Igazából az embereknek általában a mértéktartással van bajuk.
Lehet inni egy pohár bort, egy üveg sört alkalomadtán, nem okoz ez igazából problémát. Ha rendszeres a dolog, azaz pl. minden hétvégén besörözés van, akkor az biztos visszaveti a fejlődést.
Madjd mindenképpen írd meg az 1 hónapos energiaital-mentes tapasztalatodat.
Bár szerintem se plusz, se mínusz nem fogsz észrevenni semmit, de ez majd kiderül. :)
Tömény alkoholt meg egyáltalán nem iszok. Sör, bor, pezsgő legfeljebb összesen 1 liter havonta. Drogot semmilyen formában sem próbáltam. Gyógyszereket szerencsére nem kell szednem semmire. Fejfájást is inkább kifekszem, minthogy beszedjek valamit rá (szerencsére ritkán fáj). Mióta újra edzek 1x volt náthám és 2 nap alatt lezajlott gyógyszerek nélkül, pedig taknyom nyálam egybefolyt.
Tej meg egyáltalán nem okoz problémát, persze nem lehet illúzióm a bolti tej összetevőivel szemben sem.
Pontosítanom kell az energiaitallal: Napi 1 doboz (250 ml-es, 110 kalória/doboz) van többségében, néha 2 doboz. 1 éve napi 4 doboz volt az átlag. Mostantól leteszem végleg. :)
A házikoszt nem feltétlenül szemét, bár nyilván attól is függ mit takar. Én is házi kosztot eszem csak annak a 90%-a rizs, zöldségek, csirkemell, egyéb fehér húsok, túró, főzelékek liszt nélkül. Igazából ami nagy baj az étkezéseddel az tényleg az energia ital. Ha nem vagy laktózérzékeny belefér a tej. Ha szereted gyerekkorod óta, miért tennéd le? Élni is kell. Ahogy írtad nem készülsz versenyezni. Lehet, hogy túlélsz mindannyiunkat a csoportból, azt is aki nálad 10 évvel fiatalabb. Ezt nem lehet tudni úgysem előre.
Abban persze igazuk van a többieknek, hogy az esélyeidet ezzel nem növeled, a ciginél és az energiaitalnál kevés rosszabb dolgot tehetsz a testeddel hosszú távon. De még egyszer, ez a te dolgod, az, hogy számolod a kalóriákat az már jó, beszéltünk itt a twinkie diétás amerikai táplálkostudomány professzorról, három hónapon keresztül csak twinkie és szemét kaják, de fogyott és javultak a vértesztjei plusz a koleszterinszintje a kísérlet végére. :)
Persze ha folyamatosan azon a diétán maradt volna és a maintenance kalóriáit is abból rakta volna össze akkor ez nyilván megfordult volna, ha pedig ezzel akart volna tömegelni az katasztrófa lett volna.
Annak idején diákmunkásként dolgoztam a csokigyárban, két műszakban.
Éppen elég volt amit láttam ahhoz hogy a nevezett cég termékeit egy ideig nem kívántam fogyasztani. És még volt egy harmadik, éjszakai műszak is, hogy ott mit műveltek, nem tudom... :)
De abban biztos lehetsz, hogy azon kívül hogy konkrétan nem szartak bele, minden belekerült a termékbe.
Sokszor storizgattam sörgyár, kólagyár, konzervgyár hozzám hasonló "túlélőivel", máshol is hasonló dolgok mentek végbe.
A tapasztalat az, ha az emberek valójában tudnák mi hogyan készül és miből, soha semmit nem ennének meg.
Annyiból had védjem meg Corres urat, hogy igazából csak tényként közölte az energiaitalos dolgot, semmivel nem több információ mit az hogy valaki megírja esetlegesen milyen táplálékkiegészítőt vagy edzés előtti stimulánst használ.
Ergo még dícséretes is hogy beleszámolja a bevitt kalóriába... :)
Az hogy mennyire egészséges, mennyire nem, az teljesen más kérdés.
Nyilván nem az, ez köztudott, de mindenkinek megvan a gyengéje.
Lehet én tennék a helyében egy hónapos próba-kúrát redbull nélkül, meglátjuk milyen nélküle...
Ja és senki ne ringassa magát abba az illúzióba, hogy a tápkiegek egészségesek, tömör forrózuhany a belső szerveknek, röviden.
Ki a jó ég tudja, hogy milyen 3. országbéli egyéb betegségben elhullott állatokból nyerik ki az alapanyagot. A bevizsgálás eredménye attól függ, hogy milyen vastag a boríték.
Nem reklámozom, mondom nekem jó így. És csak tényként írtam le, nem azért, mert arra fogom a fejlődést. Bár a tejre igen. Az energiaital csak tény, semmi más. Sőt, leírom: NE igyon senki energiaitalt!
A házikosztban mi a rákkeltő, amiről tudom, hogy miből van. Nem gyorséttermi, sima éttermi, menzás kajáról beszélek. Na ott megy az igazi kutyulás, maradék felmelegítése, újrafelhasználása. Olyan étteremben, ahol legalább 3000 Ft egy adag főétel, na ott esetleg egészséges amit kap az ember a tányérjára.
A dohányzásommal kapcsolatban meg szintén igazad van, és nem tesz szintén semmit hozzá a dolgokhoz, inkább csak elvesz. Próbálom minimalizálni és mindenkit lebeszélni róla.
Neked se vált be jóember az ég áldjon meg. Az, hogy pillanatnyilag izmosabb vagy az átlagnál az annak köszönhető, hogy rászánsz némi időt az edzédre, nem az energiaital, tej, cigi házikoszt előnye. Egy rakás srác izmos akit ismerek sima házi koszttal. A lényeg ott lenne, hogy x év múlva ettől a rakás rákkeltő szartól ott fekszel majd a műtőasztalon. Ne így legyen, csak hogy értsd miért nem kellene ezt reklámoznod. Én még életemben nem ittam energiaitalt, nem is fogok. Az nagyon jó, hogy edzel és szépen haladsz, de ne biztasd az embereket olyan táplálkozási szokásokra, ami miatta népesség x százaléka szívkatéterezésre vár.
Annyira komolyan gondolom, hogy a tavaly novembertől idén júniusig tartó bulkomat is így csináltam. Nekem bevált, képeket nyomtam eleget eddig is és noha nem lettem testépítő (mint ahogy itt más sem) nekem bevált. Tetézzem még, hogy mások által szemétnek tartott házikoszt a maradék 2300 kalória? Sőt, a hajnali 2-kor bő evőkanál mézzel meglocsolt levesestányérnyi gyümölcsös müzli tejjel (100 gramm müzli, 3dl tej) sem ritka. Valami nálam nem normális, tudom, de nekem bevált.
Már majdnem két hete elkészültem vele és nagyon jól belvált.
Összepakolva ennyi látszik belőle, vagyis egy szimpla doboz:
Kipakolás előtt az asztalt az ágyak felé tolom (tettem az aljára kerekeket), a fedelet leveszem, majd kipakolom a súlyzókat. A tető használható önmagában a földön (így kb. 5 fokos negatív padként is tudom használni), illetve a ládának támasztva 20 foktól 90 fokig állítható. A láda aljára csavaroztam olyan tejesdoboz kupakokat, amiknek mindegyikén 3 db rece van az alul, amiknek köszönhetően a láda üres állapotban is masszívan megkapaszkodik a szőnyegben (rongálás nélkül), nem csúszkál sehova, ott marad, ahová teszem.
Balról a második képen lévő állásban haspadként is használható.
Természetesen a tetőt a ládára téve is tudom használni, mert nagyon masszív (szerintem 200 kilót is elbírna, persze ennyi sohasem lesz rajta) és koponyatörést, áthúzást, mélyebb tárogatást stb. is tudok végezni rajta.
A tető Oklahoma feliratos része teljesen a tető alá hajtható vissza. A piros rész és az oklahomás részt is régi pólóval borítottam be. Edzéskor meg törölközőt terítek rá.
Üzletünkben többek közt megtalálható a Biotech Usa,Scitec Nutrition,Gaspari,Mhp,Dymatize és más márkák termékei amelyek személyesen is megvásárolhatók. Jelenlegi akciós termékek közül az Arthro Guard ízületekre való készítményét ajánljuk.
"melyből kb. 1000 kalória tej és energiaital. 800 kalória a tej)"
imádom azt a szakértelmet, ami ebben a topikban rejlik. egyik szöveget nem tud értelmezni, másik tejből meg redbullból fedezi kalória szükséglete harmadát. óriási :)))))
és nincs egy ember, aki leírná, hogy hé, ez debilség. kemény.
Ma van az utolsó napja cégünk első évfordulós akciósorozata időszakának. Ne feledje, 3 szerencsés nyertes vissza fogja nyerni összes, az akció időszakában megtett vásárlása értékét. Kevesebb, mint 12 óra van hátra. Használja ki a nagy árcsökkenéseket - vegyen csúcstermékeinkből és ne feledje regisztrálni sorsjegyét!
Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy Ön legyen a NUTRAPUMP egyik nyertese! Siessen! Éljen hatalmas árcsökkentéseinkkel még az akció vége előtt!