Lassan nekünk, a természetet tisztelő és védő túrázóknak (akik nem mellesleg quad-dal járnak) kell szégyenkeznünk : a saját fajtánk miatt.
http://index.hu/politika/bulvar/motbukk1119/
Önszabályozást is végrehajtunk - ha kell, és ha lesz partner benne. Na ehhez várom itten a segítségeket...
Hú fiúk a hétvégén voltunk egyet gurulni... hogy mi mennyi szemét rakás láttunk... Jövőhéten újra megyek és viszek gps-t meg fotoaparátot és dokumentálom, majd felrakom ide a listára az adatok - ajánlva eke figyelmébe, mint újabb területet, ahol rendet lehetne rakni... ;-)
Kedves Uram,Jézus nevét szádra hiába ne vedd,mert az úr ad és elvesz!!Öntől elvette,és sohasem kaphatja már vissza!!Hiányzik az életéből,mint egy falat kenyér és ez az emberek iránti tisztelet és szeretet.Nem kéne jobban lejáratnia itt magát,mert az ön ismeretségi köreiből információt kaptam,és nem nyűgözött le !!
Eszmefuttatása hiábavaló,az embertársai bosszantása nem okoz már örömöt önnek,az ezt a topikot érő támadásai hiábavalóak,és gyermeteg gondolkodásra utalnak!!Szeresd felebarátod!!Megbocsátok önnek,mert nem tudja mit beszél,az élet majd megtanítja önnek is miként kell(ene)elfogadni a mások véleményét.Ajánlott olvasmány lehetne a biblia!!
""Egyébiránt visszaolvasva nem láttam,hogy érdekegyeztetést kezdeményezett volna ,vagy érdemi javaslatott tett volna a ""probléma"" megoldására.Egyáltalán a likvidáláson kívűl volna e ötlete a párbeszéd kezdeményezésére mint azoknak akik indították a topikot.""
Ez lett volna a kérdésem,amit önnek harmadszorra tettem fel.Várom válaszát.
2.
""A quad(os) megjelenése a természetben élből természetellenes, természet és környezetszennyező lét-, és tudatforma. (szerintem.)
Ezt ön írta lejjebb,és nem tudom mire érti??
3.
Miért van az,ha ön kilép egy jó időre a topikból valahogy mindíg kitiltanak valakit??
Elnézését kell kérjem,de semmi személyeskedő nem lehetett abban amit írtam,de azért itt egy hozzászólás az elsők közül aki lojálisan fogalmazta meg a kialakult helyzetet.Nem bántón,mégis érthetően.És nem szeretném ha mégegyszer azzal érvelne,hogy személyeskedem,mert nem erről van szó!!Mindíg e mögé bújik,ha nem tud válaszolni valamire!!
""Én mint természetjáró ember gyakran felbosszantom magam az erdőben ész nélkül motorozókon. Szerintem nem is azokkal van a gond, akik a széles erdészeti utakon motoroznak, quad-oznak, terepjáróznak, hanem azokkal a barmokkal, akik a túristautakon észnélkül közlekednek, na ezeket kéne valahogy nyakon csípni, de sajna erre semmi esély""
""nem melleslegesen ismét úgy tűnik, hogy a személyem kerül minősítésre az pedig rövidíti egy egy nick élettartamát, a vonatkozó szabályok szerint.""
Ezek szerint a szavak szerint ön ki tud záratni innen résztvevőket?Mert az életben ezt likvidálásnak minősítik!!És bizony ez nem szép dolog!!Ezt a régi rendszerben koncepciós pernek is hívták.De vissza a témához!!Elnézést ha nem konkrétan az ön nevére címeztem kérdésem,tényleg elmulasztottam,de most szeretném pótolni.
Kedves Eke!
""A quad(os) megjelenése a természetben élből természetellenes, természet és környezetszennyező lét-, és tudatforma. (szerintem.)
Ezt ön írta lejjebb,és nem tudom mire érti??Arra,hogy esetleg a természetőrök nem szeretik azt sem,ha gyalogosok vagy lovasok mennek ki a természetbe,vagy esetleg a motorizáció kialakulása is természet ellen való??Mert az is lehet környezetszennyező amikor a légfrissítőt használja?
Miért rosszabb a quados megjelenése a természetben mint egy ló vagy bicikli??Természet és környezetszennyező lét-és tudatforma?Látott már képeket vagy műholdas felvételeket az amerikai vagy kínai gyárak által kibocsájtott légszennyezésről?Esetleg írt is már az amerikai elnöknek erről?El szándékozik e menni Koreába,hogy ott is a jól fejlődő gépkocsigyártóknak beszámoljon a környezetszennyező hatásokról?Nem hiszem,minthogy azt sem hogy aki normálisan,vagy megfelelő módon használja ezeket a gépeket,bárkit ennyire megbántana mint önt kedves Uram!!
Egyébiránt visszaolvasva nem láttam,hogy érdekegyeztetést kezdeményezett volna ,vagy érdemi javaslatott tett volna a ""probléma"" megoldására.Egyáltalán a likvidáláson kívűl volna e ötlete a párbeszéd kezdeményezésére mint azoknak akik indították a topikot.""
Nem személyeskedem,csak a véleményére lennék kíváncsi!!Egyébiránt voltak olyanok akik az első hozzászólásukkal tényleg eldobták a kalapácsot.Miért kellet az első hozzászólónak például,idézem:
Csak az a célom, hogy olvasható legyen az a vélemény, hogy többletjogot olyan ne követeljen aki a szabályszegést normának tartja, mert nem véletlen van ez a beismerés a topiknyitóban, ami igaz is:
"kell szégyenkeznünk : a saját fajtánk miatt." írta a quados.
nem melleslegesen ismét úgy tűnik, hogy a személyem kerül minősítésre az pedig rövidíti egy egy nick élettartamát, a vonatkozó szabályok szerint.
Másrészt, csak olyan elmulasztott választ lehet rajtam számonkérni, amit feltettek, nekem.
Üdvözlök mindenkit aki épp ezt a topikot olvasgatja!
Tegnap amikor kiléptem feltettem néhány kérdést és nem kaptam rá választ!!Akinek címeztem nem olvasta,csak néhány kötekedő szót intézett hozzám!!Most újra feltenném,hátha a kötekedésen kívűl érdemi válasszal is szolgál nekem:
Egyébiránt visszaolvasva nem láttam,hogy érdekegyeztetést kezdeményezett volna ,vagy érdemi javaslatott tett volna a ""probléma"" megoldására.Egyáltalán a likvidáláson kívűl volna e ötlete a párbeszéd kezdeményezésére minrt azoknak akik indították a topikot.
Kedves Eke !Én úgy veszem észre önnek nem a segítségnyújtás ad örömöt,hanem a bántás.A topik indítói segítséget kértek az őket lejárató randalírozók ellen és nem látom,hogy a bántó-kötekedő szavakon kívűl valaki segítő szándékkal szólt volna hozzájuk!!
Felgyújtottak egy quadot Székesfehérváron 2007. február 7, szerda - [13:33] [Belföld] Felgyújtottak egy négykerekű motort egy székesfehérvári márkakereskedésnél szerdán hajnalban. A Seregélyesi úton lévő bemutatóterem előtt egy Suzuki quad motor kapott lángra, s a tűzben megolvadt a mellette lévő motor is. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően sikerült megakadályozni, hogy a lángok a másik öt motorkerékpárra, valamint az épületre átterjedjenek. A tűzben a bemutatóterem ajtaja is megrongálódott. (Lánglovagok)
felületes topik ismeret birtokában bárki eljut odáig, hogy észrevegye, hogy még az ideírók között is vannak olyanok akik a létező szabályokat sem tartják be.
Mit is kéne önszabályozni? Nyilván ez csak arra vonatkozhat amire előírás szabály nincs. De könyörgöm, mire való az "önszabályozás" ott ahol elfogatott a szabályszegés?
Ez volt az 5. kérdés. Hosszas megbeszélés előzte meg az áthelyezést, ezért volt, hogy időlegesen pakolgattuk a topikot. Úgy gondoljuk itt lesz a legjobb helyen, itt is marad.
Teis kérdezzél már ra MINT ENNEK AZ OLDALNAK A MEHNYITÓJA miaz az ok amiért mindig tovább guritanak minket és miért pont a Regionális közösségbe kerültünk?
Vagy pusztán csak a SZalajka-völgy miatt?
Mert a quadozással kapcsolatos dolgok szerintem országosak!
Rali : azért kapsz ennyi kérdést, mert hosszú idő óta az egyetlen ember vagy, aki tényszerűen megpróbál belefolyni, látva és láttatva mindkét oldal aggályait. És igen, 200ezer hsz-szel valóban lehetsz Te a megmondó ember.
Az egész annyiból (lenne) jó, ha valaki új téved ide, és beleolvas 5-6 hozzászólásba akkor a, itt is marad, olvas-ír b, ha az anyázást látja azonnal eltakarodik.
Ha tényszerúen beszélünk (akár az épp felvetett kérdésekről) akkor nagyobb számban maradnak itt, mert ugye az ember alapvetően kíváncsi fajta. Több ember, több szemszögből világítja meg - és kitudja, talán mi is tanulhatunk valami újat. Mindenesetre mi már léptünk : nem túl hosszú idő alatt 100-150 ember vállalta hogy azonosítja magát a táblával, és ez valami.
Felhívom a figyelmeteket, hogy a topik átkerrült a regionális közösségek fórumcsoportba. Moderációt a helyi moderációs topikban lehet kérni. A 3167-ben leírtak érvényben maradtak. Kérek mindenkit, hogy ellenőrizze a mail címét, törléssel, tiltással kapcsolatban oda fog értesítést kapni. kivéve a lánctörléseket, azt a topikban közleményezem. Egyéb moderációval kapcsolatos dolog a modi topikban folyik.