Keresés

Részletes keresés

Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.26 0 0 382

Jó ez a videó! Imádom őket!

House-Wilson nincs? Mármint vicces, nem lávsztorira gondolok :DDD Mindjárt megnézem :)

Előzmény: Desperate HOUSEwife (373)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.26 0 0 381

4men lehet Gilette (for man :DDDD)

Wilson meg Wilkinson

Mindkettő férfiasan tökéletes :DDDDDDDDDDD

FeanorB Creative Commons License 2006.07.26 0 0 380
ezek a nevek tegnap már nekem is eszembe jutottak: Ház, Kád, Csésze, Kamera, egyedül 4man-re meg Wilsonra nemtok mit kitalálni hirtelen...:DDDD
Előzmény: Desperate HOUSEwife (377)
Greg's privet B Creative Commons License 2006.07.26 0 0 379

Csésze?! Köpőcsésze- szó szerint, mi?;-P

Épp most néztem újra azt a Chases-részt, amikor fater felbukkan... jááááj! Szippp! Szegény Robert, próbálta meghatni House-t :-D Ez a Greg amúgy akkora egy pletykafészek!! És mindig Wilsonhoz rohan pletyózni meg fárasztani őt... :DDDD

LOOOL-

Imádom őket-

Előzmény: miss granger (376)
miss granger Creative Commons License 2006.07.26 0 0 378

Oké! Még ma itt lesznek. *van még 23 órám* :DDDD

Pussz

Előzmény: Desperate HOUSEwife (377)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 377

Csésze.... :-DDDD

Kész vagyok. Na MOST megyek aludni (meg fanficet olvasni, hehe), majd rakd ám be azokat, amiket ígértél! :-)

Cupp!

Előzmény: miss granger (376)
miss granger Creative Commons License 2006.07.26 0 0 376

A múltkor találtam egy jót, elmentettem a linket, majd berakom holnap... vagyis ma! *húmennyidolgomvan*

Tényleg vannak profik is. Jájj, meg egy nagyon LOL jelenet, a 8 éves gyerekes... Meg amikor Kamera szexórát tart Csészének. Szal vannak jók. :DDD

Előzmény: Desperate HOUSEwife (375)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 375
Lehet itt turkálni hasonló jókat. :-) Egyesek meg olyan profin vágják össze ezeket a videokat, hogy csak ámulok és bámulok... :-O
Előzmény: Dr. Lisa Cuddy (374)
Dr. Lisa Cuddy Creative Commons License 2006.07.26 0 0 374

Na, ez tényleg nagyon jó!! MEGALOL jelenetekkel!! :DDD

Közbe ott turkáltam és megnéztem egy másikat is... Szereztem belőle kép csodaszép képet, holnap berakom...izé...ma...jd. :DDD

Előzmény: Desperate HOUSEwife (373)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.25 0 0 373

Szeretem a jó érzékkel összevágott fanvideo-kat, ez pl nagyon szuper lett szerintem, zene is jó, a tempója is, és van benne pár klasszikus LOL jelenet :-)

http://www.youtube.com/watch?v=Wi1W50MIpjc

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.24 0 0 372

Igen, minden az volt. Egyébként ez is egy utalás volt arra, hogy ami történik, az igazából meg sem történik, mert pl. a 2. kép abból a jelentből van, amikor felkel az ágyról és elkezd az üvegfalra írkálni, pedig oda van bilincselve az ágyhoz! Ennél már csak az konkrétabb utalás, ami Cuddy rá is kérdez, hogy hogy jutott ki, ha levolt bilincselve (=hülye néző, vedd már észre, hogy ez az egész nem is igaz!) Mert gondolom, csak egy kulcs van hozzá, az meg nála van, khhmm, jó helyen. :-) 

Ezeket a képeket most muszáj volt beraknom, mert a poén annyira adta magát, de annyira összeszorul a szívem, ha így látom... :-( Ráadásul most megtaláltam a legeslegutolsó jelent képeit is, ami már ugye nem halu, hát az borzalom, ahogy viszik be az ER-ra, vérzik, és elveszíti az eszméletét...

*mindjárt bőg*

Előzmény: Greg's privet B (371)
Greg's privet B Creative Commons License 2006.07.24 0 0 371

Jaj, ez a ribi, csak erre várt! :-DDDDDDDDD

Ááá, ez a rész, szerencsétlen Ház... de akkor ez is halu volt részéről... ugye?

Előzmény: Desperate HOUSEwife (370)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.24 0 0 370

Nos, igen- Cuddynak jobban kéne vigyáznia a kis 'I adore my House'- vésetes bilincseire :-D

Jaja. Szerencsére azok most jó helyen vannak :-)

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.24 0 0 369

Ááá, most azt hiszem, találtam egy jót! :-) Még nem olvastam el, csak belelestem, Háuz ilyet mond benne:

"as a wise man once said, if you dont try and bend your boss over her desk and screw her, then you wont succeed!!! "

:-DDD

(Azt hiszem, ez jó lesz, ha tényleg az, belinkelem majd.)

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.24 0 0 368

Amit én olvastam, abban csak jelentéktelen mellékszál volt ám a "Wilson részeg". :-D Mindenesetre ezt megjegyeztem, mert röhejes volt.

Majd nézelődök a fanfiction.net -en is!

Előzmény: Kymry (367)
Kymry Creative Commons License 2006.07.24 0 0 367
Nézd meg a www.fanfiction.net -et is. TV shows, House M.D. kategóriában 2555 fic van. Slash warning mindenkinek a lelkiismeretén múlik ugyan, de 13 oldalnyi M jelzésű ficet találtam. Többsége Ház/Cuddy meg Ház/Cameron fic. De asszem láttam a Wilson részeg-es ficet is, mert általában átfedések is vannak a fanfic oldalak között:)
Előzmény: Desperate HOUSEwife (366)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.24 0 0 366

Ezen kívül a hughlaurie.co.uk fórumát néztem még, ott a fanfic szekciót (ott találtam az említett szar ficet), itt egyébként eddig semmi használhatót nem találtam.

Feanor küldött még egyet, ami viszont csúcsszuper volt, de az szerintem már volt Nálad is.

Illetve még van ez a livejournal, ahol elég jó dolgokat (is) lehet találni, csak győzzön rajta kiigazodni az ember lyánya:

http://community.livejournal.com/house_cuddy/160175.html

Meggyilkol engem a livejournal, mint olyan, a mai napig nem látom át a rendszert...

Előzmény: Kymry (365)
Kymry Creative Commons License 2006.07.24 0 0 365
Beírnád az oldalakat, amiket már megnéztél? Csak mert ellátogatnék én is:)
Előzmény: Desperate HOUSEwife (364)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.24 0 0 364

Vegyes, de most éppen itt:

http://www.cincoflex.net/housemenu.htm

Egyelőre nem tudom, hogy van-e valami jó, mert még egyiket sem olvastam, most éppen keresgélek...

Előzmény: Kymry (363)
Kymry Creative Commons License 2006.07.24 0 0 363
Igen, a romantikára én sem bukom. Ezek a hármasban dolgok... hát, már immunis vagyok. Én a whofic.com -on edzett olvasó vagyok, nem sok mindennel lehet már kihozni a sodromból:) Amúgy hol olvasod a Házficeket?
Előzmény: Desperate HOUSEwife (362)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.24 0 0 362

Köszi, de ezt tudom. :-) Csak nem mindegyiknél van rating. És azt is tapasztaltuk már, hogy néha a figyelmeztetésekről is képesek megfeledkezni egyesek...de azért igyekszem óvatos lenni, nekem sem esne túl jól, ha olvasnék egy kellemesnek ígérkező jó kis szexelgetős Huddy ficet, és egyszer csak beszállna Wilson harmadiknak... :-DD

De én a romantikázásra is allergiás vagyok, mármint arra, ha kezd a dolog átmenni "I love you"-zásba, mert ha egyszer nem illik a karakterekhez, akkor ne írjanak olyat, bazzeg. Karakteridegen megnyilvánulásokkal is ki lehet kergetni a világból. És főleg ne legyen egy fanfic nyálas, mert az is blooáááhh...jaj, én nagyon válogatós vagyok, tudom.

Dugjanak és vitakozzanak csak, nekem annyi elég, és más nem is köll! :-D

Előzmény: Kymry (361)
Kymry Creative Commons License 2006.07.24 0 0 361
Szexjelenetet csak NC-17 meg Mature/Adult jelzéssel ellátott ficekben találsz, meg érdemes figyelni a shipping-re is, mert esetleg még belebotlasz egy House/Wilson fic-re amire elfelejtették rányomni a slash figyelmeztetést:) De a kritika is fura dolog, mert lehet, hogy ők lehúzzák, neked meg tetszett. De a legfontosabb: ne vedd nagyon komolyan! A humorérzék fontos, ha ilyet akarsz olvasni!:)
Előzmény: Desperate HOUSEwife (358)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.24 0 0 360
Igen, vigyázni kell, mert nagyon be lehet választani...most már körültekintőbb vagyok, olyan fanficbe, aminek nincs minimum 10 olyan visszajelzése, hogy "ez állati jó volt, zseniálisan írsz, ki kellett csavarnom utána  a bugyimat", bele se kezdek.
Előzmény: miss granger (359)
miss granger Creative Commons License 2006.07.24 0 0 359

Hát, ez tényleg nagyon gagyi. Így elb*szni vmit!! Méghogy Wilson részeg, uggyanmá?!

Én nem merek sok fanficet olvasni, mert sok ehhez hasonlóan sz*r van, és az ilyenek úgy el tudják venni a kedvemet... :SS

Előzmény: Desperate HOUSEwife (358)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.24 0 0 358
Bazzeg, ezt el kell mesélnem...tegnap éjjel olvastam egy olyan, de olyan szar fanficet...igazából most már röhögök rata, de akkor felhúzott, mert egyszerűen egyik karakter sem volt hiteles! Wilson végig tökrészeg volt, el tudjátok ezt képzelni? :-DD Olyanokat csinált, hogy randira hívta Cuddyt, utána meg nem emlékezett rá, mert egész nap a "porcelán istenséghez imádkozott". (ez így volt megfogalmazva) Ja, és Greg borotválkozott (!!!), és összeköltöztek Cuddyval, mert kirúgták a lakásából azért, mert Wilson meztelenül mászkált és pisilt a folyosón a szomszédok szeme láttára, hát komolyan már nem tudtam, sírjak vagy röhögjek, annyira hiteltelen volt az egész...de a legrosszabb, hogy a szexelésekre csak utalás volt, egy nyamvadt szexjelenet nem sok, annyi nem volt benne! Anélkül meg minek ír valaki fanficet?! :-P
miss granger Creative Commons License 2006.07.24 0 0 357
Na, megnéztem aug. 6-ig... Bázzz nem adják, csak az HBO2-n, olyanom meg nekem sincs, szóval nem tudom sehogyanse eljuttatni hozzád... :(((
Előzmény: Kymry (354)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.24 0 0 356

Jó név, illik rá!!! .... olyan vikinges:DDDD
Előzmény: Kymry (350)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.24 0 0 355

igen az volt:-)

egy igazi ragadozó volt abban a filmben:-)

Előzmény: miss granger (351)
Kymry Creative Commons License 2006.07.24 0 0 354
Áááá, nekem nincs hábéóm. Melóban meg főleg nem:( Úgyhogy én ebből az élvezetből kimaradok:)
Előzmény: miss granger (353)
miss granger Creative Commons License 2006.07.24 0 0 353

:DDD

HÁt jah. Amúgy egész jó kis film volt. Pedig csak véletlenül néztem meg, a hábéón adták/adják.

Előzmény: Kymry (352)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!