meccsről szól.
A két fő hálószaggató a mai meccsről :) Reméljük a svéd kapusnak is adnak majd melót ( mármint a játékszer kibogozását a kapuból :) A kép forrása: innen a szomszédból (index.hu)
Na igen, ott sem a bírón múlt. Ott sem esett meg, hogy nem adott meg érvényes gólt a németek ellenfelének, ellenben megadott lesgólt a németeknek. Ez mind kamu. Ahogy a döntőben a franciáktól sem vettek el érvényes gólt. Á, dehogy. Egy-két hülyétől eltekintve nincs ember, aki nem úgy látta, hogy a németeket kb. annyira gusztustalanul tolták a bírók tavaly, mint a koreai-japán foci VB-n Koreát. Persze Korea is biztos jobb az olaszoknál meg a spanyoloknál, akiket akkor kiejtett, és akiktől alig néhány gólt vettek el meccsenként. Ha mostanában összefutnak, azóta is rendszeresen veri mindkettőt.
Mivel nem voltam a gép közelében aznap így nem tudtam résztvenni itt a fórumon. Egyébként meg most is az a véleményem, hogy ez a csapat sokkal többre lett volna képes, az eddigi világversenyeken, ha nem Skaliczky ül ott. Szóval nem kérek senkitől bocsánatot, mert ezt most is így érzem legyen ennek az EB-nek bármi a vége.
Bár Te lennél ilyen gerinces, és nem a konfliktust kereni járnál ide , hanem a fölös energiád levezetnéd otthon.
Az adott helyen a menjen a fenébe csak egy kiszólás volt, ahogy a haverodnak is mondod, hogy "menj a fenébe". Ma is azt gondolom (és tegnap a vesztes meccs után is azt gondoltam), hogy Skaliczky (állítólag y) a legmegfelelőbb a szövkap. posztra.
Igen, tényleg úgy beszélek, ahogy a csapat játszik: ha szarul, lélektelenül, már pályára lépés előtt feladva a meccset mennek ki, nem tudok jókat írni róluk.
Ha meg úgy játszanak, ahogy a spanyolok ellen, akkor nem tudok rosszat. De ez nem a személyekre, hanem a játékra vonatkozik. A csapat tagjait nem szeretem sem kevésbé, sem jobban, mint előtte.
Érdekes módon amikor a spanyolok elleni meccs után többen kerestek, hogy ideje lenne a topic elején írtakért bocsánatot kérned, valahogy nem dugtad ide a pofádat, te kis gerinces.
Dehogynem. Csak eleve úgy léptünk pályára, hogy a németektől ki lehet kapni, ők a világbajnokok. Pedig tegnap simán verhetők lettek volna. Már a kezdő sípszó előtt elvesztettük a meccset fejben.
igen, nagyon kusza. Viszont a továbbjutással kapcsolatban azt tudom mondani, hogy sajnos biztos a svéd Indexen is biztos erről beszélhetnek.
Egy biztos, ha akarunk valamit kezdeni, akkor Izlandon kivül legalább egy csapatot még kell vernünk. Valamivel kedvezőbb előjelű a svéd meccs. Be kéne húzni. Meg is lehet. :-) HAJRÁ FIÚK!
Tegnap a németek, bármennyire világbajnokok, nem voltak jók, ellövöldözték a labdákat. Ha (ha már te is ha-zol) kicsit pontosabban lő a két átlövőjük, akkor is megszórnak egy 10-essel, nem rajtunk múlott. Ne legyen már mentség a lélektelen játékra az, hogy "de a világbajnok volt az elenfél". Ma a spanyoloknak is a világbajnok volt az ellenfél, mégis szarrá verték őket. Pedig a legutóbbi VB-n a spanyolok is csak 7.-ek lettek, mi meg 9.-ek.
A középdöntőben is egymás elleni eredmény számít pontazonosság esetén? S hármas pontazonosságnál?
Már írtátok többen, s abszolút igaz, a svéd meccsen nagyon sok múlik, sőt megkockáztatom, ha azt hozzuk, még az elődöntő is meglehet. (mondjuk ha meg lezakóznánk a svédektől, akkor a spanyolok elleni két pontnak szinte semmi jelentősége se lesz - feltéve, ha utána utána mindenki hozza a papírformát - mivel pontegyenlőség alakul ki)
Grtu a csapatnak az első helyhez a csoporton belül!szerintem nem sok ember gondolta volna hogy ilyen eredményt érünk el,főleg a felkészülési meccsek utan.
Bár bevallom a Mocsai olyan nulla szerintem,hogy azt elmondani nem lehet....és ha bent van olyan önző..ahhhhh,nem is értem.
De én nagyon örülök viszont annak hogy a szélsők végre teljesítettek.Nagy Laci....meg külön gratu nagyon jól játszott ma:D
Szeintem ma a csapatban Nagy Laci játszott a legjobban, én neki adtam volna a meccs legjobbja díjat (bár azt tudjuk, hogy azt sose a legjobb kapja).
Végre kapitányhoz méltóan játszott, küzdött és nem alibizett. Remélem végre fölfogta, hogy ha neki jól megy, az egész csapatnak jól megy, és a többi meccsen is legalább ilyen jól fog játszani.