Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Sajnos az "igazi" szó végéről lemaradt az i-betű és így elég furán néz ki a topik címe a hibával. Nem tudnád esetleg kijavítani a hibát? Csak egy i-betűt kéne oda odabiggyeszteni. Köszönöm előre is!
Ez nem volt más, csak reklám. A topikban például a (29698)-ban találsz valami minimális krtiériumot arra nézvést, hogy mit érdemes emlegetni. Megkérlek a jövőben ne próbálj meg nem megalapozott reményeket ébreszteni a rákbetegekben, és főleg ne próbálj meg nem bizonyított hatású terméket reklámozni.
Kedves Moderátor ! Szeretném kérni, hogy a Természetgyógyász részben az általam indított CERAGEM című topicot változtassátok meg: CERAGEM - ingyenes termomasszázs címűre. Az eddigi cím senkinek sem mond semmit, talán ezért sincs nagy látogatottsága.Így esetleg többen elolvassák és kedvet éreznek kipróbálni. Köszönettel: Diótörő
4929 és 4930 számú hozzászólásokkal mi volt a probléma? Mert két másik hozzászólásban tényleg rosszak voltak a linkek, de azoknak más volt a számuk. Ezekben meg semmi olyan nem volt, amiért indokolt lenne a törlés.
Sziasztok, en csak egy e-mailt masolnek be, ma kaptam:
Ne haragudj, hogy ismeretlenül zavarlak, az index fórumán, az egészségügyi topicokban vagyok hozzászóló és sajnos folyamatosan ki vagyok tiltva. Kérdésemre a moderátorok nem válaszolnak, hogy miért is tiltanak ki és miért törlik az összes hozzászólásomat. Csak annyit szeretnék kérni, hogy kérdezd meg te is, hátha neked válaszolnak. Sokat segítenél nekem is és másoknak is ezzel, köszönöm szépen előre is! üdvözlettel Medroler
természetesen nem "hittérítek". csak segíteni szeretnék a hozzám hasonló betegségben szenvedőkön. ez egy nagyon-nagyon sokak számára ismert és a netről, könyvből megismerhető életmód (tej,- cukor -és gluténmentes, ch-szegény táplálkozás, ennyi), még csak nem is kapcsolódik egyetlen emberhez, csak annyiban, hogy összegyűjtötte az új kutatások eredményeit. miközben ott van Norbi, aki bizniszt csinált a termékeivel. meg még sokan mások. kicsit nézzetek már utána, mit akartok száműzni, a hús-, gyümölcs- és zöldségevést? egyébként nyitottam róla már régen egy topikot is, az nem tűnt fel? :-D vagy majd törölni fogjátok a Norbi update-es, meg az Atkins-diétás topikokat is? :-)
egyébként pedig a reakciókat bennefelejtettétek a fórumban, vagyis ugyanúgy megtalálhatja az infókat, az, aki akarja. :-)
és továbbra is szeretnék választ kapni arra a kérdésemre, hogy MENNYI IDŐRE szól a kitiltás.
Ha a Betegek egymás közt és a Természetgyógyászat fórumokon kívül folytatod a hittérítést, akkor a többi érintett egészségiügyi fórumból is kitiltalak szükség esetén. Személyeskedtél, fórumon kívüli dolgokat hoztál be.