Keresés

Részletes keresés

tigristomi Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2906

Hm. Hát két napon belül 5 villanykörte égett ki a lakásban, amire csak a következő magyarázatokat tudom adni:

- ez a gyógyszergyár-maffia szervezett tevékenysége, hogy minél több antidepresszánst szedjek és megakadályozzák az egészséges életmódomat

- nem eszem elég nyers zöldséget és magot, ezért agresszív szexuális energiáim negatív hullámokat gerjesztenek és kicsapják a villanykörtéket

- a lakásfelújításnál nagyjából egyszerre cseréltem ki őket és sikerült standard élettartamra gyártani őket

- a vihar miatti feszültségingadozás sok volt nekik.

Szerintem a fel par zoknik miatt van, ez szamomra egyertelmu.

Előzmény: hadd ne (2886)
tigristomi Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2905

- szerelem (ami mint tudjuk sötét verem is lehet :))

- féltékenység

- serdülő gyerekek

- áremelés

- idősödő és beteg szülők

- munkahelyi problémák

- szigeteletlen ablakok

- czunami

- nátha

- kiégett villanykörték

- és fél pár zoknik, amiknek persze sosem találom meg a másik felét.

Mi koze lenne akarmelyiknek is a vegetarianus topikhoz??? 1-2 nek esetleg van.

Egyebkent a czunami miert gond neked?

Csinos lehetsz a fel par zoknijaidban. :)

Előzmény: hadd ne (2884)
Vik 23 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2904
Majd meglátjuk.
Én is voltam nagyon bájos kislány. Most meg... élemedett családanyaként...
Az apjukról nem is beszélve!
Előzmény: petike23 (2903)
petike23 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2903
Kisfiúként lehet bájos, ha meg megnő, akkor jóképű, férfias, csinos.. :)
Előzmény: Vik 23 (2902)
Vik 23 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2902
Az úgy szokott lenni. Ritkán lát az ember egykilencven magas bájos arcú kamaszokat.
Előzmény: petike23 (2901)
petike23 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2901

Méirt kéne kinőnie..?

Előzmény: Vik 23 (2900)
Vik 23 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2900
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy ő még nagyon szép.
De majd kinövi.
Előzmény: Vik 23 (2899)
Vik 23 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2899
Adok neki húst is. Bár nem mindig eszi meg. De az utóbbi napokban például sonkát eszik sonkával (meg uborkával). Nem gépsonkát. Igazit. Szerintem valamikor 13-14 éves korában túl lesz az 56 kilón. Valószínűleg az egynyolcvanon is.
Előzmény: hadd ne (2898)
hadd ne Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2898
Akkor pedig ha nem szeretnéd, hogy a gyermeked 190 cm mellett 56 kg legyen + azt szeretnéd, ha ilyen okos lenne, mint itt ők, akkor adjál neki nyugodtan húst is :) Témánál vagyunk? :)
Előzmény: Vik 23 (2897)
Vik 23 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2897
A közvetlenül előttem szólók (tudtommal) lelkes húsevők.
Hogy szépek-e...? Azt elismerem, hogy okosak.
Előzmény: hadd ne (2896)
hadd ne Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2896

Dehogy.

Aki vegetáriánus az ilyen szép okos, mint itt ők az előzményekben vagy épp ellenkezőleg, aki nem vegetáriánus az a szép és okos! :)

Előzmény: Vik 23 (2895)
Vik 23 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2895
Már megint jól elkanyarodtatok a vegetariánizmustól.
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2894
A kilépési munka csökkentésével is jelentősen javítható az élettartam. Pl: ThO2-os lámpák.
petike23 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2893

Arányos, csak az arányossági tényező más lesz.

Egyébként lehet, hogy akkor már nem a negyedik hatvánnyal arányos, de -látod? ezt már nem tudom.

Előzmény: hadd ne (2892)
hadd ne Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2892
és akkor már nem arányos vagy nem a negyedik hatvánnyal?
Előzmény: petike23 (2891)
petike23 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2891

Ez tetszik. ;)

Szerencsére az okos vegyészek olyan halogénvegyületeket tesznek az izzószál mellé, amelyek megtöbbszörözik az élettartamot. :)

Előzmény: nazuna (2890)
nazuna Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2890
villanymérnök aspiránsoknak szokás előadáson bemutatni azt az érdekes jelenséget, hogy az izzólámpa élettartama a túlfeszültség negyedik hatványával fordítva arányos. Egyszerű számítás alapján beállítható olyan érték az előadás elején, hogy az izzó a kétórás előadás utolsó öt percében égjen ki, amely nagyon látványos demonstrációja az élettartam kalkulálásának. Nopersze az izzó egy meglehetősen egyszerű lény - jóformán egyetlen tényező határozza meg életidejét. Aki egyetlen tényezővel kalkulálja a saját élettartamát, az egy izzó komplexitását tételezi fel önmagáról.
hadd ne Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2889
Na jó. Kérdezzük meg a közönséget. Melyik válasz a helyes?
Előzmény: Vik 23 (2887)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2888
Szia Stoner!
Egy esemény (másállapot), lehet akár bármilyen örvendetes esemény sokféle okra vezethető vissza. Ha az első lehetséges oknál megállsz könnyen téves következtetésre juthatsz.
Hadd éljek egy példával.
Távvezetékek alatt a fű is, a gabona is jóval gyorsabban nő, mint távolabb tőle.
Egyik lehetséges ok lehetne az elektromágneses tér hatása. Ha megállnék további kiváltó okok kersésénél, akkor mondhatnám azt, hogy hát igen az elektromosságnak van kedvező élettani hatása.
Amennyiben tovább boncolgatom a kérdést és azt mondom, hogy a távvezetékekre madarak is leszállnak és a növényzetre jótékonyan ható szerves anyagokat hagynak maguk után, akkor már egészen más végkövetkeztetést kell levonnom.
Ezért mondom azt, hogy vigyázz a nyersevésről levont tapasztalatok értékelésével. Lehetséges, hogy nem a nyersevéstől lett az általad említett valaki másállapotos, hanem csak új partnere van. :-))))
Sanyi
Előzmény: Stoner (2881)
Vik 23 Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2887
Ez most hánymilliós kérdés?
Meg lehet kérdezni a közönséget, hogy szerintük az A, B, C vagy D a jó válasz?
hadd ne Creative Commons License 2005.02.02 0 0 2886

Hm. Hát két napon belül 5 villanykörte égett ki a lakásban, amire csak a következő magyarázatokat tudom adni:

- ez a gyógyszergyár-maffia szervezett tevékenysége, hogy minél több antidepresszánst szedjek és megakadályozzák az egészséges életmódomat

- nem eszem elég nyers zöldséget és magot, ezért agresszív szexuális energiáim negatív hullámokat gerjesztenek és kicsapják a villanykörtéket

- a lakásfelújításnál nagyjából egyszerre cseréltem ki őket és sikerült standard élettartamra gyártani őket

- a vihar miatti feszültségingadozás sok volt nekik.

Előzmény: AliceCsodaországban (2885)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.02.01 0 0 2885

No lássuk csak...

Hát ha nyers zöldséget eszel, ezáltal olyan sovény leszel mint egy csontváz, a probléma kipipálható, én is akkor szerettem ki az első vőlegényemből, mikor elóször starndra mentünk (szűzi szép jegyeség volt) és megláttama maga valójában a 180 cwntijével meg a 60 kilkójával a kiálló bordáival meg a fokhagyma seggével...

- féltékenység

v.ö. mint fent

- serdülő gyerekek

ha meg se házsodsz ez is kipipálva

- áremelés

ehhez majd a magyrázatot megadja Storner, én ehhez butuska vagyokmert nem értem

Mi az hohy idődödő meg hogy beteg???  Hogy kérdezhetsz ilyet te kis buta???

- munkahelyi problémák

Zöldevésnél munkhely se kell...

- szigeteletlen ablakok

- czunami

- nátha

- kiégett villanykörték

Ezek meg úgyis az ezoterika világába tartoznak nem? :-)O))

Előzmény: hadd ne (2884)
hadd ne Creative Commons License 2005.02.01 0 0 2884

Nem tudom. Mindig lenyűgöz ha valaki olyan egyszerű dolgokban találja meg az élet értelmét, mint pl. hogy azt figyeli hogy miből mennyit eszik és az milyen székletet okoz.

Annyira de annyira szeretném én is egyébként, hogy egy ilyen egyszerű dologgal, mint a nyersevés megoldjam a saját és a mások életét - egyszer s mindenkorra.

Feltételezem egyébként, hogy onnantól kezdve már hallomásból sem ismernék olyan problémákat, mint pl.:

- féltékenység

- serdülő gyerekek

- áremelés

- munkahelyi problémák

- szigeteletlen ablakok

- czunami

- nátha

- kiégett villanykörték

Ha csak zöldséget ennék meg magokat, akkor békésen legelésznék, zéró agresszivitással és szexualitással. Szerintem adjunk ennek az új hadd ne-nak egy nevet, legyen csak egyszerűen "Riska" :) bár, hogy a megtermelt tejjel mit kezdünk azt nem tudom :)

De szeretném, nagyon szeretném ha egy ilyen egyszerű dologgal minden gondomat orvosolni lehetne.

Előzmény: AliceCsodaországban (2883)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.02.01 0 0 2883

Végelgyengülésnek szokják hívni.

De ilyesmi a nyers zöldevőknél nem forul elő. Vagy csak nagyon sokára...

Mint tudjuk, MOhamed próféta is megélt vagy 300 évet a rossz nyelvek szerint.

Vagy a franc tudja, mindenesetre nem akarták elhinni, hogy meghalt. (Bár arra, hogy nyerszöldség evő lett volna, nincsen írásos bizonyiték...)

Szegény Jézus Krisztus pedig csak 33 évet élt... pedig le merem fogadni, hogy igen mértékletesen táplálkozott. Na ja meg a fátum.

De úgíy látszik, az volt a baja, hogy főtt ételt is evett. No meg bort is ivott (v.ö knai menyegző)

És egyáltalán: mindenki egyen csak nyers ételeket, pomtosabban zöldséget. A világbéke is secperc alatt meg van oldva, minek ehhet szépségkirálynők?

Miért van az, hogy mikor valaki ilyen egyszerú megoldásokat kínál, bennem felhorgad a sátán??? :-)))

Előzmény: hadd ne (2882)
hadd ne Creative Commons License 2005.02.01 0 0 2882

Ha valakinek csak úgy lejár az ideje és meghal, azt minek hívják?

Stoner Creative Commons License 2005.02.01 0 0 2881
Akkor ennyi éven át, miért nem működtek azok az okok? Ferencsiknél is olvastam ilyen eseteket. Minél több ember él vele (zöldevés), annál inkább nem lesz nagy meglepetés.
Előzmény: Törölt nick (2863)
petike23 Creative Commons License 2005.02.01 0 0 2880
Aminek nincs neve - abban nem is halt meg senki. :)
Előzmény: nazuna (2879)
nazuna Creative Commons License 2005.02.01 0 0 2879
(a hepatitis-C is csak 1985-től van megnevezve .. ha jól emléxem)
Előzmény: petike23 (2878)
petike23 Creative Commons License 2005.02.01 0 0 2878

"Én, igaz, hogy nem éltem 100 évvel ezelőtt, de azt éppen mostanában olvastam, hogy akkoriban a rák ismeretlen fogalom volt."

Igen, mert még nem adtak neki nevet: de attól ugyanúgy létezett.

Mennyi is volt a várható élettartam 100 évvel ezelőtt...??

Előzmény: Stoner (2828)
petike23 Creative Commons License 2005.02.01 0 0 2877
Jó, mert attól féltem, hogy a "húsevéstől túlburjánzott, kövér" kategória vagyok.. :)
Előzmény: Aiiaiiyo (2876)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!