Kicsit sok a youtube behatás a szurkolásba, kb semmit nem lehetett hallani a tíz perces nótákból, én nagy Olaj szurkoló vagyok, de régebben jobban tetszett. Mondjuk nem ez volt az idei legkomolyabb produkció nyilván, de maga a stílus nem jött be, nekem persze és ez lófaszt se érdekel:)
Nálunk sokkal nagyobb és jobb táborral is előfordult már széles e hazánkban.
Azt elhiheted hogy ha tudjuk, nem készül el és rakom be pl. olyan helyre ahol olyan koreo buzik vannak mint Detre, meg Gilice akik 20 évre visszamenőleg vágják a grönlandi NB2-ig mindent.
A kreativitásból mindenkép von le, viszont a mondandó, aktualitás és kivitelezés szempontjából sztem nem.
És ettől nehezen lehetett volna eltérni (színek, a betűtípus, kse logó más)
"– Nagyon boldog vagyok és elégedett. A játékosaim extrák, a szurkolóink extrák, a többihez meg csak annyi: no komment – vélekedett a meccs lefújása után Sztojan Ivkovics."
OK,így meggyőztél. de tényleg nem tűntetek 30nak..igaz, akkor még a mi oldalunkon volt a "vendégszektor", ha lehet ilyet mondani, oldalról nehezebb egy tömeget megítélni.
A kisbusz gyakran nekem is homály, de ezen meccs kapcsán arra is emlékszem, hogy hol és mikor szálltam be, és hogy Győrben a szakadó esőben szálltam ki belőle a kolitól messze, mert az egyik utastársam (kwest) úgy gondolta vicces lesz, ha elázok hazáig.
A Devils számára ez jó túra volt, egyik srác telefonját kikapcsolva eltűnt az ismeretlen salgótarjáni éjszakában, de szerencsére az első kocsmában megtaláltuk. :) A büféből meg már az első félidőben kifogyott a Soproni.
Erre is csak azt tudom mondani: hogy én tudom, hogy mennyi az annyi. A Red Devils egy 9 fős kisbusszal ment, az Ultras két autóval, ezen felül volt még két autó, amikben voltak RD-tagok - és ezen felül ültek még a vendégszektorban körmendiek.
Azt a tavalyi, Salgótarjánban járt körmendit én inkább 15-20 főre tenném - a 30 helyett - , az már más kérdés, hogy pár tagotok így sem bírt magával...
Nincs is rajt mindenki. Anno leadták Körmenden, Béla bá közvetített. A tévéközvetítésből (amin többször sokáig mutatták a vendégszektort) egy szurkolótársunk számolt vagy 79-et vagy 81-et, nem emlékszem. Ilyen számháborúsdiba sosem mentem bele, most sem süllyedek ilyen szintre, én tudom, hogy annyian voltunk, aztán ha valaki nem hiszi, hát ne tegye.