Adok neki húst is. Bár nem mindig eszi meg. De az utóbbi napokban például sonkát eszik sonkával (meg uborkával). Nem gépsonkát. Igazit. Szerintem valamikor 13-14 éves korában túl lesz az 56 kilón. Valószínűleg az egynyolcvanon is.
Akkor pedig ha nem szeretnéd, hogy a gyermeked 190 cm mellett 56 kg legyen + azt szeretnéd, ha ilyen okos lenne, mint itt ők, akkor adjál neki nyugodtan húst is :) Témánál vagyunk? :)
villanymérnök aspiránsoknak szokás előadáson bemutatni azt az érdekes jelenséget, hogy az izzólámpa élettartama a túlfeszültség negyedik hatványával fordítva arányos. Egyszerű számítás alapján beállítható olyan érték az előadás elején, hogy az izzó a kétórás előadás utolsó öt percében égjen ki, amely nagyon látványos demonstrációja az élettartam kalkulálásának. Nopersze az izzó egy meglehetősen egyszerű lény - jóformán egyetlen tényező határozza meg életidejét. Aki egyetlen tényezővel kalkulálja a saját élettartamát, az egy izzó komplexitását tételezi fel önmagáról.
Szia Stoner! Egy esemény (másállapot), lehet akár bármilyen örvendetes esemény sokféle okra vezethető vissza. Ha az első lehetséges oknál megállsz könnyen téves következtetésre juthatsz. Hadd éljek egy példával. Távvezetékek alatt a fű is, a gabona is jóval gyorsabban nő, mint távolabb tőle. Egyik lehetséges ok lehetne az elektromágneses tér hatása. Ha megállnék további kiváltó okok kersésénél, akkor mondhatnám azt, hogy hát igen az elektromosságnak van kedvező élettani hatása. Amennyiben tovább boncolgatom a kérdést és azt mondom, hogy a távvezetékekre madarak is leszállnak és a növényzetre jótékonyan ható szerves anyagokat hagynak maguk után, akkor már egészen más végkövetkeztetést kell levonnom. Ezért mondom azt, hogy vigyázz a nyersevésről levont tapasztalatok értékelésével. Lehetséges, hogy nem a nyersevéstől lett az általad említett valaki másállapotos, hanem csak új partnere van. :-)))) Sanyi
- szerelem (ami mint tudjuk sötét verem is lehet :))
Hát ha nyers zöldséget eszel, ezáltal olyan sovény leszel mint egy csontváz, a probléma kipipálható, én is akkor szerettem ki az első vőlegényemből, mikor elóször starndra mentünk (szűzi szép jegyeség volt) és megláttama maga valójában a 180 cwntijével meg a 60 kilkójával a kiálló bordáival meg a fokhagyma seggével...
- féltékenység
v.ö. mint fent
- serdülő gyerekek
ha meg se házsodsz ez is kipipálva
- áremelés
ehhez majd a magyrázatot megadja Storner, én ehhez butuska vagyokmert nem értem
- idősödő és beteg szülők
Mi az hohy idődödő meg hogy beteg??? Hogy kérdezhetsz ilyet te kis buta???
- munkahelyi problémák
Zöldevésnél munkhely se kell...
- szigeteletlen ablakok
- czunami
- nátha
- kiégett villanykörték
- és fél pár zoknik, amiknek persze sosem találom meg a másik felét.
Ezek meg úgyis az ezoterika világába tartoznak nem? :-)O))
Nem tudom. Mindig lenyűgöz ha valaki olyan egyszerű dolgokban találja meg az élet értelmét, mint pl. hogy azt figyeli hogy miből mennyit eszik és az milyen székletet okoz.
Annyira de annyira szeretném én is egyébként, hogy egy ilyen egyszerű dologgal, mint a nyersevés megoldjam a saját és a mások életét - egyszer s mindenkorra.
Feltételezem egyébként, hogy onnantól kezdve már hallomásból sem ismernék olyan problémákat, mint pl.:
- szerelem (ami mint tudjuk sötét verem is lehet :))
- féltékenység
- serdülő gyerekek
- áremelés
- idősödő és beteg szülők
- munkahelyi problémák
- szigeteletlen ablakok
- czunami
- nátha
- kiégett villanykörték
- és fél pár zoknik, amiknek persze sosem találom meg a másik felét.
Ha csak zöldséget ennék meg magokat, akkor békésen legelésznék, zéró agresszivitással és szexualitással. Szerintem adjunk ennek az új hadd ne-nak egy nevet, legyen csak egyszerűen "Riska" :) bár, hogy a megtermelt tejjel mit kezdünk azt nem tudom :)
De szeretném, nagyon szeretném ha egy ilyen egyszerű dologgal minden gondomat orvosolni lehetne.
Akkor ennyi éven át, miért nem működtek azok az okok? Ferencsiknél is olvastam ilyen eseteket. Minél több ember él vele (zöldevés), annál inkább nem lesz nagy meglepetés.