Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
Okés, csak az első mai hsz.-edtől lettem előitéletes, de látom szerencsére felesleges volt az aggódalmam:)))))))
Az, hogy melyik vonalra kerülnek a Kf-es "friss" gépek, még nem tudható. Ha jól számoltam a szóló kiadáshoz még így is kevés, kell még jönnie (pl Óbudáról) 260-asnak, hogy ki lehessen adni a novembertől "visszavett" vonalakat.
Most leesett az állam. Én 6 éve indexelek, de az utóbbi időben nagyon romlik a morál. Elég benézni a Cinkotás & az Óbudai topicokba, ahol lelettem ugatva. (Sajnos nem hagytam magam. Ennek köszönhető, hogy ez a sokadik nickem. LOL!) Köszönöm megértésed, hogy nincs tengernyi időm. (OFF Ezért is lett vége 7főn 1 2 hónapos párkapcsolatomnak. ON) Nagyjából képben vagyok, ami a csuklós vonalakat érinti, ott is csak keresztapámon keresztül.
Pontosan, ezek a Hajdús gépek még a szolgáltatóváltásból maradtak meg, persze ez már tényleg csak a maradék, a jobb, fiatalabb gépeket a volánok elvitték már.
Igazából ezeket a krónikus buszhiány miatt vettük, hogy ne kelljen tovább bérelni a VT-s 263-asokat, és társaikat.
Ez a topik maradjon meg nyugalomban, itt ne legyen az, hogy a régi nagytudású 779-ek meg 352-ők osszák a náluk újabbakat, kevésbé informáltakat!
Elég baj az Nekik, hogy csak a fórumok vannak számukra, és krónikus szófosásban szenvednek. Nézd meg a hsz.-eiket, legtöbbször 1-2 szó, esetleg pár sor. A lényeg, csak írjanak valamit, mindegy mi az.
Kedves V43 322!
Ha bármi kérdésed van, tedd fel, amint időm, és lehetőségeim engedik szívesen válaszolok, akár úgy is, hogy utánanézek.
A kioktatók maradjanak csak pesten, és menjenek a cimboráikkal buszozgatni...
Tegnap egy másik topikban felmerült egy kérdés a Budafoki térrel kapcsolatban, ott sem voltam képben a dolgokkal, de Bx 59-76-nak utánanéztem, és válaszoltam.
Itt is megteszek mindent, ami tőlem tellik(ha nem is aznap, de rövid határidővel:DDDD)
Aranyos vagy, de nekem nincs időm Indexelni nap-estig. Minden nap 7-től 19-ig dolgozok (szombaton csak 7-től 16-ig.) Mire haza érek, semmire nincs erőm/időm. (Nem a Putyilo gyárba vagyok műszak vezető.) Arról nem beszélek, hogy "nincs állandó" netem.
A Vultronok javításával ki fog foglalkozni? Ugyanis 02-25 titkárnője eléggé összezavarodott, nem szabad beszélni hagyni, ugyanis ilyeneket mond: Maiak (155): amit mondania kéne:: amit mond helyette:
Moszkva tér - Zugló vasútállomás következik... szkva tér végállomás, viszontlátásra Városmajor - Véső utca Szent János kórház - Szentkirályi utca Pető Intézet - Petróleum utca Virányos út - ??? (valami V betűs faszság) György Aladár utca - György utca Zugligeti út - Zugló vasútállomás következik, az autóbusz csak a Bosnyák térig közlekedik
...és még egy csomó amire nem emlékszem, van Szentendrés verzió is.
Igen-igen. Kicsit bele is kavarodtam. Az is jó pálya, a fogaskerekű mellett. Láttam olyat, az Óra útnál megállt a talicska, mert nem bírt felmenni. :-)